Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 27 ראשוןראשון ... 81617181920 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 398
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    וונדי
    טורצ'יק שורט את איווי במהירות ומתכופף אך נפגע מכדור צל שעף נמוך והעיף את טורצ'יק על שיח קרוב. טורצ'יק קם, כועס, ויורה גחלת לעבר איווי. איווי נפגע קלות ורץ כדי להתקיל את טורצ'יק. טורצ'יק מתחמק ושורט את איוי. איווי יורה כדור צל נוסף לעבר טורצ'יק.[/QUOTE]

''טורצ'יק תתחמק בקפיצה הצידה ותרוץ במהירות אל עבר איווי במטרה ללמוד מהירות! תשתמש תוך כדי כך בגחלת!'' אני יאמר לטורצ'יק בתקווה כי יצליח ללמוד את ההתקפה החדשה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: MudkipMan או אריאל
    וונדי
    טורצ'יק רץ מהר אך לא לומד מהירות. רעיון עולה במוחו והוא מחליט לרוץ סביב איווי ולסכול אותו בגחלת. איווי מגיח מערימת הגחלת שהצטברה ומשגר לעבר טורצ'יק כדור צל אחד.

3. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי אריאל116 צפה בהודעה
    רובי
    טורצ'יק רוצה להמשיך. הוא משתמש בגחלת על סניב וסניב בולם אותה עם עלי תער. כשאתה אומר לטורצ'יק להפסיק הוא נועץ בך מבט כועס. הוא וסניב מסתובבים במעגל, בוחנים אחד את השני. שניהם נראים נחושים יותר מאי פעם להמשיך להילחם.
    "טורצ'יק אתה בטוח שאתה רוצה להמשיך?" אני ישאל "בכל זאת לילד יש זאפדוס ואני לא רוצה שהוא ישאר בלי פוקמונים שיעזרו לו ולזאפדוס נגד גנבים" אני יחשוב לי, ולאחר מכן אחשוב טוב לא חשוב אני ילווה אותו עד מרכז הפוקמונים וזה הכל וכך אבטל מחשבה זו, טוב טורצי'ק אם אתה כל כך בטוח "תשתמש בגחלת שוב כדי לנטרל את ההתקפות של סניבי ולפגוע בו", אומר "ולאחר מכן תרוץ במעגלים ותשתמש בגחלת בחוזקה", ואני יחשוב "זה בטח יגמור סוף סוף את סניבי אזה" בחיוך.()
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

4. משתמש מנוסה
    רובי
    טורצ'יק משתמש כדבריך בגחלת וסניב מוציא גפנים מצידי גופו ותופס את כולם, אך זה ברור שזה כואב לו. טורצ'יק רץ ומפספס את כל הגחלות(אל תעתיק ממה שכתבתי לטל). לאחר מכן טורצ'יק שורט את סניב וסניב נראה תשוש מאוד אך הוא יורה על טורצ'יק עלי תער.

5. משתמש מנוסה
    רובי
    טורצ'יק משתמש כדבריך בגחלת וסניב מוציא גפנים מצידי גופו ותופס את כולם, אך זה ברור שזה כואב לו. טורצ'יק רץ ומפספס את כל הגחלות(אל תעתיק ממה שכתבתי לטל). לאחר מכן טורצ'יק שורט את סניב וסניב נראה תשוש מאוד אך הוא יורה על טורצ'יק עלי תער.
    "טורצ'יק אני רוצה תתחמק ותגרום לסניבי לעקוב אחריך עד לעץ, אחר כך תיקפוץ מעליו ותשלך גחלת לאחד הענפים וכדי שיפול על סניבי אומר לו בביטחון. "אתה יכול להצליח" אני יעודד אותו.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

6. משתמש מנוסה
    רובי
    סניב חכם והוא לא עוקב אחרי טורצ'יק. הוא שולח גל נוסף של עלי תער. הם בחצי הדרך לטורצ'יק כאשר טורצ'יק יורה עליהם גחלת. הם משנים כיוון, והעלים הבוערים פוגעים בסניב וסניב עף לצד השני של הזירה ופוגע בעץ. סניב המסכן צונח ארצה, מעולף. "חכה, יש לי עוד פוקימון." אומר הילד ומחזיר את סניב "צא, ריולו!" הילד מוציא

7. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    קווין
    כשהיא תסיים את התחרות לכידת פוקימונים התחרות שלה תהייה.

אתה רואה את דראקו מחפש את וונדי ולא מוצא אותה. לאחר מכן אתה מחפש את שירן וגם אתה לא מוצא אותה. אתה שואל מישהו והוא אומר לך: "שירן הודחה אתמול אחרי שהאיירודקטיל שלה נפל בקרב נגד ופוריאון.
    בחייאת תן לי למצוא אותה בניתי עליה בתור שותפה

8. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    כולם להסתכל בדף ההתחלה אני מעלה את הפרטים על האיוונט

אנדי
    אתה לא יודע שזה סוואדל

הראקרוס משתמשת בפזילה ואז קופצת מעץ ותוקפת את סוואדל בקיצוץ לילה. סוואדל נפגע אך הוא קושר את הראקרוס בחוט משי. הראקרוס משתמשת בקרן שלה כדי להיחלץ ובזמן הזה סוואדל פוגע בה עם נשיכת חרק. הראקרוס משתמשת במתקפת זעם ומעיפה את סוואדל ממנה. סוואדל מגיע ומנסה לעשות לה עוד נשיכת חרק.

[b]רובי[/bפ
    אתה מסביר לטורצ'יק את הדברים והוא מהנהן בראשו. הוא מחכה עד שסניב יבוא ואז עושה גחלת. הם שניהם עפים אחורה לצידי הזירה השונים. טורצ'יק רץ מסביב לסניב וצווח עליו. סניב פשוט מתרחק בהליכה מהירה ואז מסתובב ומפתיע את טורצ'יק עם עלי תער. טורצ'יק קופץ על סניב מעץ ושורט אותו. סניב חומק מהגחלת ומשתמש בעלי תער שפוגעים בטורצ'יק.

וונדי
    טורצ'יק יודע שריטה, לא התקלה

טורצ'יק מצליח להתחמק מההתקלה ואיווי נתקע בעץ. טורצ'יק משתמש בגחלת שפוגעת באיווי ומנסה לשרוט אותו אך איווי מתחמק בקלות. 'איזה חמוד האיווי הזה' את חושבת במוחך ואז את מגלה שהוא לא חמוד כמו שאת חושבת. שני כדורים שחורים נוספים נורים לעבר טורצ'יק.
    "הרקרוס תקיצוץ לילה על החוט ואז תשתשי במתקפת קרן בזמן שהסוואדל נופל למטה" אומר לה ואווה שהיא תנצח בקרב הזה.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    קווין
    טוב, נו...

אתה מחפש את שירן ומוצא אותה בדיוק נכנסת בדלת של אולם המאמנים. "שכחתי פה משהו." היא אומרת ואז מבטה נפגש בשלך והיא אומרת: "היי, אני שירן. זוכר אותי? אתמול דיברנו. בכל מקרה, אני הולכת. אם תרצה קרב מתישהו, החדר שלי הוא מספר 772 ." היא אומרת והולכת.

אנדי
    הראקרוס משתמשת בקיצוץ לילה על החוט וסוואדל נופל. הראקרוס מנסה לתת לו מכה עם הקרן שלה אך הוא רחוק מדי. הוא צונח ארצה וקושר חוט למותניה של הראקרוס. הוא זוחל במהירות מדהימה ומטיח את הראקרוס ארצה וגורר אותה עד שהחוט נקרע. אז סוואדל יוצא בהתקלה שמפספסת את הראקרוס ובעלי תער שמפילים אותה ארצה.

10. משתמש מנוסה
    רובי
    סניב חכם והוא לא עוקב אחרי טורצ'יק. הוא שולח גל נוסף של עלי תער. הם בחצי הדרך לטורצ'יק כאשר טורצ'יק יורה עליהם גחלת. הם משנים כיוון, והעלים הבוערים פוגעים בסניב וסניב עף לצד השני של הזירה ופוגע בעץ. סניב המסכן צונח ארצה, מעולף. "חכה, יש לי עוד פוקימון." אומר הילד ומחזיר את סניב "צא, ריולו!" הילד מוציא
    "טורצ'יק עבודה טובה" אני יקרא בקול,"טוב בשביל הפוקימון הזה אני רוצה שתנסה למקד את האנרגייה שלך במקור ותשתמש בניקור, אם אתה לא מצליח זה לא נורא פשוט תשתמש באסטרטזיה הרגילה של צווחה וגחלת" אני יאומר בתקווה שטורצ'יק הקטן יצליח בניקור.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

11. משתמש מנוסה
    קווין
    טוב, נו...

אתה מחפש את שירן ומוצא אותה בדיוק נכנסת בדלת של אולם המאמנים. "שכחתי פה משהו." היא אומרת ואז מבטה נפגש בשלך והיא אומרת: "היי, אני שירן. זוכר אותי? אתמול דיברנו. בכל מקרה, אני הולכת. אם תרצה קרב מתישהו, החדר שלי הוא מספר 772 ." היא אומרת והולכת.

אנדינ
    הראקרוס משתמשת בקיצוץ לילה על החוט וסוואדל נופל. הראקרוס מנסה לתת לו מכה עם הקרן שלה אך הוא רחוק מדי. הוא צונח ארצה וקושר חוט למותניה של הראקרוס. הוא זוחל במהירות מדהימה ומטיח את הראקרוס ארצה וגורר אותה עד שהחוט נקרע. אז סוואדל יוצא בהתקלה שמפספסת את הראקרוס ובעלי תער שמפילים אותה ארצה.
    "הרקרוס, קומי את יכולה לעשות את זה. תשתשי במתקפת קרן ואז תנסי לאגור אנרגיה בקרן ולהשתמש במגה קרן אבל אם זה לא עובד אז תשתמשי בקיצוץ ליילה ביחד אם מתקפת זעם כך שגם תקצצי וגם. תתנפלי עליו בזעם" אומר להרקרוס ואחזיק לה אצבעות.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

12. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    וונדי
    טורצ'יק רץ מהר אך לא לומד מהירות. רעיון עולה במוחו והוא מחליט לרוץ סביב איווי ולסכול אותו בגחלת. איווי מגיח מערימת הגחלת שהצטברה ומשגר לעבר טורצ'יק כדור צל אחד.
    ''טורצ'יק תתקוף בגחלת כך שכדור הצל יתכוון חזרה אל עבר איווי יחד עם הגחלת!'' אני יורה בביטחון
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    וונדי
    טורצ'יק יורה גחלת לכדור הצל של איווי. הגחלת עוברת דרכו וכדור הצל נהרס. הגחלת פוגעת באיווי והוא צונח, חסר הכרה, ועל פניו חיוך מתוק. 'כן,' את חושבת לעצמך 'איווי בכל זאת חמוד'.

אנדי
    הראקרוס לא מצליחה לאגור אנרגיה והיא תוקפת את סוואדל במתקפת קרן, שעף אחורה. היא משתמשת בקיצוץ לילה ומחמיצה את סוואדל. היא משתמשת בזעם ומפספסת שוב! סוואדל קושר את הראקרוס בקורי משי, נדבר לקירות האולם ומתחיל לטפס, הראקרוס נתלית אחריו.

רובי
    טורצ'יק מנסה להשתמש בניקור ולא מצליח. במקום זה יוצאת לו מהפה גחלת חזקה יותר. הוא פוגע בריולו שמשיב מלחמה בשתי בעיטות שפוגעות בטורצ'יק. טורצ'יק לא נראה כמעט מושפע והוא יוצא בשריטה לעבר ריולו, שמתחמק בקלות.

14. משתמש מנוסה
    רובי
    טורצ'יק מנסה להשתמש בניקור ולא מצליח. במקום זה יוצאת לו מהפה גחלת חזקה יותר. הוא פוגע בריולו שמשיב מלחמה בשתי בעיטות שפוגעות בטורצ'יק. טורצ'יק לא נראה כמעט מושפע והוא יוצא בשריטה לעבר ריולו, שמתחמק בקלות.
    "טורצ'יק עבודה טובה עכשיו תשתמש בצווחה ואז בגחלת שוב, ותנסה להתחמק מהבעיטות של ריאולו ותשתמש בסביבה לטובתך אם אתה יכל קפוץ על סלע כדי להתחמק מהבעיטות או בעץ תעסה את זה ושאתה מעליו תשתמש בגחלת מטווח אפס" אומר לו בחיוך רחב ,"אתה יכל לעשות את זה אני מאמין בך"
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

15. משתמש מנוסה
    וונדי
    טורצ'יק יורה גחלת לכדור הצל של איווי. הגחלת עוברת דרכו וכדור הצל נהרס. הגחלת פוגעת באיווי והוא צונח, חסר הכרה, ועל פניו חיוך מתוק. 'כן,' את חושבת לעצמך 'איווי בכל זאת חמוד'.

אנדי
    הראקרוס לא מצליחה לאגור אנרגיה והיא תוקפת את סוואדל במתקפת קרן, שעף אחורה. היא משתמשת בקיצוץ לילה ומחמיצה את סוואדל. היא משתמשת בזעם ומפספסת שוב! סוואדל קושר את הראקרוס בקורי משי, נדבר לקירות האולם ומתחיל לטפס, הראקרוס נתלית אחריו.

רובי
    "תחתכי את המשי שעוטף אותך בקיצוץ לילה ואז תתפסי את החוט שיוצא מסוואדל ותסובביאותו מסביב לראש ותעיפי אותו לקיר" אומר להרקרוס בתקווה לנצח כבר.
    ------------------------
    כמה זמן הקרב יהיה? הוא ממש ארוך!!!!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עמוד 18 מתוך 27 ראשוןראשון ... 81617181920 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •