ריי
סנוראנט מתחמקת די בקלות מקרן הקרח המגושמת ותופסת את אבן השחר. כשסנוראנט מבינה מה זה דמעות עצב זולגות מעיניה. היא זוהרת לרגע ואז הופכת ל. היא נועצת בך מבט זועם ואז משלחת בלפרס קרן סגולה. לפרס ההמומה לא מספיקה להתחמק. היא מנסה לטעון קרן קרח אך היא מתפוצצת לה בפנים ועפה אחורה. לפרס מתעלפת! "קרן בלבול..." ממלמלת קלי. "מזל טוב, ריי." מברכת אותך קלי. "בוויזל, צא" אומרת קלי ומוציאה
![]()
"זה ירפאה אותו לגמרי?" אני ישאל בתקווה במידה והיא תענה בחיוב אני ילך לקנות חלב ויאמן את תור וקדברה ואם לא אני לא יקנה אתה ואני יאמן את קדברה וטורציק ואמר להם (בשתי המקרים) "אני רוצה שתתקפו ותתחמקו אחד מהשני קדברה תשתמש בהגנה והשתגרות ותנסה להשתמש בבילבול כדי להחזיר את המתקפה".
Iספוילר
המבין יבין.
אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
המלך
ריי
פרוסלאס מחייכת בשובבות ושולחת קרן קרח. אבל לא לעברך. לעבר בוויזל. בויזל נפגע מעוצמת המכה ונופל למים. קרן בלבול משוגרת אליו והוא חוסם זאת עם אקדח מים. לאחר מכן בוויזל מגלגל לצידו זרם מים ומשגר אותו בקביעות. פרוסלאס נפגעת ונראית מותשת. היא ובוויזל רצים אחד אל השני. פרוסלאס נושכת אותו ובוויזל מתעטף במים ושוחה בתוך זרם המים שמשוגר לעבר פרוסלאס! פרוסלאס ובוויזל נפגעים כאחד ופרוסלאס נפגעת מהמכה ומתעלפת כשפוגעת בקיר. בויזל מוטח גם הוא בקיר הנגדי אך קם בכוחות חלשים.
אנדי
הראקרוס משתמשת בקרן חזקה במיוחד אך לא מצליחה לאגור אנרגיה. אתה מסתכל בשעון, לאחר הרבה זמן שאתה מרותק לקרב, ורואה שהשעה היא 12:01! אתה רץ מהר ומגיע לאולם אחרי 2 דקות. "בוא מהר." אומרת המזכירה. אתה יוצא לזירה אחריה ועומד ילד עם שיער כחול מולך. פיופיטאר, צא!" אומר הילד ומוציא.
רובי
"כן." משיבה לך האחות ג'וי. אתה הולך לזירה להתאמן וקדברה מצליח למנוע מהגחלת של טורצ'יק לפגוע בו במלוא המהירות, ואת מכת הברק של תור הוא מפנה לאדמה.
רוג'ר
תשקיע יותר
אתה מנסה לגונן על עצמך ועל הפרופסור כשלפתע אתה שומע "סאלאמנס, תתען עוד קרן על!" אתה רואהעף לעברך. פיו טוען כדור לבן. לפתע אבן נופלת ומשבשת את הריכוז שלו. הקרן פוגעת בו והוא עף אחורה. "לא חשוב" אומר איש בעל מכנסיים שחורות וחולצה אדומה ושיער לבן קצוץ. "בוא נעוף מפה סאלאמנס." "אה, וממזר קטן," האיש פונה אליך, "תיזהר מצוות הרס. אם תתעסק איתנו תצטער על היום בו נולדת." הוא עף על הסאלאמנס ונעלם.
"אז איזה פוקימון תרצה? סקווירטל, טורצ'יק או צ'יקוריטה?" שואל פרופסור אוק כאילו כלום לא קרה.
אנדי
סליחה טעות שלי!
אתה רואה את טד מוציא. הראקרוס רועדת כשהיא רואה את הלהבה בגבו. סינדקוויל של טד יורק על הראקרוס גחלת. הראקרוס נפגעת, נופלת, וקמה מאוד תשושה.
ריי
סאנדייל תשתמש במתקפת חול אך בוויזל בולם את החול עם זרם מים שיוצא מפיו. סאנדיחיל מתקרב כדי לנשוך את בוויזל אך ברגע האחרון בוויזל זז וסאנדייל נופל לבריכה. הוא מתחיל לשקוע עוד ועוד, ונראה כי למים יש חולשה גדולה עליו.
רובי
רק תזכיר לי באיזו עיר אתה...
אתה ממשיך בדרכך ונכנס אל דרך חורשתית למדי. אתה רואה עץ גדול ועליו מתנדנדים הרבהעם הבדלים שונים באורך שיער הראש.
אני בעיר השנייה עם המכון הראשון העיר טילינס ניראלי
--------------------------------------------------------------------------------------------
"פוקמונים חמודים אבל לא בדיוק מה שאני מחפש", אני יחשוב לעצמי ,ויוציא את קדברה כדי שיעזור לי למצוע עוד פוקמונים בעזרת ההשתגרות שלו.
Iספוילר
המבין יבין.
אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
המלך
אני אנסה...
-----------------------------
עדיין המום לגמרי, אני אתעשט ואומר "אני רוצה את סקווירטל. פרופסור - האנשים האלו הם אלה שתקפו אותי ואת סבא ביער אתמול? ואיך אני יכול להתחבא מהם?" אני אנסה להירגע ואז אומר... "לא חשוב. איך בדיוק אני ממשיך מכאן ואיפה אני תופס פוקימונים???" אחרי שהוא יאמר לי אקח את סקווירטל. אוציא אותו אלטף אותו ואומר לו "שלום חבר. אני מניח שאנחנו ביחד עכשיו..." אני אתחיל ללכת לאן שהפרופסור כיוון אותי
אם לא עדכנתי למישהו משהו שישלח לי בה"פ
רוג'ר
הפרופסור מושיט לך את סקווירטל. הוא צוהל ומחבק אותך. כשאתה שואל על נהאיש הזה פרופסור אוק מחוויר ואומר:"על מה אתה מדבר? לא היה פה שום איש. כדי לתפוס פוקימונים הוא מראה לך את דרך אחת ומעיף אותך החוצה בעצבנות מהמעבדה.
רובי
אתה ממשיך ורואה שיח זז. ראש שלזועם מציץ ממנו.
אנדי
הראקרוס עושה כבקשתך ומתחמקת מכל מתקפות האש שלו. שלוש שלוחות של גחלות מפספסות אותו, אך סינדקוויל בא ומתקיל את הראקרוס. הראקרוס מתעשטת מהר ומשתמשת בקיצוץ לילה על סינדקוויל, שנפגע ומוטח אחורנית. הוא קם ויורה גחלת לפוגעת בכנף השמאלית של הראקרוס, בדיוק כשהיא בזמן טיסה אליו. הראקרוס מתאוששת ועפה אליו. לאחר מכן היא תופסת אותו וזורקת אותו לרצפה. סינדקוויל נופל על הרגליים. שני הפוקימונים נראים עייפים, וטד צד את מבטך וקורץ לך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)