Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 27 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 398
  1. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי אריאל116 צפה בהודעה
    מתחילים!!

עלילה
    ביום שימשי אחד אתם קמים לבוקר נפלא,אתם מצחצחים שיניים מתלבשים ויורדים לקומת הכניסה,אתם אוכלים ארוחת בוקר של חביתה וסלט קטן וגומרים בדיוק לפני שאתם מתכוונים לצאת אתם רואים כתבה בחדשות-
    מנחה:שלום לך מה שמך?
    ילד:תומר
    מנחה:אז תומר,תוכל לספר לי מה קרה?
    תומר:הלכתי ביער יחד עם הטרטוויג שלי ופתאום הופיעה קבוצה משונה של אנשים ש....ש....הרגו את טרטוויג שלי ולקחו את הגופה,ואז פרץ הנער בבכי.
    מנחה:אתה יודע מי אלה היו? שאלה המנחה בזהירות
    תומר:לא,אבל הם לבשו חולצה אדומה ומכנסיים שחורים,לרובם היה שיער לבן קצר,אבל לאחד מהם היה שיער צהוב קוצני.
    אמרתם שלום לאמא שלכם ויצאתם מהבית ישר לאחר שראיתם את הכתבה וחשבתם לעצמכם שעם תיתקלו אי פעם באיש הזה תינקמו את נקמתו של תומר. הגעתם למעבדה בדיוק בשמונה,הפרופסור קיבל אתכם בחיוך ושאל-
    נו במי תבחרו- טורצ'יק,סקווירטל או ... ולפני שהספיק הפרופסור לסיים את דבריו התנפץ קיר המעבדה. מה תעשו?
    אני פה
    ------------
    "וואו , זה משהו שלא רואים בכל יום." אומר , "טוב , הצגה טובה , אני רוצה את הפוקימון שלי." אומר .

2. משתמש מנוסה
    שם: MudkipMan או אריאל
    ריי
    "איזו הצגה?" אומר הפרופסור בפחד. "ידעתי שהם ימצאו אותי. זה היה עניין של זמן." ממלמל הפרופסור. "קדימה, דרגונייט, עוד קרן על!" אתה רואה את הפוקימון הזה נראה כעוס וטוען כדור לבן בפיו. לפתע הוא מתעטש, ועף לאחור. "לא חשוב," אומר איש עם מכנסיים שחורות, חולצה אדומה ושיער בתספורת צבאית קצוצה. "בוא נעוף מפה, דרגונייט!" הוא אומר. "אה, ואתה, חלאה שכמותך," הוא פומה אליך "תיזהר מצוות הרס. אם תתעסק איתנו כדאי שלא תתחבר יותר מדי לפוקימון שלך. אם אתה מבין למה אני מתכוון." הוא מצחקק ועף אל גב הדרגונייט הרחק. הפרופסור מורה לעוזריו לנקות את הקיר כאילו זה קורה בכל יום. "אז, אנדי." אומר הפרופסור בחביבות "חשבת כבר איזה פוקימון תרצה? סקווירטל, צ'יקוריטה או טורצ'יק?
    נערך לאחרונה על ידי MudkipMan, 08-16-2012 בשעה 10:11 AM

3. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    קווין

"אל תיגע בפוקדור!" אתה שומע קול חד. "קדימה, צ'אריזרד!, תטען עוד קרן על!" אתה רואה את הפוקימון הזה מתקרב וטוען כדור לבן בפיו. הוא מאבד לפתע את הריכוז ונופל אחורה. אתה רואה את הפרופסור עם הידיים מחבקות את הרגליים של צ'אריזרד. "לא חשוב," אומר האיש שנגלה כרגע: בעל חולצה אדומה ומכנסיים שחורות, שיער לבן קצוץ ועיניים מרושעות. "בוא נעוף מפה, לפני שעוד פרופסורים יבואו!" הוא עולה על גב הצ'אריזרד, עף ונעלם. הפרופסור לוקח ממך בעדינות את הפוקדור ומציב אותו ליד השניים האחרים. "מי יהיה האחד שיצא איתך למסע?" הוא מחייך. "טורצ'יק, סקווירטל או צ'יקוריטה?"
    "מי הם היו? מה הם רצו? הם יחזרו?" אני מפציץ את הפרופסור בשאלות ואחרי שהוא עונה לי אני אקח את סקווירטל ואבקש את כל שאר הציוד שאני צריך לקבל

4. משתמש מנוסה
    קווין
    "על מה אתה מדבר?" אומר הפרופסור ברוגע. לאחר שאתה מבקש את סקווירטל הפרופסור מביא לך אותו, אין סוף פוקדורים רגילים ריקים, פוקדע, ותיק מסע. אתה יוצא לדרך 1 ורואה מנמנם בצד הדרך.

5. היצור היחיד...
    קווין
    "על מה אתה מדבר?" אומר הפרופסור ברוגע. לאחר שאתה מבקש את סקווירטל הפרופסור מביא לך אותו, אין סוף פוקדורים רגילים ריקים, פוקדע, ותיק מסע. אתה יוצא לדרך 1 ורואה מנמנם בצד הדרך.
    אל תשחק איתי פרופסור אתה יודע בדיוק על מה אני מדבר!" אני צועק עליו ולוקח בזעם את הדברים שלי ואז אני רואה את הפוקימון וחושב 'הממ זה פוקימון מעניין...' "צא סקווירטל! אקדח מים על הפוקימון הישן הזה!" (מה המתקפות של סקווירטל?)

6. משתמש מנוסה
    קווין
    אתה צריך לבדוק בפוקדע

סקווירטל לא יודע על מה אתה מדבר. הוא מתקרב לפוקימון ומעיר אותו בעדינות. הפוקימון נראה שמח למראה סקווירטל. הם משחקים ביחד והפוקדע שלך נופל. הכפתור בו נלחץ והוא מתחיל לזמזם: "ארון, פוקימון המתכת. הוא בדרך כלל חי עמוק בהרים, והוא לפעמים נמצא במכוניות כשהוא אוכל מתכת." הפוקדע משתתק וארון רץ אליו, מרים אוו עם הפה ומושיט אותו לך.

7. היצור היחיד...
    קווין
    אתה צריך לבדוק בפוקדע

סקווירטל לא יודע על מה אתה מדבר. הוא מתקרב לפוקימון ומעיר אותו בעדינות. הפוקימון נראה שמח למראה סקווירטל. הם משחקים ביחד והפוקדע שלך נופל. הכפתור בו נלחץ והוא מתחיל לזמזם: "ארון, פוקימון המתכת. הוא בדרך כלל חי עמוק בהרים, והוא לפעמים נמצא במכוניות כשהוא אוכל מתכת." הפוקדע משתתק וארון רץ אליו, מרים אוו עם הפה ומושיט אותו לך.
    "אממ תודה!" אני אומר לו במבוכה ואז אני סורק את סקווירטל בפוקדע ואני שואל את ארון "תגיד לי חבר קטן...אני מאמן פוקימונים וראיתי שאתה נחמד ונהנה לשחק עם סקווירטל... אממ היית אולי רוצה להצטרף לצוות שלי?"

8. משתמש מנוסה
    קווין
    ארון מחייך למשמע השאלה ומהנהן רבות בראשו. אתה בודק את סקווירטל בפוקדע ושומע:"סקווירטל, צב המים. מתחת לשריון הקשה של סקווירטל יש גוף רך. פוקימון טוב ומומלץ למתחילים. כשסקווירטל מרגיש מאויים הוא נכנס לשיריון. המתקפות של סקווירטל הן: התקלה, זנב שוט ובועות. סקווירטל זכר."

9. היצור היחיד...
    קווין
    ארון מחייך למשמע השאלה ומהנהן רבות בראשו. אתה בודק את סקווירטל בפוקדע ושומע:"סקווירטל, צב המים. מתחת לשריון הקשה של סקווירטל יש גוף רך. פוקימון טוב ומומלץ למתחילים. כשסקווירטל מרגיש מאויים הוא נכנס לשיריון. המתקפות של סקווירטל הן: התקלה, זנב שוט ובועות. סקווירטל זכר."
    "יופי" אני אומר בשמחה לשניהם ואוסיף "בואו נתחיל להתקדם אם אתם רוצים אתם יכולים להישאר בחוץ" ואז אני אתחיל ללכת ואעצור רק כדי לבדוק את המתקפות של ארון בפוקדע

10. משתמש מנוסה
    קווין
    אתה מכוון את הפוקדע על ארון והפוקדע משמיע את המתקפות הבאות: התקשחות, התקלה, סטירת בוץ וחבטת ראש.
    אתה ממשיך להתקדם בדרך ואתה רואה מרחוק את אורות העיר הראשונה.

11. היצור היחיד...
    איזה אורות? אנחנו לא ביום?

12. משתמש מנוסה
    קווין
    תשתף פעולה...

אתה מגיע במהירות אל העיר הראשונה, העיר ג'ול.
    בעיר יש:
    מרכז פוקימונים
    מרכז לינה
    תחרות הסרט הראשון
    זירת אימונים
    תחרות תפיסת פוקימונים מכל הסוגים.

13. היצור היחיד...
    קווין
    תשתף פעולה...

אתה מגיע במהירות אל העיר הראשונה, העיר ג'ול.
    בעיר יש:
    מרכז פוקימונים
    מרכז לינה
    תחרות הסרט הראשון
    זירת אימונים
    תחרות תפיסת פוקימונים מכל הסוגים.
    אני הולך למרכז לינה לשכור חדר ואז לתחרות תפיסת פוקימונים

14. משתמש מנוסה
    קווין
    תשקיע קצת יותר

אתה שוכר את חדר 168 שנמצא בקומה 2. הפוקימונים מקפצים בשמחה על המיטה המיועדת לך, והם מתבאסים מעט כשאתם הולכים לתחרות תפיסת פוקימונים. אתה נרשם לתחרות ומסבירים לכולם את הכללים: "הפוקימון הכי חזק וכבד יזכה בתחרות. יש לכל אחד 10 פוקדורים מיוחדים. צאו לדרך. בהצלחה."
    אתה מסתובב קצת באזור ורואה אגם בצד שמאל ויער בצד ימין. לאן תלך?

15. היצור היחיד...
    הפוקימונים שלי לא איתי?

עמוד 2 מתוך 27 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •