Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 27 ראשוןראשון ... 71516171819 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 398
  1. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי אריאל116 צפה בהודעה
    [B]

ריי
    אתה רואה שיש מנהיגת מכון עם שיער כחול. "אני קלי." היא אומרת. אתה אומר לה שאתה מאתגר אותה וקלי מהנהנת בראשה ומוציאה . "עכשיו, לפרס, קרן קרח!" אתה מורה גם לסנוראנט לעשות זאת ושתי קרנות הקרח נפגשות ונוצר פיצוץ ענק. כשעננות הכפור מתפזרות אתם רואים את הבריכה קפואה והאזור כולו בתוך הקרח. מקום מושלם לשני פוקימוני קרח.
    "אוקיי , סנוארנט תשתמש בקרן קרח תוך כדי סיבוב כך שהקרח יתעטף מסביבך ואז הוא יהיה גם כהגנה והגנה ביחד , ולאחר מכן תשתמש ב נשיכה תוך כדי התחמקות מהמתקפות של לפרס." אומר .

2. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    וונדי
    אוקיי

איווי מהנהן נמרצות ומתרגומו הנאמן של טורצ'יק את מבינה שהוא רוצה להילחם נגדך.איווי מתחיל ומשגר לעבר טורצ'יק שלושה כדורי צל.

רובי
    זה בסדר. סליחה על הבלבול.

אתה מסתכל ממסביבך ואתה רואה זירת דשא ירוקה עם עלים ועצים פורחים מסביב. טורצ'יק נוהם על סניב ושולח לעברו להבה. הלהבה חורכת את סניב, אך סניב שחצן עוד עומד. הוא תוקף בשני גפנים שיוצאים מצדי גופו, אך טורצ'יק מהיר והוא מתחמק מזה.

קווין
    הבנות בקהל מתעלפות כשאתה מסתכל עליהם. הקהל מריע פעם אחת אחרונה ואתה נכנס לחדר המאמנים ורואה את דראקו בוכה. אתה אומר לו שלא יכעס על דרטיני והוא מנגב את הדמעות ואומר: "אני יודע. פשוט הגעתי ממחוז אחר כדי לזכות פה בסרטים. אל תחשוב שאני כזה, כי אני אוהב את הפוקימונים שלי. פשוט לפעמים הם מאכזבים אותי."

אנדי
    קורפיש עושה בועות בספירלה למעלה, ואז הוא קופץ ומפוצץ אותם בצבת מתכת. טיפות מים ניתזות לכל עבר ומנצנצות. הקהל לא מתרגש מדי. ועכשיו, לניקוד השופטים: אישה בעלת שיער חום מתולתל נותנת את הניקוד: 8.9 . איש בעל שפם לבן וכובע ברט אדום נותן את הניקוד: 9.2ואיש בעל משקפיים עגולות נותן את הציון: 9.1. הקהל מוחא כפיים. "ואנדי וורטהם מעפיל לשלב הבא!" הקהל מתרגש ואתה מבין שכדי להרשים אותם אתה צריך להתאמץ יותר.
    "יש, עשינו את זה" אומר לקורפיש ואז אחכה לתחרות הבאה.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    קווין
    הבנות בקהל מתעלפות כשאתה מסתכל עליהם. הקהל מריע פעם אחת אחרונה ואתה נכנס לחדר המאמנים ורואה את דראקו בוכה. אתה אומר לו שלא יכעס על דרטיני והוא מנגב את הדמעות ואומר: "אני יודע. פשוט הגעתי ממחוז אחר כדי לזכות פה בסרטים. אל תחשוב שאני כזה, כי אני אוהב את הפוקימונים שלי. פשוט לפעמים הם מאכזבים אותי."
    .
    "שמע" אני אומר לו בחיוך מעודד "אני אגיד לך ת'אמת אני בכלל מאמן ולא מתאם פשוט היה לי משעמם אז נרשמתי כדי לראות איך זה, אני חושב שזה רק עניין של אימון" ואז אני חושב קצת "יש לי רעיון! יש כאן מתאמת ששמעתי שהיא די טובה - קוראים לה וונדי, תדבר איתה שהיא תעזור לך ואולי תהיו אפילו שותפים, תדבר איתה ותחזור אלי להגיד לי מה היא אמרה טוב?" אני אומר לו ומחפש במבטי את שירן
    __________________________________________________ _____________
    ד"א מה עם התחרות סרט של וונדי?

4. משתמש מנוסה
    שם: MudkipMan או אריאל
    לכל מי שיש טורצ'יק: מעתה המתקפת אש שלו היא גחלת , לא להבה. זה היה בלבול שלי. מצטער.

אנדי
    טורצ'יק שורט את העצים ומפיל רק כמה עלים בודדים. הוא מבעיר אותם בקלות אך הם צונחים על הדשא וגוועים. סניב מוציא עוד פעם שני שוטים ירוקים ומרים את טורצ'יק בהם. טורצ'יק נאבק אך סניב זורק אותו לקצה השני של הזירה. סניב מגיע אליו ומתקיל אותו הרבה פעמים.

וונדי
    טורצ'יק מתכופף והכדור השחור מפספס אותו. טורצ'יק זז הצידה ומתחמק מהשני, אך הוא זז בדיוק למקום שבו פוגע כדור שחו אחר. צורצ'יק משתמש בגחלת על איווי. איווי נפגע אך הוא עוד עומד. הוא משגר עוד כדור צל אחד לעבר טורציק וטורצ'יק נפגע ועף אחורה. איווי רץ אליו ומתקיל אותו.

ריי
    סנוראנט מתעטפת בקרן קרח ולפרס עושה חבטת גוף עליו. הקרח נשבר לרסיסים ולפרס חובטת פעם נוספת בסנוראנט בחבטת גוף. סנוראנט עפה לאחור אבל היא יוצאת לעבר לפרס בנשיכה. לפרס נפגעת קלות ויורה קרן קרח לעבר סנוראנט.

אנדי
    אתה מחכה לתחרות הבאה ומודיעים לך שהיא רק מחר. אתה שוכר חדר והולך לישון. אתה קם לבוקר רבע הגמר וניגש לתחרות. המזכירה אומרת לך שהתחרות שלך מתחילה בתשע בדיוק. אתה מסתכל על השעון ועכשיו שמונה חמישים וחמש! אתה רץ במהירות ומגיע בדיוק כשקוראים את שמך במיקרופון. "ובשלב ראע הגמר, קבלו את אנדי ומירנדה!" הקהל מריע לשניכם ואתה רואה את מירנדה מוציאה ואתה מוציא את הראקרוס.

קווין
    כשהיא תסיים את התחרות לכידת פוקימונים התחרות שלה תהייה.

אתה רואה את דראקו מחפש את וונדי ולא מוצא אותה. לאחר מכן אתה מחפש את שירן וגם אתה לא מוצא אותה. אתה שואל מישהו והוא אומר לך: "שירן הודחה אתמול אחרי שהאיירודקטיל שלה נפל בקרב נגד ופוריאון.

5. משתמש מנוסה
    לכל מי שיש טורצ'יק: מעתה המתקפת אש שלו היא גחלת , לא להבה. זה היה בלבול שלי. מצטער.

אנדי
    טורצ'יק שורט את העצים ומפיל רק כמה עלים בודדים. הוא מבעיר אותם בקלות אך הם צונחים על הדשא וגוועים. סניב מוציא עוד פעם שני שוטים ירוקים ומרים את טורצ'יק בהם. טורצ'יק נאבק אך סניב זורק אותו לקצה השני של הזירה. סניב מגיע אליו ומתקיל אותו הרבה פעמים.

וונדי
    טורצ'יק מתכופף והכדור השחור מפספס אותו. טורצ'יק זז הצידה ומתחמק מהשני, אך הוא זז בדיוק למקום שבו פוגע כדור שחו אחר. צורצ'יק משתמש בגחלת על איווי. איווי נפגע אך הוא עוד עומד. הוא משגר עוד כדור צל אחד לעבר טורציק וטורצ'יק נפגע ועף אחורה. איווי רץ אליו ומתקיל אותו.

ריי
    סנוראנט מתעטפת בקרן קרח ולפרס עושה חבטת גוף עליו. הקרח נשבר לרסיסים ולפרס חובטת פעם נוספת בסנוראנט בחבטת גוף. סנוראנט עפה לאחור אבל היא יוצאת לעבר לפרס בנשיכה. לפרס נפגעת קלות ויורה קרן קרח לעבר סנוראנט.

אנדי
    אתה מחכה לתחרות הבאה ומודיעים לך שהיא רק מחר. אתה שוכר חדר והולך לישון. אתה קם לבוקר רבע הגמר וניגש לתחרות. המזכירה אומרת לך שהתחרות שלך מתחילה בתשע בדיוק. אתה מסתכל על השעון ועכשיו שמונה חמישים וחמש! אתה רץ במהירות ומגיע בדיוק כשקוראים את שמך במיקרופון. "ובשלב ראע הגמר, קבלו את אנדי ומירנדה!" הקהל מריע לשניכם ואתה רואה את מירנדה מוציאה ואתה מוציא את הראקרוס.

קווין
    כשהיא תסיים את התחרות לכידת פוקימונים התחרות שלה תהייה.

אתה רואה את דראקו מחפש את וונדי ולא מוצא אותה. לאחר מכן אתה מחפש את שירן וגם אתה לא מוצא אותה. אתה שואל מישהו והוא אומר לך: "שירן הודחה אתמול אחרי שהאיירודקטיל שלה נפל בקרב נגד ופוריאון.
    "הרקרוס תשתמשי בפזילה ואז תקףצי באוויר ומתי שאת יורדת תשתמשי בקיצוץ לילה ואז אם סוואדל תוקף תתחמקי ותשתמשי במתקפת זעם. את יכולה לעשות את זה" אומר להרקרוס ואצפה בה.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    אנדי
    "נסיון טוב טורצ'יק אבל זאת היתה הטעות שלי לנסות מהלך כזה" אומר בעצבניות,
    "טוב טטורצ'יק בפעם הבאה שסניבי תנבה להתקיל אותך אני רוצה שתשתמש בגחלת מתווח אפס, אחר כך תשתמש בצווחה ותרוץ במעגלים (שישנה כיוונים שלו היה מסוחרר) ותנסה לגרום לסניבי להיות מסוחרר, ואז אני רוצה שתעלה לאחד העצים ותקפוף ממנו לכיוון סניבי בשריטה ואז גחלת, ותשתמש במהירות שלך כדי להתחמק מכל התקפה שלו" אני יאומר בתקווה שהמהלך יצליח.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

7. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [quote=אריאל116;1380406]לכל מי שיש טורצ'יק: מעתה המתקפת אש שלו היא גחלת , לא להבה. זה היה בלבול שלי. מצטער.

וונדי

''טורצ'יק תתחמק מהר! תתקוף בגחלת את איווי ואז בהתקלה אני מאמינה בך!'' אני יאמר לטורצ'יק 'וואי איזה איווי חמוד!' אחשוב במוחי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    כולם להסתכל בדף ההתחלה אני מעלה את הפרטים על האיוונט

אנדי
    אתה לא יודע שזה סוואדל

הראקרוס משתמשת בפזילה ואז קופצת מעץ ותוקפת את סוואדל בקיצוץ לילה. סוואדל נפגע אך הוא קושר את הראקרוס בחוט משי. הראקרוס משתמשת בקרן שלה כדי להיחלץ ובזמן הזה סוואדל פוגע בה עם נשיכת חרק. הראקרוס משתמשת במתקפת זעם ומעיפה את סוואדל ממנה. סוואדל מגיע ומנסה לעשות לה עוד נשיכת חרק.

רובי
    אתה מסביר לטורצ'יק את הדברים והוא מהנהן בראשו. הוא מחכה עד שסניב יבוא ואז עושה גחלת. הם שניהם עפים אחורה לצידי הזירה השונים. טורצ'יק רץ מסביב לסניב וצווח עליו. סניב פשוט מתרחק בהליכה מהירה ואז מסתובב ומפתיע את טורצ'יק עם עלי תער. טורצ'יק קופץ על סניב מעץ ושורט אותו. סניב חומק מהגחלת ומשתמש בעלי תער שפוגעים בטורצ'יק.

וונדי
    טורצ'יק יודע שריטה, לא התקלה

טורצ'יק מצליח להתחמק מההתקלה ואיווי נתקע בעץ. טורצ'יק משתמש בגחלת שפוגעת באיווי ומנסה לשרוט אותו אך איווי מתחמק בקלות. 'איזה חמוד האיווי הזה' את חושבת במוחך ואז את מגלה שהוא לא חמוד כמו שאת חושבת. שני כדורים שחורים נוספים נורים לעבר טורצ'יק.

9. משתמש מנוסה
    רובי
    אתה מסביר לטורצ'יק את הדברים והוא מהנהן בראשו. הוא מחכה עד שסניב יבוא ואז עושה גחלת. הם שניהם עפים אחורה לצידי הזירה השונים. טורצ'יק רץ מסביב לסניב וצווח עליו. סניב פשוט מתרחק בהליכה מהירה ואז מסתובב ומפתיע את טורצ'יק עם עלי תער. טורצ'יק קופץ על סניב מעץ ושורט אותו. סניב חומק מהגחלת ומשתמש בעלי תער שפוגעים בטורצ'יק.
    "עבודה מעולה טורציק עכשיו אני רוצה שתתמש בעצים בכדי לקבל תנופה, וכך תתחמק מההתקפות של סניבי וכל פעם שתהיה קרוב עליו תשתמש בצווחה ובגחלת" ,אני יאמר לו בחיוך ובתקווה שהמהלך ילך חלק.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

10. TBM
    שם: מתן

ריי
    "סנוראנט , תשתמש קרן קרח גם אתה ולאחר מכן תעטוף את עצמך בקרח פעם נוספת נקרא למתקפה הזאת שריון קרח , לאחר מכן תשמש בנשיכה." אומר .

11. משתמש מנוסה
    כולם להסתכל בדף ההתחלה אני מעלה את הפרטים על האיוונט

אנדי
    אתה לא יודע שזה סוואדל

הראקרוס משתמשת בפזילה ואז קופצת מעץ ותוקפת את סוואדל בקיצוץ לילה. סוואדל נפגע אך הוא קושר את הראקרוס בחוט משי. הראקרוס משתמשת בקרן שלה כדי להיחלץ ובזמן הזה סוואדל פוגע בה עם נשיכת חרק. הראקרוס משתמשת במתקפת זעם ומעיפה את סוואדל ממנה. סוואדל מגיע ומנסה לעשות לה עוד נשיכת רק.

רובי

וונדי

טורצ'יק מצליח להתחמק מההתקלה ואיווי נתקע בעץ. טורצ'יק משתמש בגחלת שפוגעת באיווי ומנסה לשרוט אותו אך איווי מתחמק בקלות. 'איזה חמוד האיווי הזה' את חושבת במוחך ואז את מגלה שהוא לא חמוד כמו שאת חושבת. שני כדורים שחורים נוספים נורים לעבר טורצ'יק.
    לא נתת לי קרדיט באיוונט + מהפרס של התגובה אני רוצה.... טרטוויג.
    .................................................. ...-
    "הרקרוס, בפעם הבאה שהוא יתקוף תתחמקי בסיבוב טתתפסי אותו ואז תעופי (היא יכולה כי יש לה כנפיים) ואז מלמעלה בסיבוב תעיפי אותו בעזרת חבטצ זעם למטה.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    אנדי
    שמתי קרדיט וקיבלת טרטוויג. מי ייתן ולא תקבל שום פרס ותיתן לאחרים גם!

הראקרוס מנסה לעוף והיא מצליחה לעוף רק לרגע קצר. אתה נראה מבואס ולהראקרוס יש רעיון! היא מתחילה לרוץ לעבר סוואדל, והיא מעיפה אותו במתקפת זעם. סוואדל מתעצבן ועוטף את הראקרוס בחוט משי. הראקרוס קורעת אותו במתקפת קרן ורצה לסוואדל. היא תופסת אותו ועפה איתו למשך זמן קצר. סוואדל רואה שהיא רוצה לזרוק אותו וקושר את שניהם בחוט משי. הם פוגעים בקיר האיצטדיון ונופלים. הראקרוס מרחפת למטה וסוואדל נאחז בה עם חוט משי.

רובי
    טורצ'יק צווח על סניב בכל פעם שקופץ מן העצים. סניב נבהל ובפעם האחרונה הוא מוכן לכך ותופס את טורצ'יק בגפנים שיוצאים לו מהגוף. הוא מטיח את טורצ'יק פעם אחר פעם בדשא, וטורצ'יק מבעיר את סניב בגחלת. שניהם נראים כאילו הם עומדים להתעלף.

ריי
    סנוראנט מתעטפת עוד פעם בקרח ולפרס מנפצת אותו עם גלישה. לפרס פוגעת בקרן קרח לעבר סנוראנט. סנוראנט משתמשת בנשיכה מבעד ל"שיריון" ההרוס. היא פוגעת בלפרס שלא נראית מותשת כלל וכלל, בניגוד לסנוראנט.

13. משתמש מנוסה
    רובי
    טורצ'יק צווח על סניב בכל פעם שקופץ מן העצים. סניב נבהל ובפעם האחרונה הוא מוכן לכך ותופס את טורצ'יק בגפנים שיוצאים לו מהגוף. הוא מטיח את טורצ'יק פעם אחר פעם בדשא, וטורצ'יק מבעיר את סניב בגחלת. שניהם נראים כאילו הם עומדים להתעלף.
    אני יגיד לילד "הקרב הזה נגמר אני מוותר שני הפוקמונים שלנו נראים תשושים בוא איתי ונלך למרכז הפוקמונים" אני יחיייך, ואז אומר לו זה היה קרב מעולה הסניבי שלך מאומן מעוד אני ישבך את הילד, וגם אומר לטורצ'יק שעשה עבודה נהדרת ואני יחזיר אותו לפוקדור במהלך הדרך למרכז.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

14. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    וונדי

טורצ'יק מצליח להתחמק מההתקלה ואיווי נתקע בעץ. טורצ'יק משתמש בגחלת שפוגעת באיווי ומנסה לשרוט אותו אך איווי מתחמק בקלות. 'איזה חמוד האיווי הזה' את חושבת במוחך ואז את מגלה שהוא לא חמוד כמו שאת חושבת. שני כדורים שחורים נוספים נורים לעבר טורצ'יק.[/QUOTE]

''טורצ'יק תתכופף כך שיעברו מעלייך ותשרוט את טואצ'ק ''אני יורה בתקווה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    רובי
    טורצ'יק רוצה להמשיך. הוא משתמש בגחלת על סניב וסניב בולם אותה עם עלי תער. כשאתה אומר לטורצ'יק להפסיק הוא נועץ בך מבט כועס. הוא וסניב מסתובבים במעגל, בוחנים אחד את השני. שניהם נראים נחושים יותר מאי פעם להמשיך להילחם.

וונדי
    טורצ'יק שורט את איווי במהירות ומתכופף אך נפגע מכדור צל שעף נמוך והעיף את טורצ'יק על שיח קרוב. טורצ'יק קם, כועס, ויורה גחלת לעבר איווי. איווי נפגע קלות ורץ כדי להתקיל את טורצ'יק. טורצ'יק מתחמק ושורט את איוי. איווי יורה כדור צל נוסף לעבר טורצ'יק.

עמוד 17 מתוך 27 ראשוןראשון ... 71516171819 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •