Pokemon GO
עמוד 25 מתוך 27 ראשוןראשון ... 152324252627 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 361 עד 375 מתוך 398
  1. משתמש מנוסה
    שם: מישהו
    ציטוט פורסם במקור על ידי אריאל116 צפה בהודעה
    רוג'ר
    אוקיי.נניח שהבנתי

סקווירטל מתקיל את הפוקימוןן ומשגר עליו בועות. "מנקי, פוקימון קוף הזעם. מנקי ידוע בשל מזגו החם והשאיפה לקרבות. מנקי מתקיל את סקווירטל וסקווירטל נופל אחורה.

וונדי
    כן
    ואת חייבת להוציא את הפוקימון מים וקרח שלך.
    תערכי את ההודעה ואז אני אערוך.

קווין
    אתה שואל מתי הקרב שלך והמזכירה מביטה בך מופתעת. "קרבות חצי הגמר הם לאחר קרב רבע הגמר האחרון. הוא מתקיים ממש עכשיו. הקרב שלך יהיה נגד רוני אחרי הקרב של וונדי וג'יי.

אנדי
    סינדקוויל לא נכנע. הוא עט לעבר הראקרוס וקופץ עליה. הראקרוס נפגעת ומעיפה אותו ממנה עם מתקפת קרן. לאחר מכן הראקרוס פוגעת גם בקיצוץ הלילה, וסינדקוויל קם לאחר הפגיעה, ממלא את ריאותיו, ופולט זרם של אש. "להביור." טד צועק ומסביר לך.

רובי
    קדברה משתגר ולא נראה שוב. הונדור שועט לעברך ונושך אותך בצוואר. אתה מרגיש דם זולג ממנו. טורצ'יק הוא הבא בתור. הוא עף אחורה מהנישיכה אל סבך עצים. בדיוק כשהונדור יורה גחלת שעומדת לפגוע בך, קדברה מגיע וחוסם את המתקפת במלואה! לאחר מכן הוא משתמש בבלבול על הונדור ומעיף אותו הרחק. האיש מצוות הרס בורח משם ואתה נזכר שעל הונדור היה קולר שחור.
    "אוקיי מהר ותקוף בבועות שוב ושוב וותרחק כל פעם שהוא מתקרב!!!"
    הוא יכול לתקוף מרחוק בבועות נכון?
    נערך לאחרונה על ידי kretorrbwly, 08-31-2012 בשעה 04:18 PM סיבה: שגיאות כתיב

2. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    רובי
    קדברה משתגר ולא נראה שוב. הונדור שועט לעברך ונושך אותך בצוואר. אתה מרגיש דם זולג ממנו. טורצ'יק הוא הבא בתור. הוא עף אחורה מהנישיכה אל סבך עצים. בדיוק כשהונדור יורה גחלת שעומדת לפגוע בך, קדברה מגיע וחוסם את המתקפת במלואה! לאחר מכן הוא משתמש בבלבול על הונדור ומעיף אותו הרחק. האיש מצוות הרס בורח משם ואתה נזכר שעל הונדור היה קולר שחור.
    "אנינעל אבוק" אני יצחק בכאבים "יא כלב", "טוב אז ההונדור הזה של צוות הרס עוד סיבה למה לנצח אותו", "עכשיו אני רוצה שתחזיק הונדור בבילבול בזמן שאני וטורצ'יק נתפוס את החייל הזה ונתחקר אותו קצט", ,אולי הוא יכל לתת לי מידע על צוות הרס האלה" אני יחשוב, ובאותו רגע אני יזכר בילד המסכן והטורטויג שלו ועתעצבן.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

3. TBM
    שם: מתן

ריי
    סאנדייל תשתמש במתקפת חול אך בוויזל בולם את החול עם זרם מים שיוצא מפיו. סאנדיחיל מתקרב כדי לנשוך את בוויזל אך ברגע האחרון בוויזל זז וסאנדייל נופל לבריכה. הוא מתחיל לשקוע עוד ועוד, ונראה כי למים יש חולשה גדולה עליו.
    תן לו לנצח בבקשה
    ------------------------------
    "סאנדייל , תעלה למעלה ותשתמש על כל המקום במתקפת חול , לאחר מכן תשתמש על בוויזל בפזילה , לאחר מכן בזעם ואז בנשיכה ולבסוף בנשיכה פעם נוספת ותתחמק מכל מתקפה של בוויזל." אומר לסאנדייל ואקווה שהוא יצליח .

4. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    רוג'ר
    אוקיי.נניח שהבנתי

סקווירטל מתקיל את הפוקימוןן ומשגר עליו בועות. "מנקי, פוקימון קוף הזעם. מנקי ידוע בשל מזגו החם והשאיפה לקרבות. מנקי מתקיל את סקווירטל וסקווירטל נופל אחורה.

וונדי
    כן

קווין
    אתה שואל מתי הקרב שלך והמזכירה מביטה בך מופתעת. "קרבות חצי הגמר הם לאחר קרב רבע הגמר האחרון. הוא מתקיים ממש עכשיו. הקרב שלך יהיה נגד רוני אחרי הקרב של וונדי וג'יי.

אנדי
    סינדקוויל לא נכנע. הוא עט לעבר הראקרוס וקופץ עליה. הראקרוס נפגעת ומעיפה אותו ממנה עם מתקפת קרן. לאחר מכן הראקרוס פוגעת גם בקיצוץ הלילה, וסינדקוויל קם לאחר הפגיעה, ממלא את ריאותיו, ופולט זרם של אש. "להביור." טד צועק ומסביר לך.

רובי
    אני אומר להרקרוס לעוף גבוהה עד התיקרה מעל סינדקוויל ואז להסתובב סביבו בספירלה למטבה כדי שיהיה מבולבל ואז להשתמש בקיצוץ לילה ח€זק ככל האפשר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    וונדי
    כן
    אני אחליט לקחת את אבן פיתוח הזוהר (אהמ לפיתוח טוגפי למפותח האחרון אהמ)
    לאחר מכן אלך לתחרות, לפני שאני יעלה לבמה אני יסרוק את איווי ואברר מה מתקפותיו, לאחר מכן אצא לבמה '' ''ספיל צא!'' אני יאמר ויוציא את ספיל ''אל תתן לו את ההזדמנות להשתמש בבלבול אבקת קרח ואז אקדח מים עכשיו!''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: MudkipMan או אריאל
    רוג'ר
    כן אבל לא גדול מדי

סקווירטל קם ונשאר רחוק. מנקי מנסה לבעוט בסקווירטל פעמיים אך הוא מפספס. מנקי נפגע מהמון בועות ועף אחורה, אך עדיין עומד על הרגליים.

רובי
    הונדור ברח וגם החייל של צוות הרס.

אין סימן להם. אתה מחליט להמשיך כשלפתע אתה שומע קולות בכי. אתה רואה פצוע.

ריי
    סאנדייל משתמש על הכל במתקפת חול חזקה, והמים הופכים לבוץ. בוויזל נתקע בבוץ וסאנדייל מנצל פרצה ונושך אותו פעמים רבות. בסופו של דבר בוויזל מתעלף ומוחזר לפוקדור. "כל הכבוד." אומרת קלי ומושיטה לך את תג הלחות. "הרווחתם אותו ביושר."

אנדי
    הראקרוס עפה למעלה וסינדקוויל מתבלבל כשהיא צונחת בספירלה. הוא נפגע מקיצוץ הלילה שעוצמתו כרגיל ושולח לעבר הראקרוס גחלת.

וונדי
    "איווי, פוקימון ההתפתחויות. איווי יכול להתפתח לכמה פוקימונים שונים. המתקפות של איווי הן: כדור צל, התקלה ומתקפת חול."
    ספיל משתמש באבקת קרח שמקפיאה לחלוטין את ג'יראפריג. לאחר מכן אקדח המים שובר את הקרח בעוצמה רבה, וג'יראפריג עף אחורה.

7. משתמש מנוסה
    רוג'ר
    כן אבל לא גדול מדי

סקווירטל קם ונשאר רחוק. מנקי מנסה לבעוט בסקווירטל פעמיים אך הוא מפספס. מנקי נפגע מהמון בועות ועף אחורה, אך עדיין עומד על הרגליים.

רובי

ריי
    סאנדייל משתמש על הכל במתקפת חול חזקה, והמים הופכים לבוץ. בוויזל נתקע בבוץ וסאנדייל מנצל פרצה ונושך אותו פעמים רבות. בסופו של דבר בוויזל מתעלף ומוחזר לפוקדור. "כל הכבוד." אומרת קלי ומושיטה לך את תג הלחות. "הרווחתם אותו ביושר."

אנדי
    הראקרוס עפה למעלה וסינדקוויל מתבלבל כשהיא צונחת בספירלה. הוא נפגע מקיצוץ הלילה שעוצמתו כרגיל ושולח לעבר הראקרוס גחלת.

וונדי
    "איווי, פוקימון ההתפתחויות. איווי יכול להתפתח לכמה פוקימונים שונים. המתקפות של איווי הן: כדור צל, התקלה ומתקפת חול."
    ספיל משתמש באבקת קרח שמקפיאה לחלוטין את ג'יראפריג. לאחר מכן אקדח המים שובר את הקרח בעוצמה רבה, וג'יראפריג עף אחורה.
    מתי אני אוכל לקבל ריולו?

אני אומר להרקרוס להתחמק ואז להשתמש בנתקפת זעם ואז בבקצוץ ליה
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

8. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    וונדי
    ספיל משתמש באבקת קרח שמקפיאה לחלוטין את ג'יראפריג. לאחר מכן אקדח המים שובר את הקרח בעוצמה רבה, וג'יראפריג עף אחורה.[/quote]

''ספל מהר! שוב אבקת קרח ואקדח מים11 'אני יורה כאשר אקלוט כי זהו שילוב מתקפתי טוב נגד גי'ראפריג
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. TBM
    שם: מתן
    רוג'ר
    כן אבל לא גדול מדי

רובי

ריי
    מתי אקבל את דיינו ? ותעדכן לי את כולם ?
    ===============================
    אני אקח את התג ואודה לה , אחזיר את סאנדייל וארפא את כולם במרכז הפוקימונים , לאחר מכן אלך ליער ואוציא את כולם , "כמו שהבטחתי לך פרוסלאס את יכולה להקפיא אותי עכשיו." אני אומר ומתכונן להיות קפוא , "וסאנדייל , פרוסלאס , סקווירטל , יש לכם 2 אפשרויות , אפשרות 1 להשאיר את הקרח ככה עד שהוא ימס ואפשרות 2 לשבור את הקרח , בחירה שלכם , פרוסלאס , תשתמשי עלי בקרן קרח." אומר.

10. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    רובי
    יש רציתי ננדורן
    --------------------------------------------------------------------
    "אוף הם ברחו" אני יחשוב בקצט עצבים וכשאני יראה את הפוקימון אני יבין "אז זה מה שהם עשו פה הא" , לאחר מכן אני יבדוק מיהו הפוקימון המסטרי שבוכה, וא אומר לו (אחרי שאני קבר ידע את השם )"אל תדאג נינורן אני יעזור לך אני לא כמו צוות הרס" שהרבה ביטחון ואני יחכה לתגובה של נינורן.
    נערך לאחרונה על ידי מונקי, 08-31-2012 בשעה 07:20 PM סיבה: ההורדתי את הקללות
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

11. משתמש מנוסה
    כולם לשלוח לי בה"פ ובפירוט על הציוד שלחא כתבתי להם, פוקימונים או מתקפות. תודה

אנדי
    בקרוב... מואהאהאהאהא

הראקרוס נפגעת מהגחלת ונופלת, כמעט מעולפת. היא קמה בכוחות אחרונים, שורטת את סינדקוויל ומתעלפת שנייה לפנמי שהוא מתעלף. "והמנצח הוא טד! טד עולה לגמר!" השדרן צועק והקהל כולו מריע, אך לאחר מכן טד אומר:"ובואו לא נשכח את אנדי, שנתן פייט רציני וכמעט ניצח למרות שאש חזק על חרק!" הקרהל מריע במלואו קריאות חזקות.

וונדי
    ושוב, ספיל משתמש באבקת קרח שהפעם לא חזסקה כל כך ומקפיאה רק את הגוף של ג'יראפריג. לעומת זאת, אקדח המים פוגע בראש והקרח מחזיק את ג'יראפריג מלעוף אחורה. ג'יראפריג נראה מותש, אך מתרכז בספיל, ולפתע אור סגלגל מופיע מסביבו ומעיף אותו למעלה.

ריי
    אני אעדכן.תשלח לי ה"פ בדיוק מה.

פרוסלאס מהנהנת כשלפתע משהו מאחוריך צד את מבטה. היא מכוונת קרן קרח לכיוונך. הקרן לא פוגעת בך. אתה מביט אחורה לראות במה היא כן פגעה, ואתה רואה איש מצוות הרס קפוא. סאנדייל נושך את הקרח והאיש בקרחון הקטן מתפורר כלא היה. אתה רואה שמה שכן נשאר שם זה קולר שחור כמו שהיה לפוניטה הזוהרת.

רובי
    ערכתי בהודעה האחרונה שלי למטה.
    נערך לאחרונה על ידי MudkipMan, 08-31-2012 בשעה 10:52 PM

12. משתמש מנוסה
    שם: מישהו
    רוג'ר
    כן אבל לא גדול מדי

הממממ..... אני מקבל פוקימון חדש?
    -----------------------------------------------------------------------------
    "סקווירקטל אל תתרחק תמשיך בבועות ולהתחמק!!!" אני אמשיך לאמר את זה עד שאחד הצדדים מתעלף
    שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!

13. משתמש מנוסה
    רוג'ר
    רק אם תתפוס או תקבל אחד... אה, ופתחת את עמ' 25. אתה מקבל...
    Spoiler ספוילר

מנקי מתקרב במהירות לעבר סקווירטל ומנסה לבעוט ברגליים שלו, אך סקווירטל קופץ ובכך מתחמק, ואז תוקף את מנקי בעוד בועות, הפעם מטווח אפס. הפרווה של מנקי נרטבת, והוא צונח לאחור, מעולף.

עריכה שנייה:

שכל אחד יכתוב לי בבקשה בה"פ שהוא כותב על עדכון הפוקימונים שלו איזה פוקימון יצא מהמאובן שלו. ויאשה- הספויילר מיועד לך.

Spoiler ספוילר
    נערך לאחרונה על ידי MudkipMan, 08-31-2012 בשעה 10:25 PM סיבה: הספוילר

14. משתמש מנוסה
    יb[QUOTE=אריאל116;1385129]כולם לשלוח לי בה"פ ובפירוט על הציוד שלחא כתבתי להם, פוקימונים או מתקפות. תודה

אנדי
    בקרוב... מואהאהאהאהא

הראקרוס נפגעת מהגחלת ונופלת, כמעט מעולפת. היא קמה בכוחות אחרונים, שורטת את סינדקוויל ומתעלפת שנייה לפנמי שהוא מתעלף. "והמנצח הוא טד! טד עולה לגמר!" השדרן צועק והקהל כולו מריע, אך לאחר מכן טד אומר:"ובואו לא נשכח את אנדי, שנתן פייט רציני וכמעט ניצח למרות שאש חזק על חרק!" הקרהל מריע במלואו קריאות חזקות
    אני אומר תודה לטד ואז אלך לישון וביום ךמחרת אני אמשיך בדרכי אם טד
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    אנדי
    טד לוחץ את ידך וכשאתה אומר לו להמשיך לעיר הבאה הוא אומר: "אבל לפני שפגשתי אותך זכיתי בתחרות הסרט בעיר ג'ול, ועכשיו אני בגמר ואני יכול לפתח קריירה. פגוש אותי בעיר הבאה. אני אגיע מחרתיים. להתראות, אנדי." הוא מתרחק בצעדים כבדים וניכר לדעת שהוא עצוב מעזיבתך.

רובי
    אתה בודק ומגלה כי זהו נידורן הזכר, פוקימון רעל. הוא שותת דם ונראה כאילו הוא עומד להתעלף בקרוב. כשאתה אומר לו שאתה לא כמו צוות הרס ניצוץ מבזיק בעיניו של נידורן והוא מחייך חיוך קלוש. לאחר מכן הוא נותר עם עיניים עצומות, ורק נשימות קלות נשמעות ואתה מרגיש פעימות לב חזקות ואתה מבין שכפוקימון רעל הוא רגיל לדברים האלו.
    נערך לאחרונה על ידי MudkipMan, 08-31-2012 בשעה 10:56 PM סיבה: רובי נשכח...

עמוד 25 מתוך 27 ראשוןראשון ... 152324252627 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •