Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 27 ראשוןראשון ... 132122232425 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 398
  1. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי אריאל116 צפה בהודעה
    מצטער שלא הגבתי הרבה זמן. הייתה לנו עבודת פתיחת שנה במדעים
    כולכם מתחילים מאיפה שעצרתם:

ריי
    סנוראנט משתמשת באבקת שלג ולפרס מתנערת ממנה מהר. שתי הפוקימוניות משגרות קרן קרח אחת על השנייה והקרנות פוגעות בלפרס ובסנוראנט. סנוראנט נושכת את לפרס ולפרס מועדת אל המים. אחרי הקרן קרח שסנוראנט משגרת ושפוגעת בלפרס, לפרס משגרת קרן קרח ישירה אל סנוראנט.
    "סנוראנט תתחמקי ואז תתפסי את זה." אומר ואזרוק את אבן השחר לסנוראנט ואקווה שהיא תתפוס ותתפתח בזכותה . 'מעניין איך פרוסלאס נראית.' אחשוב בסקרנות

2. משתמש מנוסה
    שם: MudkipMan או אריאל
    ריי
    סנוראנט מתחמקת די בקלות מקרן הקרח המגושמת ותופסת את אבן השחר. כשסנוראנט מבינה מה זה דמעות עצב זולגות מעיניה. היא זוהרת לרגע ואז הופכת ל. היא נועצת בך מבט זועם ואז משלחת בלפרס קרן סגולה. לפרס ההמומה לא מספיקה להתחמק. היא מנסה לטעון קרן קרח אך היא מתפוצצת לה בפנים ועפה אחורה. לפרס מתעלפת! "קרן בלבול..." ממלמלת קלי. "מזל טוב, ריי." מברכת אותך קלי. "בוויזל, צא" אומרת קלי ומוציאה

3. TBM
    ריי
    סנוראנט מתחמקת די בקלות מקרן הקרח המגושמת ותופסת את אבן השחר. כשסנוראנט מבינה מה זה דמעות עצב זולגות מעיניה. היא זוהרת לרגע ואז הופכת ל. היא נועצת בך מבט זועם ואז משלחת בלפרס קרן סגולה. לפרס ההמומה לא מספיקה להתחמק. היא מנסה לטעון קרן קרח אך היא מתפוצצת לה בפנים ועפה אחורה. לפרס מתעלפת! "קרן בלבול..." ממלמלת קלי. "מזל טוב, ריי." מברכת אותך קלי. "בוויזל, צא" אומרת קלי ומוציאה
    "אני מצטער פרוסלאס , את היית מפסידה." אומר בכעס , "יודעת מה אחרי זה תקפיאי אותי אם את רוצה." אומר , "תשתמשי בבלבול ואז בקרן קרח." אומר לפרוסלאס .

4. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה

ריי
    סנוראנט משתמשת באבקת שלג ולפרס מתנערת ממנה מהר. שתי הפוקימוניות משגרות קרן קרח אחת על השנייה והקרנות פוגעות בלפרס ובסנוראנט. סנוראנט נושכת את לפרס ולפרס מועדת אל המים. אחרי הקרן קרח שסנוראנט משגרת ושפוגעת בלפרס, לפרס משגרת קרן קרח ישירה אל סנוראנט.

אנדי
    אתה רוצה ללכת לישון ומחכה עד שהתחרות תתחיל. הראקרוס, לעומת זאת, רוצה להישאר להילחם בצ'יקוריטה.
    צ'יקו נענה לאתגר והם נעמדים בפינות החדר, מחכים שהתחרות תתחיל.

קווין
    "היא איבדה את סקווירטל בטעות." אומרת המזכירה. "אני צריכה שתחתום כאן" היא אומרת ומצביעה על שורה ריקה "כדי לאשר את השתתפות האימולגה שלה."

רובי
    תור מהנהן כמבין ומחבק אותך. אתה שואל איפה אפשר לקנות חלב מילטאנק והאחות ג'וי אומרת לך:"בחנויות. בעיקרון נותנים את זה רק לפוקימונים תינוקות אבל אם תיתן לפיקאצ'וי זה ירפא גם אותו.
    אני אומר להרקרוס להשתמש במתקפת קרן אבל ךנסות לאגור כמה שיותר אנרגייה בקרן כדי שתצא מגה קרן.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)

רובי
    תור מהנהן כמבין ומחבק אותך. אתה שואל איפה אפשר לקנות חלב מילטאנק והאחות ג'וי אומרת לך:"בחנויות. בעיקרון נותנים את זה רק לפוקימונים תינוקות אבל אם תיתן לפיקאצ'וי זה ירפא גם אותו.
    "זה ירפאה אותו לגמרי?" אני ישאל בתקווה במידה והיא תענה בחיוב אני ילך לקנות חלב ויאמן את תור וקדברה ואם לא אני לא יקנה אתה ואני יאמן את קדברה וטורציק ואמר להם (בשתי המקרים) "אני רוצה שתתקפו ותתחמקו אחד מהשני קדברה תשתמש בהגנה והשתגרות ותנסה להשתמש בבילבול כדי להחזיר את המתקפה".
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

6. משתמש מנוסה
    שם: מישהו
    מתחילים!!

עלילה
    ביום שימשי אחד אתם קמים לבוקר נפלא,אתם מצחצחים שיניים מתלבשים ויורדים לקומת הכניסה,אתם אוכלים ארוחת בוקר של חביתה וסלט קטן וגומרים בדיוק לפני שאתם מתכוונים לצאת אתם רואים כתבה בחדשות-
    מנחה:שלום לך מה שמך?
    ילד:תומר
    מנחה:אז תומר,תוכל לספר לי מה קרה?
    תומר:הלכתי ביער יחד עם הטרטוויג שלי ופתאום הופיעה קבוצה משונה של אנשים ש....ש....הרגו את טרטוויג שלי ולקחו את הגופה,ואז פרץ הנער בבכי.
    מנחה:אתה יודע מי אלה היו? שאלה המנחה בזהירות
    תומר:לא,אבל הם לבשו חולצה אדומה ומכנסיים שחורים,לרובם היה שיער לבן קצר,אבל לאחד מהם היה שיער צהוב קוצני.
    אמרתם שלום לאמא שלכם ויצאתם מהבית ישר לאחר שראיתם את הכתבה וחשבתם לעצמכם שעם תיתקלו אי פעם באיש הזה תינקמו את נקמתו של תומר. הגעתם למעבדה בדיוק בשמונה,הפרופסור קיבל אתכם בחיוך ושאל-
    נו במי תבחרו- טורצ'יק,סקווירטל או ... ולפני שהספיק הפרופסור לסיים את דבריו התנפץ קיר המעבדה. מה תעשו?
    אני אצרח ואנסה לגונן על עצמי ועל הפרופסור

7. משתמש מנוסה
    ריי
    פרוסלאס מחייכת בשובבות ושולחת קרן קרח. אבל לא לעברך. לעבר בוויזל. בויזל נפגע מעוצמת המכה ונופל למים. קרן בלבול משוגרת אליו והוא חוסם זאת עם אקדח מים. לאחר מכן בוויזל מגלגל לצידו זרם מים ומשגר אותו בקביעות. פרוסלאס נפגעת ונראית מותשת. היא ובוויזל רצים אחד אל השני. פרוסלאס נושכת אותו ובוויזל מתעטף במים ושוחה בתוך זרם המים שמשוגר לעבר פרוסלאס! פרוסלאס ובוויזל נפגעים כאחד ופרוסלאס נפגעת מהמכה ומתעלפת כשפוגעת בקיר. בויזל מוטח גם הוא בקיר הנגדי אך קם בכוחות חלשים.

אנדי
    הראקרוס משתמשת בקרן חזקה במיוחד אך לא מצליחה לאגור אנרגיה. אתה מסתכל בשעון, לאחר הרבה זמן שאתה מרותק לקרב, ורואה שהשעה היא 12:01! אתה רץ מהר ומגיע לאולם אחרי 2 דקות. "בוא מהר." אומרת המזכירה. אתה יוצא לזירה אחריה ועומד ילד עם שיער כחול מולך. פיופיטאר, צא!" אומר הילד ומוציא .

רובי
    "כן." משיבה לך האחות ג'וי. אתה הולך לזירה להתאמן וקדברה מצליח למנוע מהגחלת של טורצ'יק לפגוע בו במלוא המהירות, ואת מכת הברק של תור הוא מפנה לאדמה.

רוג'ר
    תשקיע יותר

אתה מנסה לגונן על עצמך ועל הפרופסור כשלפתע אתה שומע "סאלאמנס, תתען עוד קרן על!" אתה רואה עף לעברך. פיו טוען כדור לבן. לפתע אבן נופלת ומשבשת את הריכוז שלו. הקרן פוגעת בו והוא עף אחורה. "לא חשוב" אומר איש בעל מכנסיים שחורות וחולצה אדומה ושיער לבן קצוץ. "בוא נעוף מפה סאלאמנס." "אה, וממזר קטן," האיש פונה אליך, "תיזהר מצוות הרס. אם תתעסק איתנו תצטער על היום בו נולדת." הוא עף על הסאלאמנס ונעלם.
    "אז איזה פוקימון תרצה? סקווירטל, טורצ'יק או צ'יקוריטה?" שואל פרופסור אוק כאילו כלום לא קרה.

8. משתמש מנוסה
    רובי
    "כן." משיבה לך האחות ג'וי. אתה הולך לזירה להתאמן וקדברה מצליח למנוע מהגחלת של טורצ'יק לפגוע בו במלוא המהירות, ואת מכת הברק של תור הוא מפנה לאדמה.
    "עבודה טובה כולם" אני יאומר ,"טוב חיזרו" ,אני ימשיך בדרכי בתקווה לפגוש פוקמונים מרתקים.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

9. TBM
    ריי
    פרוסלאס מחייכת בשובבות ושולחת קרן קרח. אבל לא לעברך. לעבר בוויזל. בויזל נפגע מעוצמת המכה ונופל למים. קרן בלבול משוגרת אליו והוא חוסם זאת עם אקדח מים. לאחר מכן בוויזל מגלגל לצידו זרם מים ומשגר אותו בקביעות. פרוסלאס נפגעת ונראית מותשת. היא ובוויזל רצים אחד אל השני. פרוסלאס נושכת אותו ובוויזל מתעטף במים ושוחה בתוך זרם המים שמשוגר לעבר פרוסלאס! פרוסלאס ובוויזל נפגעים כאחד ופרוסלאס נפגעת מהמכה ומתעלפת כשפוגעת בקיר. בויזל מוטח גם הוא בקיר הנגדי אך קם בכוחות חלשים.
    "סאנדייל , צא עכשיו , תשתמש במתקפת חול ולאחר מכן בנשיכה , ותוכך כדי תתחמק מכל המתקפות שבוויזל משתמש עליך."אומר.

10. משתמש מנוסה
    ריי

אנדי
    הראקרוס משתמשת בקרן חזקה במיוחד אך לא מצליחה לאגור אנרגיה. אתה מסתכל בשעון, לאחר הרבה זמן שאתה מרותק לקרב, ורואה שהשעה היא 12:01! אתה רץ מהר ומגיע לאולם אחרי 2 דקות. "בוא מהר." אומרת המזכירה. אתה יוצא לזירה אחריה ועומד ילד עם שיער כחול מולך. פיופיטאר, צא!" אומר הילד ומוציא .

רובי

רוג'ר
    תשקיע יותר

אתה מנסה לגונן על עצמך ועל הפרופסור כשלפתע אתה שומע "סאלאמנס, תתען עוד קרן על!" אתה רואה עף לעברך. פיו טוען כדור לבן. לפתע אבן נופלת ומשבשת את הריכוז שלו. הקרן פוגעת בו והוא עף אחורה. "לא חשוב" אומר איש בעל מכנסיים שחורות וחולצה אדומה ושיער לבן קצוץ. "בוא נעוף מפה סאלאמנס." "אה, וממזר קטן," האיש פונה אליך, "תיזהר מצוות הרס. אם תתעסק איתנו תצטער על היום בו נולדת." הוא עף על הסאלאמנס ונעלם.
    "אז איזה פוקימון תרצה? סקווירטל, טורצ'יק או צ'יקוריטה?" שואל פרופסור אוק כאילו כלום לא קרה.
    אני לא אמור להיות מול השותף שלי? ואין לו פופיטר.
    ----------------------------------------
    אני אתקרב ואומר לו שאני בקרב הלא נכון ואני צריך להיות מול טד.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    אנדי
    סליחה טעות שלי!

אתה רואה את טד מוציא . הראקרוס רועדת כשהיא רואה את הלהבה בגבו. סינדקוויל של טד יורק על הראקרוס גחלת. הראקרוס נפגעת, נופלת, וקמה מאוד תשושה.

ריי
    סאנדייל תשתמש במתקפת חול אך בוויזל בולם את החול עם זרם מים שיוצא מפיו. סאנדיחיל מתקרב כדי לנשוך את בוויזל אך ברגע האחרון בוויזל זז וסאנדייל נופל לבריכה. הוא מתחיל לשקוע עוד ועוד, ונראה כי למים יש חולשה גדולה עליו.

רובי
    רק תזכיר לי באיזו עיר אתה...

אתה ממשיך בדרכך ונכנס אל דרך חורשתית למדי. אתה רואה עץ גדול ועליו מתנדנדים הרבה עם הבדלים שונים באורך שיער הראש.

12. משתמש מנוסה
    אנדי
    סליחה טעות שלי!

אתה רואה את טד מוציא . הראקרוס רועדת כשהיא רואה את הלהבה בגבו. סינדקוויל של טד יורק על הראקרוס גחלת. הראקרוס נפגעת, נופלת, וקמה מאוד תשושה.

ריי
    סאנדייל תשתמש במתקפת חול אך בוויזל בולם את החול עם זרם מים שיוצא מפיו. סאנדיחיל מתקרב כדי לנשוך את בוויזל אך ברגע האחרון בוויזל זז וסאנדייל נופל לבריכה. הוא מתחיל לשקוע עוד ועוד, ונראה כי למים יש חולשה גדולה עליו.

רובי

אתה ממשיך בדרכך ונכנס אל דרך חורשתית למדי. אתה רואה עץ גדול ועליו מתנדנדים הרבה עם הבדלים שונים באורך שיער הראש.
    תעדכן לי את הפידגי הזוהר וטרטוויג
    ------------------
    אני אומר להרקרוס להשתמש בקיצוץ ליילה ולהתחמק מכל מתקפת אש שלו. לאחר מכן אומר לו לתפוס א סינדקוויל בבטן ולעוף למעלה ואז לזרוק אותו לרצפה.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    רובי
    אני בעיר השנייה עם המכון הראשון העיר טילינס ניראלי
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    "פוקמונים חמודים אבל לא בדיוק מה שאני מחפש", אני יחשוב לעצמי ,ויוציא את קדברה כדי שיעזור לי למצוע עוד פוקמונים בעזרת ההשתגרות שלו.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

14. משתמש מנוסה
    שם: מישהו
    רוג'ר
    תשקיע יותר

אני אנסה...
    -----------------------------
    עדיין המום לגמרי, אני אתעשט ואומר "אני רוצה את סקווירטל. פרופסור - האנשים האלו הם אלה שתקפו אותי ואת סבא ביער אתמול? ואיך אני יכול להתחבא מהם?" אני אנסה להירגע ואז אומר... "לא חשוב. איך בדיוק אני ממשיך מכאן ואיפה אני תופס פוקימונים???" אחרי שהוא יאמר לי אקח את סקווירטל. אוציא אותו אלטף אותו ואומר לו "שלום חבר. אני מניח שאנחנו ביחד עכשיו..." אני אתחיל ללכת לאן שהפרופסור כיוון אותי

15. משתמש מנוסה
    אם לא עדכנתי למישהו משהו שישלח לי בה"פ

רוג'ר
    הפרופסור מושיט לך את סקווירטל. הוא צוהל ומחבק אותך. כשאתה שואל על נהאיש הזה פרופסור אוק מחוויר ואומר:"על מה אתה מדבר? לא היה פה שום איש. כדי לתפוס פוקימונים הוא מראה לך את דרך אחת ומעיף אותך החוצה בעצבנות מהמעבדה.

רובי
    אתה ממשיך ורואה שיח זז. ראש של זועם מציץ ממנו.

אנדי
    הראקרוס עושה כבקשתך ומתחמקת מכל מתקפות האש שלו. שלוש שלוחות של גחלות מפספסות אותו, אך סינדקוויל בא ומתקיל את הראקרוס. הראקרוס מתעשטת מהר ומשתמשת בקיצוץ לילה על סינדקוויל, שנפגע ומוטח אחורנית. הוא קם ויורה גחלת לפוגעת בכנף השמאלית של הראקרוס, בדיוק כשהיא בזמן טיסה אליו. הראקרוס מתאוששת ועפה אליו. לאחר מכן היא תופסת אותו וזורקת אותו לרצפה. סינדקוויל נופל על הרגליים. שני הפוקימונים נראים עייפים, וטד צד את מבטך וקורץ לך.

עמוד 23 מתוך 27 ראשוןראשון ... 132122232425 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •