וונדי
"ספיל, לוויתן הקרח." הפוקדע מזמזמם. "ספיל מתחבר לאנשים בקלות והוא פוקימון טוב למתחילים. אם מגלים חיבה לגבי הספיל, הוא יגלה אותה בחזרה." הפוקדע אומר ומשתתק. ספיל מתחכך לך ברגל ואחותך וכרלה אומרת לך "אני חושבת שהוא רוצה להיות הפוקימון שלך. הוא מגלה אלייך חיבה רבה."
''ספיל אתה רוצה להיות הפוקימון שלי?'' אשאל בתמיהה את הפוקימון.
לאחר מכן אוציא את טורצ'יק מהפוקדור ואומר ''טורצ'יק אני טל המאמנת החדשה שלך וזה ספיל הוא כנראה יצטרף למסע שלנו''.
אכניס את ספיל לפוקדור ואתחיל ללכת עם כרלה לכיוון העיר הראשונה
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
קווין
ממה אתה כן תהייה מרוצה?
אתה ממשיך ביער ורואה משהו זז ליד העץ. אתה מתקרב ורואהמנסה להוריד תפוח מהעץ. הוא מסתכל אליך ואומר "מאנצ'לאקס" ומצביע עליך ואז על העץ.
וונדי
ספיל קופץ על הפוקדור ונלכד. את וכרלה הולכות זמן מה ואתן רואות את בנייני העיר הראשונה מרחוק. מישהו עובר לידכן וצועק:" רונה הולכת להתחרות בתחרות הסרט! אין מצב שהיא לא זוכה!"
וונדי
ספיל קופץ על הפוקדור ונלכד. את וכרלה הולכות זמן מה ואתן רואות את בנייני העיר הראשונה מרחוק. מישהו עובר לידכן וצועק:" רונה הולכת להתחרות בתחרות הסרט! אין מצב שהיא לא זוכה!"[/quote]
''אה? מי זרת רונה'' אשאל את האיש בתמיהה, ''כרלה בואי נלך לראות'' אומר לה ואתחיל לרוץ שלפתע אזכר כי אני לא יודעת כלום על המיקומים בעיר הזאת ולכן אני ילך למרכז הפוקימונים קודם כל, ארפא את הפוקימונים למרות שלא נילחמו בכדי שירגישו טוב יותר ואבקש הכוונה.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
וונדי
"מי זאת רונה?" את שואל את האיש. "רונה זאת אחותי הקטנה. היא ניצחה בכל תחרויות הסרט וגם בפסטיבל הגדול. כעת היא עושה סיבוב ניצחון."
את מגיעה לעיר ג'ול. ברוכה הבאה!
בעיר יש:
מרכז פוקימונים
מרכז לינה
תחרות הסרט הראשון
זירת אימונים
תחרות תפיסת פוקימונים מכל הסוגים.
את הולכת לרפא את הפוקימונים שלך. לאחר מכן את מגלה שאת לא צריכה הכוונה. את פשוט הולכת לכיוון קולות התשואה הרמות. בחורה בלונדינית ועיניים כחולות שחצניות אומרת לך:"זוזי. את לא יודעת מי אני? אני רונה!"
קווין
אתה אומר לארון לתקוף בסטירת בוץ ולאחר מכן חבטת ראש. ארון משתמש בסטירת בוץ ופוגע במאנצ'לאקס. מאנצ'לאקס מתעצבן ומשתמש במטרונום. המתקפה שיוצאת מהמטרונום היא מה שאתה הכי פחות רוצה- משאבת מים. ארון נפגע קשה ממשאבת המים ורץ לעבר מאנצ'לאקס כדי לפגוע בו בחבטת ראש. מאנצ'לאקס זז אך לא מספיק להתחמק וארון חובט בו. מאנצ'לאקס עף אחורה וקם. נראה שזה לא גורם לו יותר מדי נזק.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)