"אנינעל אבוק" אני יצחק בכאבים "יא כלב", "טוב אז ההונדור הזה של צוות הרס עוד סיבה למה לנצח אותו", "עכשיו אני רוצה שתחזיק הונדור בבילבול בזמן שאני וטורצ'יק נתפוס את החייל הזה ונתחקר אותו קצט", ,אולי הוא יכל לתת לי מידע על צוות הרס האלה" אני יחשוב, ובאותו רגע אני יזכר בילד המסכן והטורטויג שלו ועתעצבן.
Iספוילר
המבין יבין.
אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
המלך
אני אחליט לקחת את אבן פיתוח הזוהר (אהמ לפיתוח טוגפי למפותח האחרון אהמ)וונדי
כן
ואת חייבת להוציא את הפוקימון מים וקרח שלך.
תערכי את ההודעה ואז אני אערוך.
לאחר מכן אלך לתחרות, לפני שאני יעלה לבמה אני יסרוק את איווי ואברר מה מתקפותיו, לאחר מכן אצא לבמה '' ''ספיל צא!'' אני יאמר ויוציא את ספיל ''אל תתן לו את ההזדמנות להשתמש בבלבול אבקת קרח ואז אקדח מים עכשיו!''
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
רוג'ר
כן אבל לא גדול מדי
סקווירטל קם ונשאר רחוק. מנקי מנסה לבעוט בסקווירטל פעמיים אך הוא מפספס. מנקי נפגע מהמון בועות ועף אחורה, אך עדיין עומד על הרגליים.
רובי
הונדור ברח וגם החייל של צוות הרס.
אין סימן להם. אתה מחליט להמשיך כשלפתע אתה שומע קולות בכי. אתה רואהפצוע.
ריי
סאנדייל משתמש על הכל במתקפת חול חזקה, והמים הופכים לבוץ. בוויזל נתקע בבוץ וסאנדייל מנצל פרצה ונושך אותו פעמים רבות. בסופו של דבר בוויזל מתעלף ומוחזר לפוקדור. "כל הכבוד." אומרת קלי ומושיטה לך את תג הלחות. "הרווחתם אותו ביושר."
אנדי
הראקרוס עפה למעלה וסינדקוויל מתבלבל כשהיא צונחת בספירלה. הוא נפגע מקיצוץ הלילה שעוצמתו כרגיל ושולח לעבר הראקרוס גחלת.
וונדי
"איווי, פוקימון ההתפתחויות. איווי יכול להתפתח לכמה פוקימונים שונים. המתקפות של איווי הן: כדור צל, התקלה ומתקפת חול."
ספיל משתמש באבקת קרח שמקפיאה לחלוטין את ג'יראפריג. לאחר מכן אקדח המים שובר את הקרח בעוצמה רבה, וג'יראפריג עף אחורה.
וונדי
"איווי, פוקימון ההתפתחויות. איווי יכול להתפתח לכמה פוקימונים שונים. המתקפות של איווי הן: כדור צל, התקלה ומתקפת חול."
ספיל משתמש באבקת קרח שמקפיאה לחלוטין את ג'יראפריג. לאחר מכן אקדח המים שובר את הקרח בעוצמה רבה, וג'יראפריג עף אחורה.[/quote]
''ספל מהר! שוב אבקת קרח ואקדח מים11 'אני יורה כאשר אקלוט כי זהו שילוב מתקפתי טוב נגד גי'ראפריג
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
מתי אקבל את דיינו ? ותעדכן לי את כולם ?
===============================
אני אקח את התג ואודה לה , אחזיר את סאנדייל וארפא את כולם במרכז הפוקימונים , לאחר מכן אלך ליער ואוציא את כולם , "כמו שהבטחתי לך פרוסלאס את יכולה להקפיא אותי עכשיו." אני אומר ומתכונן להיות קפוא , "וסאנדייל , פרוסלאס , סקווירטל , יש לכם 2 אפשרויות , אפשרות 1 להשאיר את הקרח ככה עד שהוא ימס ואפשרות 2 לשבור את הקרח , בחירה שלכם , פרוסלאס , תשתמשי עלי בקרן קרח." אומר.
יש רציתי ננדורן
--------------------------------------------------------------------
"אוף הם ברחו" אני יחשוב בקצט עצבים וכשאני יראה את הפוקימון אני יבין "אז זה מה שהם עשו פה הא" , לאחר מכן אני יבדוק מיהו הפוקימון המסטרי שבוכה, וא אומר לו (אחרי שאני קבר ידע את השם )"אל תדאג נינורן אני יעזור לך אני לא כמו צוות הרס" שהרבה ביטחון ואני יחכה לתגובה של נינורן.
נערך לאחרונה על ידי מונקי, 08-31-2012 בשעה 07:20 PM סיבה: ההורדתי את הקללות
Iספוילר
המבין יבין.
אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
המלך
כולם לשלוח לי בה"פ ובפירוט על הציוד שלחא כתבתי להם, פוקימונים או מתקפות. תודה
אנדי
בקרוב... מואהאהאהאהא
הראקרוס נפגעת מהגחלת ונופלת, כמעט מעולפת. היא קמה בכוחות אחרונים, שורטת את סינדקוויל ומתעלפת שנייה לפנמי שהוא מתעלף. "והמנצח הוא טד! טד עולה לגמר!" השדרן צועק והקהל כולו מריע, אך לאחר מכן טד אומר:"ובואו לא נשכח את אנדי, שנתן פייט רציני וכמעט ניצח למרות שאש חזק על חרק!" הקרהל מריע במלואו קריאות חזקות.
וונדי
ושוב, ספיל משתמש באבקת קרח שהפעם לא חזסקה כל כך ומקפיאה רק את הגוף של ג'יראפריג. לעומת זאת, אקדח המים פוגע בראש והקרח מחזיק את ג'יראפריג מלעוף אחורה. ג'יראפריג נראה מותש, אך מתרכז בספיל, ולפתע אור סגלגל מופיע מסביבו ומעיף אותו למעלה.
ריי
אני אעדכן.תשלח לי ה"פ בדיוק מה.
פרוסלאס מהנהנת כשלפתע משהו מאחוריך צד את מבטה. היא מכוונת קרן קרח לכיוונך. הקרן לא פוגעת בך. אתה מביט אחורה לראות במה היא כן פגעה, ואתה רואה איש מצוות הרס קפוא. סאנדייל נושך את הקרח והאיש בקרחון הקטן מתפורר כלא היה. אתה רואה שמה שכן נשאר שם זה קולר שחור כמו שהיה לפוניטה הזוהרת.
רובי
ערכתי בהודעה האחרונה שלי למטה.
נערך לאחרונה על ידי MudkipMan, 08-31-2012 בשעה 10:52 PM
הממממ..... אני מקבל פוקימון חדש?רוג'ר
כן אבל לא גדול מדי
סקווירטל קם ונשאר רחוק. מנקי מנסה לבעוט בסקווירטל פעמיים אך הוא מפספס. מנקי נפגע מהמון בועות ועף אחורה, אך עדיין עומד על הרגליים.
-----------------------------------------------------------------------------
"סקווירקטל אל תתרחק תמשיך בבועות ולהתחמק!!!" אני אמשיך לאמר את זה עד שאחד הצדדים מתעלף
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
רוג'ר
רק אם תתפוס או תקבל אחד... אה, ופתחת את עמ' 25. אתה מקבל...
ספוילר
מנקי מתקרב במהירות לעבר סקווירטל ומנסה לבעוט ברגליים שלו, אך סקווירטל קופץ ובכך מתחמק, ואז תוקף את מנקי בעוד בועות, הפעם מטווח אפס. הפרווה של מנקי נרטבת, והוא צונח לאחור, מעולף.
עריכה שנייה:
שכל אחד יכתוב לי בבקשה בה"פ שהוא כותב על עדכון הפוקימונים שלו איזה פוקימון יצא מהמאובן שלו. ויאשה- הספויילר מיועד לך.
ספוילר
נערך לאחרונה על ידי MudkipMan, 08-31-2012 בשעה 10:25 PM סיבה: הספוילר
יb[QUOTE=אריאל116;1385129]כולם לשלוח לי בה"פ ובפירוט על הציוד שלחא כתבתי להם, פוקימונים או מתקפות. תודה
אנדי
בקרוב... מואהאהאהאהא
הראקרוס נפגעת מהגחלת ונופלת, כמעט מעולפת. היא קמה בכוחות אחרונים, שורטת את סינדקוויל ומתעלפת שנייה לפנמי שהוא מתעלף. "והמנצח הוא טד! טד עולה לגמר!" השדרן צועק והקהל כולו מריע, אך לאחר מכן טד אומר:"ובואו לא נשכח את אנדי, שנתן פייט רציני וכמעט ניצח למרות שאש חזק על חרק!" הקרהל מריע במלואו קריאות חזקות
אני אומר תודה לטד ואז אלך לישון וביום ךמחרת אני אמשיך בדרכי אם טד
אנדי
טד לוחץ את ידך וכשאתה אומר לו להמשיך לעיר הבאה הוא אומר: "אבל לפני שפגשתי אותך זכיתי בתחרות הסרט בעיר ג'ול, ועכשיו אני בגמר ואני יכול לפתח קריירה. פגוש אותי בעיר הבאה. אני אגיע מחרתיים. להתראות, אנדי." הוא מתרחק בצעדים כבדים וניכר לדעת שהוא עצוב מעזיבתך.
רובי
אתה בודק ומגלה כי זהו נידורן הזכר, פוקימון רעל. הוא שותת דם ונראה כאילו הוא עומד להתעלף בקרוב. כשאתה אומר לו שאתה לא כמו צוות הרס ניצוץ מבזיק בעיניו של נידורן והוא מחייך חיוך קלוש. לאחר מכן הוא נותר עם עיניים עצומות, ורק נשימות קלות נשמעות ואתה מרגיש פעימות לב חזקות ואתה מבין שכפוקימון רעל הוא רגיל לדברים האלו.
נערך לאחרונה על ידי MudkipMan, 08-31-2012 בשעה 10:56 PM סיבה: רובי נשכח...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)