Iספוילר
המבין יבין.
אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
המלך
רובי
נידורן לא מגיב. אתה רץ חזרה לעיר טיליניס ולוקח אותו למרכז הפוקימונים. אתה נותן אותו לאחות ג'וי, שקוראת לאלונקה ומשכיבה את נידורן עליה. היא רצה לחדר טיפולים ולאחר כמה שעות, כשהערב כבר יורד, אתה רואה שהיא חוזרת עם נידורן בריא.אתה שואל אותו אם הוא רוצה להצטרף אליך והוא מהנהן, אך מחווה בתנועות ידיו אגרופים.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
רובי
נידורינה מסכים אתם יוצאים החוצה. קדברה משתמש בבלבול על נידורינה, שבגלל אורו הסגול ההילה לא נראית בכלל. נידורינה מתנגש באדמה, ואז עולה במוחו רעיון. הוא משתמש בקרן שלו ובהטחות של קדברה כדי לחפור בור. קדברה לא יודע איפה הוא ומשתגר בדיוק לאן שנידורינה יוצא. קדברה נפגע ונופל. נידורינה רץ ומנסה להשתמש במתקפת קרן.
ריי
פרוסלא מנידה בראשה ורצה אליך. היא מושיטה את הדברים שכביכול זרועותיה ומחבקת אותך. "פרררוסלאס." היא צוהלת.
"אתה ברנש קטן וחכם הא נינורן" אני יאומר לו בחיוך של יריבות "טוב גם אנחנו כאלה נכון קדברה",
"טוב קדברה תשתמש בהשתגרות בכדי להתחמק מנינורן ותשתגר מאט רחוק ממנו כדי שלא תפגע במידה והוא ינסה לתקוף שוב והפעם אני רוצה שתשתמש בבילבול כדי להכניס לנינורן חול לעניים ואז תעלה אותו למעלה בערת הבילבול ותחזיק אותו כמה שתוכל ואז תאזוב כדי שיקבל מכה חזקה מהאדמה". אני יומאר לו בחיוך של אני מאמין בכך ואז הוסיף,"ואם היה משהו שלא יצליח תשתמשש בשכל שלך ותעשה מה שאתה מוצא לנכון שכדי לעשות כדי להתחמק ממתקפות נגד".
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
ריי
אתה מחבק את פרוסלאס ושואל את הפוקימונים מה כדאי לעשות. הם מסתדרים בזוגות- דיינו וסקווירטל, ופרוסלאס וסאנדייל והם מתחילים להילחם.
רובי
קדברה משתגר רחוק ונידורן מפספס אותו.קדברה מנסה להכניס לנידורן חול לעיניים אך לא מצליח, ונידורן נותן מכה לקדברה עם הקרן לפני שקדברה מעיף אותו למעלה. קדברה מעיף לאחר שנפגע את נידורן במהירות, ונידורן לא נראה בעין. לאחר כמה שניות נידורן חוזר ומכוון את הקרן על קדברה. קדברה נפגע בחוזקה ומתעלף.
רוג'ר
אתה הולך קצת ורואה את העיר הבאה. אתה מגיע אליה במהירות. אתה מגיע לעיר ג'ול! בעיר יש:
מרכז פוקימונים
מרכז לינה
תחרות הסרט הראשון
זירת אימונים
תחרות תפיסת פוקימונים מכל הסוגים.
אנדי
אתה ממשיך בדרכך והפוקימונים מתאמנים חזק. לאחר כמה דקות, פידג'י מנצח את צ'ארמנדר, הראקרוס את קורפיש, אבל טרטוויג וצ'יקו עוד בקרב. לפתע צ'יקו משתמש באבקה סגולה, וטרטוויג נופל מעולף. צ'יקו התחזק במתקפה זו מאז שלמד אותה!
קייל
"תעוף מפה!" אתה שומע קול חד. "קדימה, צ'אריזרד!, תטען עוד קרן על!" אתה רואה את הפוקימון הזהמתקרב וטוען כדור לבן בפיו. הוא מאבד לפתע את הריכוז ונופל אחורה. אתה רואה את הפרופסור עם הידיים מחבקות את הרגליים של צ'אריזרד. "לא חשוב," אומר האיש שנגלה כרגע: בעל חולצה אדומה ומכנסיים שחורות, שיער לבן קצוץ ועיניים מרושעות. "בוא נעוף מפה, לפני שעוד פרופסורים יבואו!" הוא עולה על גב הצ'אריזרד, עף ונעלם. הפרופסור לוקח ממך בעדינות את הפוקדור ומציב אותו ליד השניים האחרים. "מי יהיה האחד שיצא איתך למסע?" הוא מחייך. "טורצ'יק, סקווירטל או צ'יקוריטה?"
אנדי
אוקיי.
אתה ממשיך בדרכך כשלפתע אתה שומע יללת פוקימון מבין השיחים. אף על פי שהפוקימון פצוע היללה נשמעת מלכותית ומעוררת כבוד.
"טוב אז אתה גם ברנש קטן וגם חזק הא...",טוב אתה רק גרמתה לי להתלהב יותר מהקרב",
אני יחזיר את קדברה ואומר לו שהוא עשה עבודה טובה, "נינורן עכשיו יש לי עוד משהו בשבילך ישר מהמאובנים (ארצאן) רוקיטס תשתמש בזריקת אבנים על נינורן ותתרחק מהמתקפות שלו",אני יואמר לו בהתלהבות מפני שזה הקרב הראשון שלנו ביחד.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)