Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 27 ראשוןראשון ... 91718192021 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 398
  1. משתמש מנוסה
    שם: MudkipMan או אריאל
    רובי
    טורצ'יק מפספס את הגחלת אבל הצווחה עובדת. הוא עולה על עץ וריולו מתחיל להרביץ לעץ במשך כמה עשרות שניות תמימות. הוא נפגע לבסוף מהגחלת שטורצ'יק זורק עליו מטווח אפס ועף לאחור בפיצוץ. בעקבות הפיצוץ טורצ'יק עף למעלה ונתקע על צמרת העץ.

[bאנדי[/b]
    הראקרוס חותכת את החוט ונעזרת בחוט של סוואדל. סוואדל ממשיך לעלות בזמן שהראקרוס אותו ואותה מהקיר. הם נופלים מגובה שלושים מטר, ואחרי כמה רגעים הבין סוואדל שלהראקרוס יש סיכויים טובים יותר לשרוד. הוא עוטף אותה בחוט משי ונתלה מעליה כדי לרכך את המכה.

2. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    ציטוט פורסם במקור על ידי אריאל116 צפה בהודעה
    רובי
    טורצ'יק מפספס את הגחלת אבל הצווחה עובדת. הוא עולה על עץ וריולו מתחיל להרביץ לעץ במשך כמה עשרות שניות תמימות. הוא נפגע לבסוף מהגחלת שטורצ'יק זורק עליו מטווח אפס ועף לאחור בפיצוץ. בעקבות הפיצוץ טורצ'יק עף למעלה ונתקע על צמרת העץ.

[bאנדי[/b]
    הראקרוס חותכת את החוט ונעזרת בחוט של סוואדל. סוואדל ממשיך לעלות בזמן שהראקרוס אותו ואותה מהקיר. הם נופלים מגובה שלושים מטר, ואחרי כמה רגעים הבין סוואדל שלהראקרוס יש סיכויים טובים יותר לשרוד. הוא עוטף אותה בחוט משי ונתלה מעליה כדי לרכך את המכה.
    אבל כתבתי קהיא תעשה משהו אחר
    ------------------------
    "תשתמשי בקיצוץ לילה כדי לצאת מהחוטים ואז תעופי מסוואדל כדי שלא יפגע בך וייפול למטה" אומר לה.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    רובי
    "טורצ'יק אל תפחד תשתמש בשריטה כדי להזיז כמה עלים עד שתוכל לזוז, לאחר מכן אני רוצה שתקפוף מענף לענף ותקבל תנופה ואז תשתמש בא בכדי להעיף את ריאולו" אני יאומר בתקווה שטורצ'יק יצליח לצאת מהסיבוך.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

4. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    קווין
    טוב, נו...

אתה מחפש את שירן ומוצא אותה בדיוק נכנסת בדלת של אולם המאמנים. "שכחתי פה משהו." היא אומרת ואז מבטה נפגש בשלך והיא אומרת: "היי, אני שירן. זוכר אותי? אתמול דיברנו. בכל מקרה, אני הולכת. אם תרצה קרב מתישהו, החדר שלי הוא מספר 772 ." היא אומרת והולכת.

.
    אני בוהה אחריה ואז מתנער וחוזר לאולם תחרויות כדי לראות מי נלחם עכשיו ונגד מי אני בסיבוב הבא (חצי גמר)

5. משתמש מנוסה
    קווין
    אתה בודק נגד מי אתה והמזכירה עונה בקול חושש: "קווין בלייט... אתה נגד רוני."

רובי
    טורצ'יק מנסה לשרוט אך נופל קדימה ונופל מהעץ. טורצ'יק התעלף.
    "יש לך עוד פוקימון?" שואל הילד. "אתה יכול להוציא. אני משתמש בשניים אז גם אתה יכול להשתמש בשניים.

אנדי
    הראקרוס משתמשת בקיצוץ לילה ומצליחה להשתחרר. הראקרוס מעיפה מעליה את סוואדל, שצונח מטה במהירות. סוואדל מתעלף! הראקרוס מניפה ידיים ופורשת את כנפי הג'וק שלה. "אנדי וורטהם עבר לשלב חצי הגמר!" קורא המנחה בקול גדול.

6. משתמש מנוסה
    קווין

רובי
    "יש לך עוד פוקימון?" שואל הילד. "אתה יכול להוציא. אני משתמש בשניים אז גם אתה יכול להשתמש בשניים.

אנדי
    הראקרוס משתמשת בקיצוץ לילה ומצליחה להשתחרר. הראקרוס מעיפה מעליה את סוואדל, שצונח מטה במהירות. סוואדל מתעלף! הראקרוס מניפה ידיים ופורשת את כנפי הג'וק שלה. "אנדי וורטהם עבר לשלב חצי הגמר!" קורא המנחה בקול גדול.
    "יש, עשית את זה"אצעק להרקרוס ואחבק אותה ואז אלך לחדר מאמנים
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    רובי
    "כן יש לי וגם יש לי את האחד המושלם נגד ריאלו שלך תור צא" אני יאומר בביטחון, "תור אני רוצה שתשתמש בהקסמה ,ואם זה לא יעבוד אז בגל הלם אז זנב שוט והתקפה מהירה, ואם הוא תוקף במתקפה פיזית אל תתחמק אבל אם הוא תוקף בהתקפה מיוחדת אני רוצה שתשתמש בעצים כדי לקבל תנותה וגפ תשתמש במתקפה מהירה לאחר שאתה מקבל את התנופה אני יאומר בתקווה שאין לריאולו הפתעות בשרבול והמהלך לי יעבוד.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

8. משתמש מנוסה
    אנדי
    הראקרוס מחבקת אותה בחזרה ואתה נכנס לחדר המאמנים. כולם משבחים אותך שם. טד מנופף לך לשלום ליד דלת הכניסה וקורא לך לבוא. אתה מתקרב והוא אומר לך: "אהבתי את הטכניקות של הראקרוס כשהיא ברחה מחוטי המשי, ובניצול יתרון התעופה שלה. אבל אל תצפה שהקרב הבא שלך יהיה לך קל כל כך. אתה מתחרה נגדי." אומר טד בחיוך.

רובי
    תור משתמש בהקסמה שלא עובדת על ריאולו. הוא תוקף בגל הלם שמשתק את ריאולו ואז בזנב שוט שמוריד לריאולו את ההגנה. ריאולו מנסה לתקוף אך הוא משותק ולא מצליח לזוז. תור מחייך אליך ומחשמל את ריאולו. ריאולו רץ מהר ככל שיכול במצב המשותק שלו, ותוקף בארבע בעיטות (שתי בעיטות כפולות) את תור, שאפילו לא מנסה להתחמק. הפיצ'ו הקטן עף אחורה ופוגע בקיר מהזירה.

9. היצור היחיד...
    קווין

.
    זאת לא רונה?
    הבנתי שטל יצאהמהתחרות אם יש כבר 4 אנשים בחצי גמר...

10. משתמש מנוסה
    רובי
    תור משתמש בהקסמה שלא עובדת על ריאולו. הוא תוקף בגל הלם שמשתק את ריאולו ואז בזנב שוט שמוריד לריאולו את ההגנה. ריאולו מנסה לתקוף אך הוא משותק ולא מצליח לזוז. תור מחייך אליך ומחשמל את ריאולו. ריאולו רץ מהר ככל שיכול במצב המשותק שלו, ותוקף בארבע בעיטות (שתי בעיטות כפולות) את תור, שאפילו לא מנסה להתחמק. הפיצ'ו הקטן עף אחורה ופוגע בקיר מהזירה.
    הוא כבר פיקאצו
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    "תור אתה בסדר" אני ישאל החשש ואחכה לתשובה.
    במידה והוא עונה בחיוב אני יבקש ממנו ת"השתמש שוב במכת ברק ואז מתקפה מהירה ושינסה להישתמש בשטח כדי לקבל אפילו עוד מהירות וינסה גם לבלבל אותו מהמהירות ,לאחר מכן שיתקוף אותו בכל הכונים תוך כדי שהוא משתמש במהירות ובמכת ברק יחד" אני יאומר לו בתקווה שיצליח, והעודד אותו "אתה יכל אני מאמין בכך בדיוק כמו בקרב המכון", ו"תתחמק מההתקפות של ריאלו" אני יציין.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

11. משתמש מנוסה
    אנדי
    הראקרוס מחבקת אותה בחזרה ואתה נכנס לחדר המאמנים. כולם משבחים אותך שם. טד מנופף לך לשלום ליד דלת הכניסה וקורא לך לבוא. אתה מתקרב והוא אומר לך: "אהבתי את הטכניקות של הראקרוס כשהיא ברחה מחוטי המשי, ובניצול יתרון התעופה שלה. אבל אל תצפה שהקרב הבא שלך יהיה לך קל כל כך. אתה מתחרה נגדי." אומר טד בחיוך.

רובי
    "זה לא בעיה בשבילי, טד" אומר לו ואחייך "אני עושה את זה בשביל הכיף ולא בשביל משהו אחר. אולי אני אהיה מתאם". לאחר מכן אלך למרכז פוקימונים וארפא את הרקרוס ואז אלך לחדר מתאמים ואחכה לקרב שלי.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    [bקווין[/b]
    איך טל יצאה? ממה שאתה יודע רק אתה, רוני ורונה עליתם בינתיים.
    ורוני ורונה לא אותה אחת.

"לא, לא, שום בעיה." אומר המזכירה ונועצת בך מבט עמוק. לבסוף היא נכנעת. "טוב, בסדר, אני אספר לך. הילדה שהייתה אמורה להתחרות נגדך איבדה את הפוקימון שלה לשלב התחרויות. היא ביקשה ממני לשאול אם אתה מרשה לה להשתמש בפוקימון אחר. היא הייתה אמורה להתחרות עם סקווירטל שלה, אך במקום זה היא תיאלץ להתחרות עם האימולגה שלה." היא אומרת ומחכה לתגובתך.

רובי
    תור מניד בראשו וצונח ארצה. אתה רץ איתו למרכז הפוקימונים, ושם האחות ג'וי בודקת אותו. "רובי, זה לא יהיה קל." היא אומרת לאחר שעות של בדיקות. "פיקאצ'ו שבר שתי צלעות. אסור לו להילחם במשך שבועיים. הוא יצא מזה בנס. זה היה יכול להיות הרבה יותר גרוע." היא אומרת ומנסה לנחם אותך.

אנדי
    "יופי," טד אומר והולך. אתה הולך לרפא את הראקרוס הנלהבת וחוזר לחדר המאמנים. מודיעים לך שהתחרות הבאה שלך היום בחצות.

13. משתמש מנוסה
    [QUOTE=אריאל116;1381079]
    רובי
    תור מניד בראשו וצונח ארצה. אתה רץ איתו למרכז הפוקימונים, ושם האחות ג'וי בודקת אותו. "רובי, זה לא יהיה קל." היא אומרת לאחר שעות של בדיקות. "פיקאצ'ו שבר שתי צלעות. אסור לו להילחם במשך שבועיים. הוא יצא מזה בנס. זה היה יכול להיות הרבה יותר גרוע." היא אומרת ומנסה לנחם אותך.

"תור אני כלל כך מתצער", אני מתחיל לבכות "זה באשמתי הכל בגלל שאמרתי לך שלא להתחמק מריאולו איך יכולתי"(בכי ארוך), "אבל לא עוד" אני אומר עם ניצוץ בעניי ושואל את האחות ג'וי "איפה אפשר להשיג מלטנג? אני שמעתי שהחלב שלה יכל לרפא ,והוא יכל לעזור לי ופלפוקמונים שלי מעוד." אני ישאל בתקווה שבפעם הבאה אני יכל לעזור לפוקמונים.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

14. היצור היחיד...
    [bקווין[/b]
    ורוני ורונה לא אותה אחת.

"לא, לא, שום בעיה." אומר המזכירה ונועצת בך מבט עמוק. לבסוף היא נכנעת. "טוב, בסדר, אני אספר לך. הילדה שהייתה אמורה להתחרות נגדך איבדה את הפוקימון שלה לשלב התחרויות. היא ביקשה ממני לשאול אם אתה מרשה לה להשתמש בפוקימון אחר. היא הייתה אמורה להתחרות עם סקווירטל שלה, אך במקום זה היא תיאלץ להתחרות עם האימולגה שלה." היא אומרת ומחכה לתגובתך.
    בחצי גמר אמור להיות 4 מקומות
    ———-----—
    ״מבחינתי אין בעיה, אבל מזתומרת היא איבדה את את הפוקימון שלה?! איזה מאמן מרשה לעצמו לאבד את הפוקימון שלו?!״ אני מתחיל לכעוס

15. משתמש מנוסה
    [bקווין[/b]
    ורוני ורונה לא אותה אחת.

רובי

אנדי
    "יופי," טד אומר והולך. אתה הולך לרפא את הראקרוס הנלהבת וחוזר לחדר המאמנים. מודיעים לך שהתחרות הבאה שלך היום בחצות.
    'חצות ז לא בעיה' אחשוב ואז אלך לישון עד שהתחרות תתחיל וגם אומר להרקרוס לישון קצת
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עמוד 19 מתוך 27 ראשוןראשון ... 91718192021 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •