Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 27 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 398
  1. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי אריאל116 צפה בהודעה
    רובי
    פיצ'ו מנסה להשתמש בהקסמה ולא מצליח. הוא מצליח בזנב השוט, שמוריד ללפרס את ההגנה. לאחר מכן לפרס משתמשת באקדח מים, ולא נראה שזה משפיע על פיצ'ו, שנהנה ממקלחת רטובה. פיצ'ו מחשמל את לפרס במכת ברק. לפקס נראית תשושה אך היא משגרת לעבר פיצ'ו קרן קרח אימתנית במיוחד, שפיצ'ו מתחמק ממנה רק ברגע האחרון.
    אתה תוכל לתת לי שותפה בקרוב? קצת משעמם לי לטייל לבד
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    "עבודה מעולה פיצ'ו תמשיך כך" אומר לו, "ושוב תשתמש בזנב שוט ומכת ברק" אוסיף, "ותנסה להתחמק ממתקפות הקרח שלה זה חשוב מאוד אאין לי משהו אחר שיכל לנצח את הקרב אזה חוץ ממך" אומר מבלי לנסות להלחיץ אותו בחיוך
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

2. TBM
    שם: מתן
    [B]

ריי
    "אתה תעשה את זה... בשבילי?" אומר הילד ומנגב את הדמעות. באותו רגע נכנס חייל מצוות הרס למרכז הפוקימונים כשהוא מחזיק . "זה סניב! הסנייבי שלי!" צועק הילד. האיש מצוות הרס פונה אליך ואומר: "אמרתי לך לא להתעסק איתנו יותר, ילד! עכשיו, תנו לי את כל הפוקימונים שלכם, שניכם!"
    "כן , אותו אדיוט כמו מקודם , לא השתנת." אומר ואגחך , "טוב , סאנדייל , סנוראנט , סקווירטל , צאו החוצה." אומר , "בואו נצא מהמרכז ונעשה בחוץ את הקרב נגד האדיוט הזה." אומר ואזכר שאין לי עדיין את הפוקדורים שלהם , "ילד סניביי תעסיק אותו." אומר וארוץ לחדר של האחות ג'וי ואסביר לה מה קורה ושאני חייב לעצור את זה ושעצרתי את צוות הרס פעם .

3. משתמש מנוסה
    שם: MudkipMan או אריאל
    אנדי
    אני מעדכן בצהריים הכל. אתמול לא עידכנתי כי לא הרגשתי טוב.

אתה בודק את המתקפות של פיג'י והפוקדע עונה: "פיג'י יודע: התקלה, מתקפת חול, רוח ומתקפה מהירה.

רובי
    כן אבל לא בתגובה הזאת.

פיצ'ו המפוחד מפספס את זנב השוט אך במכת הברק הוא לא מחמיץ אף מלפפון(סתם). פיצ'ו פוגע בלפרס קשה אך לפרס עדיין לא התעלפה. היא מגלגלת מים לצד גופה ומשפריצה בזרם אחיד. "משאבת מים." מסבירה קלי. פיצ'ו נפגע קשה ממשאבת המים אך הוא עדיין עומד.

ריי
    האחות ג'וי מהנהנת ומושיטה לך את הפוקדורים. אתה יוצא בריצה ומגלה שהאיש מצוות הרס החזיר לו את סנייבי. אתה מופתע והילד אומר: "הוצאתי אותו כדי שישגר עליו מכת ברק. הוא מוציא פוקדור שחור- צהוב וממנו יוצא, תאמין או לא,

4. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    קווין
    אוקיי אתה לפני טל.

אתה רומה לחזור לדבר עם שירן כשלפתע אתה שומע קול במגפון: "דראקו וקווין נא להגיע לזירה."
    אתה הולך לזירה ורואה את דראקו. הוא מוציא
    אני מנופף את ידי לקהל ואז בחיוך מסכון אני מוציא את ארון "צא ארון! תתקשח ואז תכנס בוא בחבטת ראש! בוא נקרע את הדרגונייר הזה!" אני קורא בנצחון

5. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    אנדי
    אני מעדכן בצהריים הכל. אתמול לא עידכנתי כי לא הרגשתי טוב.

אתה בודק את המתקפות של פיג'י והפוקדע עונה: "פיג'י יודע: התקלה, מתקפת חול, רוח ומתקפה מהירה.
    "אוקי, אתה נראה חזק" אומר לו ואז אמשיך בדרכי אם טד ואז אציע לו לעשות קרבות:
    הרקרוס נגד קורפיש
    צ'יקו נגד שינקס
    פידג'י נגד סינדקוויל
    צ'רמנדר נגד טריקו
    קורפיש סתם יתאמן על עץ
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

6. TBM

ריי
    האחות ג'וי מהנהנת ומושיטה לך את הפוקדורים. אתה יוצא בריצה ומגלה שהאיש מצוות הרס החזיר לו את סנייבי. אתה מופתע והילד אומר: "הוצאתי אותו כדי שישגר עליו מכת ברק. הוא מוציא פוקדור שחור- צהוב וממנו יוצא, תאמין או לא,
    "זאפ,זאפד,זאפדוס!!!" אומר מופתע "איך תפסת זאפדוס?" אשאל אותו , ולאחר מכן אחזור לאחות ג'וי ואבקש מימנה לטפל בהם עד שהם יחלימו ואסביר לה מה קרה (כולל את הקטע עם זאפדוס).

7. משתמש מנוסה
    רובי
    כן אבל לא בתגובה הזאת.
    פיצ'ו המפוחד מפספס את זנב השוט אך במכת הברק הוא לא מחמיץ אף מלפפון(סתם). פיצ'ו פוגע בלפרס קשה אך לפרס עדיין לא התעלפה. היא מגלגלת מים לצד גופה ומשפריצה בזרם אחיד. "משאבת מים." מסבירה קלי. פיצ'ו נפגע קשה ממשאבת המים אך הוא עדיין עומד
    "פיצ'ו עבודה טובה" אני אומר לו, "תתשתמש שוב בזנב שוט ואז תקפוץ גבוה לאוויר ותשתמש במכת ברק על הראוש של לפרס ותנסא הקסמה שוב אם זה לא מצליח תתקוף במכת ברק ועל תשכח להתחמק מהתקפות של לפרס" אומר בחייך,ואני יחשוב לעצמי "זה קשה מאוד אני מקווה שלא יותר מדי לפיצ'ו הקטן" ומייד יעלים מחשבה זה מראשי ואני יתמקד במהלך הקרב.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

8. משתמש מנוסה
    בתאריך ה- 23.8 יתקיים איוונט חפירות ארכיאולוגיות. פרטים בקרוב

קווין
    ארון מתקשח ודרטיני עושה זעם דרקון. ארון נראה על סף התעלפות כשהוא עושה חבטת ראש. דרטיני נפגע קשה אך עושה סילון אקווה, ממנו ארון מתחמק. היד של ארון נעשית כסופה והוא חובט בדרטיני. מזל טוב, ארון למד צבת מתכת. דרטיני גם נראה תשוש מאוד.

אנדי
    "אוקיי" אומר טד למשמע השאלה. הפוקימונים עורכים קרבות והתוצאה היא:
    הראקרוס ניצחה את קורפיש
    צ'יקו ושינקס בתיקו
    סינדקוויל ניצח את פיג'י
    צ'ארמנדר ניצח את טריקו
    וכולם התחזקו ברמה משמעותית.

ריי
    "תירגע." אומר הילד. "הוא התינוק של זאפדוס. יום אחד הוא הופיע לי עם זאפדוס בחצר של הבית, וזאפדוס אמר שהוא צריך ללכת ושהוא צפה בי כל החיים ושהוא מפקיד בידיי את בנו." אתה הולך לאחות ג'וי שמרפאה לךאת הפוקימונים. כשאתה מספר לה את זה היא אומרת: "חתיכת סיפור."

רובי
    פיצ'ו עושה רק מכת ברק אחת, ולפרס צונחת למים. "לפרס, עשית עבודה טובה." אומרת קלי. "ועכשיו בוא נראה אותך מול בוויזל." קלי מוציאה והוא תוקף את פיצ'ו באקדח מים.
    נערך לאחרונה על ידי MudkipMan, 08-20-2012 בשעה 12:08 PM

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי אריאל116;1379859[b
    אנדי[/b]
    "אוקיי" אומר טד למשמע השאלה. הפוקימונים עורכים קרבות והתוצאה היא:
    הראקרוס ניצחה את קורפיש
    צ'יקו ושינקס בתיקו
    סינדקוויל ניצח את פיג'י
    צ'ארמנדר ניצח את טריקו
    וכולם התחזקו ברמה משמעותית.
    "כל הכבוד לכם. אתם ממש חזקים" אומר להם ואחזיר רת כולם לפוכדורים ואמשיך עם טד בדרך לעיר הבאה.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

10. TBM
    בתאריך ה- 23.8 יתקיים איוונט חפירות ארכיאולוגיות. פרטים בקרוב

ריי
    "תירגע." אומר הילד. "הוא התינוק של זאפדוס. יום אחד הוא הופיע לי עם זאפדוס בחצר של הבית, וזאפדוס אמר שהוא צריך ללכת ושהוא צפה בי כל החיים ושהוא מפקיד בידיי את בנו." אתה הולך לאחות ג'וי שמרפאה לךאת הפוקימונים. כשאתה מספר לה את זה היא אומרת: "חתיכת סיפור."
    "אוקיי , הלכתי." אומר ואלך ליער , לאחר מכן שאכנס אוציא את כולם , "אוקיי ...
    סקווירטל וסנורנאט אתם אחד נגד השני
    סאנדייל תבוא איתי." אומר ואלך עם סאנדייל ,"סאנדייל , תתקוף את העץ במתקפות שלך ." אומר לסאנדייל ואחכה לתוצאות האימונים .

11. משתמש מנוסה
    [B][SIZE="6"]
    רובי
    פיצ'ו עושה רק מכת ברק אחת, ולפרס צונחת למים. "לפרס, עשית עבודה טובה." אומרת קלי. "ועכשיו בוא נראה אותך מול בוויזל." קלי מוציאה והוא תוקף את פיצ'ו באקדח מים.
    אני ישאל את פיצ'ו אם הוא רוצה להמשיך,אם הוא יסכים אני יגיד לו "תשתמש נגד בוויזל בהקסמה לאחר מכן בזנב שוט ואז המכת ברק על הרצפה שכנראה רטובה, ותנסה גם לאיטען מחדש מהחשמל שמגיע עליך מהריצפה.
    ואם לא אני יוציא את קדברה ואומר לו "תשתמש בבלבול ותראים את בוויזל באוויר ותפיל אותו, ואז תשתמש בהעברה ותנסה להסתתר ממנו ותשתמש בבלבול שוב ,ואם הוא יתקוף תשתמש בהגנה ואם לא תצליך תנסה להשתמש בבילבול כדי לעצור את המתקפה.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

12. משתמש מנוסה
    אנדי
    אתה הולך הליכה קצרצרה ומגיע לעיר דריק.בעיר יש-
    תחרות סרט
    מכון לינה
    מרכז פוקימונים
    זירת אימונים
    מכון
    חנות

ריי
    סקווירטל וסנוראנט תוקפים אחד את השני ובאמצע, כשאתה מתחיל להשתעמם, אתה רואה סילון מים יוצא מהפה של סקווירטל. סקווירטל למד אקדח מים!
    לבסוף סנוראנט מקפיאה את סקווירטל ואתה שם סוף לקרב. סנוראנט ניצחה.
    סאנדייל נושך את העץ פעמים רבות מאוד עד שהלסתות שלו מתחזקות והנשיכה הופכת אימתנית יותר.

רובי
    פיצ'ו אומר שהוא רוצה להמשיך להילחם. פיצ'ו מקסים את בוויזל ומוריד לו את ההגנה בזנב שוט. בוויזל מתחשמל כשפיצ'ו משתמש במכת חשמל על הרצפה, ואז פיצ'ו מאלתר וצולל למים. בוויזל משתמש בסילון אקווה מתחת למים ופוגע בפיצ'ו חזק. פיצ'ו כתגובה מחשמל את כל הבריכה. בוויזל יוצא מהבריכה, עייף, ורץ לעבר פיצ'ו במטרה להתקיל אותו.

13. TBM
    ריי
    סקווירטל וסנוראנט תוקפים אחד את השני ובאמצע, כשאתה מתחיל להשתעמם, אתה רואה סילון מים יוצא מהפה של סקווירטל. סקווירטל למד אקדח מים!
    לבסוף סנוראנט מקפיאה את סקווירטל ואתה שם סוף לקרב. סנוראנט ניצחה.
    סאנדייל נושך את העץ פעמים רבות מאוד עד שהלסתות שלו מתחזקות והנשיכה הופכת אימתנית יותר.
    "סאנדייל וסנוראנט תשברו את הקרח שמקפיא את סקויירטל בעזרת נשיכה." אומר לסאנדייל וסנוראנט ולאחר מכן אומר להם להמשיך יחד איתי בדרך לעיר הבאה.

14. משתמש מנוסה
    אנדי
    אתה הולך הליכה קצרצרה ומגיע לעיר דריק.בעיר יש-
    תחרות סרט
    מכון לינה
    מרכז פוקימונים
    זירת אימונים
    מכון
    חנות
    אתה יודע שאני כתבתי את ההעודעה ה200 ואני אמור לקבל פרס כלשהו

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה

רובי
    פיצ'ו אומר שהוא רוצה להמשיך להילחם. פיצ'ו מקסים את בוויזל ומוריד לו את ההגנה בזנב שוט. בוויזל מתחשמל כשפיצ'ו משתמש במכת חשמל על הרצפה, ואז פיצ'ו מאלתר וצולל למים. בוויזל משתמש בסילון אקווה מתחת למים ופוגע בפיצ'ו חזק. פיצ'ו כתגובה מחשמל את כל הבריכה. בוויזל יוצא מהבריכה, עייף, ורץ לעבר פיצ'ו במטרה להתקיל אותו.
    אני יגיד לפיצ'ו "אתה עושה עבודה מעולה" בחיוך גדול,תחכה לבוויזל שיגיע ושנייה לפני כן תקפוף לאוויר, ותעלה על בוויזל ותשתמש במכת ברק" אני ייחל לו בהצלחה ואני יכין את הכדור של קדברה לכל מקרהה
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

עמוד 15 מתוך 27 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •