Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 27 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 398
  1. משתמש מנוסה
    שם: MudkipMan או אריאל
    קווין
    ארון מתקשח וצבעו הופך אפור יותר. הוא פוגע במאנצ'לאקס בסטירת הבוץ ומאנצ'לאקס קם. עייף, אך מסוגל להמשיך. הוא טוען מטרונום וממנו יוצאת קרן סולארית.

2. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    "ארון! תתחמק מהר! ואז תכנס בו בדחיפה!"אני קורא בבהילות

3. משתמש מנוסה
    קווין
    ארון מתחמק מהקרן הסולארית בקושי. ארון צובר מהירות להתקלה(לא לדחיפה) והוא מתנגש במאנצ'לקס. התקלה היא מתקפה מסוג נורמאל, ומאנצ'לקס הוא מסוג נורמאל, אז זה לא כל כך אפקטיבי עליו. מאנצ'לקס נופל, מתנגש בעץ ומנסה לקום. בדיוק אז נופל תפוח על ראשו של מאנצ'לאקס. לאחר מכן מטר תפוחים שלם נופל עליו. מאנצ'לקס יוצא מערימת התפוחים ומתעלף.

4. היצור היחיד...
    ציטוט פורסם במקור על ידי אריאל116 צפה בהודעה
    קווין
    ארון מתחמק מהקרן הסולארית בקושי. ארון צובר מהירות להתקלה(לא לדחיפה) והוא מתנגש במאנצ'לקס. התקלה היא מתקפה מסוג נורמאל, ומאנצ'לקס הוא מסוג נורמאל, אז זה לא כל כך אפקטיבי עליו. מאנצ'לקס נופל, מתנגש בעץ ומנסה לקום. בדיוק אז נופל תפוח על ראשו של מאנצ'לאקס. לאחר מכן מטר תפוחים שלם נופל עליו. מאנצ'לקס יוצא מערימת התפוחים ומתעלף.
    חחח יפה! הרגת אותי מצחוק בתגובה הזאת....

5. משתמש מנוסה
    קווין
    חחחחח אני שמח

אתה חוזר לקו ההתחלה ומשבח את ארון, שנראה בעננים. לאחר התייעצות קלה השופטים מתייצבים לפניכם. ?"ובכן," הם אומרים, "בתחרות תפיסת הפוקימון הכי חזק זוכה אלון על תפיסת הצ'אריזארד שלו. הוא יכול לשמור את צ'אריזארד.ובנוסף, הוא מקבל אבן התפתחות לבחירתו. " ילד ג'ינג' בקהל מריע ואומר:"תפסתי אותו בעזרת פידג'יאוט. עפנו אל מעבר קו העננים וראיתי אותו." אתה מבין שזה אותו הצ'אריזארד שאתה ראית. "ובתור תפיסת הפוקימון הכי כבד, אין על זה תחרות בכלל." מוסיף אחד השופטים. "קווין זוכה על תפיסת המאנצ'לאקס שלו. קווין זוכה לשמור את המאנצ'לאקס ובאבן התפתחות לבחירתו." הקהל מריע ואתה יוצא מהתחרות, שמח כשיש לך שותף נוסף.

6. היצור היחיד...
    אני אקח אבן מים
    תתחיל לעדכן פוקימונים כי זה די קשה לזכור את המתקפות של כולם

7. משתמש מנוסה
    [Bקווין[/B]
    אני לא מעדכן?! תבדוק שוב...

אתה מרפא את הפוקימונים במרכז ואז מוציא את הפוקדע ובודק את מאנצ'לאקס: "מאנצ'לאקס אוכל כמות אוכל כמשקלו לפחות בכל יום. הוא מסוגל לבלוע אוכל כמעט בלי ללעוס.אם יש ברשותך מאנצ'לאקס, בדוק בשיער שלו אם יש שם אוכל. הוא נוהג להחביא ולשכוח שהוא שם אותו שם. המתקפות של מאנצ'לאקס הן: מטרונום, התקלה, סלסול הגנה ו- odor sleuth"

8. היצור היחיד...
    סליחה לא ראיתי... וניראלי זה ניחוח בלשי או משו כזה

9. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    וונדי
    "מי זאת רונה?" את שואל את האיש. "רונה זאת אחותי הקטנה. היא ניצחה בכל תחרויות הסרט וגם בפסטיבל הגדול. כעת היא עושה סיבוב ניצחון."
    את מגיעה לעיר ג'ול. ברוכה הבאה!
    בעיר יש:
    מרכז פוקימונים
    מרכז לינה
    תחרות הסרט הראשון
    זירת אימונים
    תחרות תפיסת פוקימונים מכל הסוגים.

את הולכת לרפא את הפוקימונים שלך. לאחר מכן את מגלה שאת לא צריכה הכוונה. את פשוט הולכת לכיוון קולות התשואה הרמות. בחורה בלונדינית ועיניים כחולות שחצניות אומרת לך:"זוזי. את לא יודעת מי אני? אני רונה!"
    אני אחייך בשחצנות ואומר ''ואת לא יודעת מי אני?! אני וונדי'' אביט בא ואומר ''אה את לא יודעת? אז אנחנו שוות''.
    אחליט לברר עם ההרשמה לתחרות הסרט עדיין תוחה עם כן ארשם עם טורצ'יק לסיבוב הראווה וספל לסיבובי הלחימה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    וונדי
    "אני דווקא שמעתי עלייך." היא אומרת בשחצנות "את לוזרית." היא מתרחקת ממך בהליכה שחצנית.
    את הולכת לתחרות הסרט ואומרים לך: ,ההרשמה עדיין פתוחה. מלאי בבקשה את הטופס הנ"ל:
    שם:
    מספר סרטים כרגע(סמן V ליד)?:0 1 2 3 4 5
    פוקימון לשלב הראשון שלב הראווה:
    פוקימון לשלב השני והשלישי-לחימה:
    את מסיימת וכרלה באה לאחל לך בהצלחה

קווין
    אתה מברר ומגלה שיש תחרות סרט. אתה הולך לשם ונערה עם שיער כחול עומדת לפניך ובדיוק ממלאת את הטופס. היא הולכת ואתה רואה שבטופס שלה כתוב 'וונדי'. מישהי עם שיער לבן מאחלת לה בהצלחה והן הולכות. אתה ניגש להרשמה ושם מקבל את הטופס הבא:
    שם:

11. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    קווין

"אנדי
    חכה בסבלנות לריאולו
    "קח את צ'יקוריטה." אומר הפרופסור. "וגם פוקדע, תיק מסע ואין סוף פוקדורים רגילים." אתה יוצא לדרך 1 ורואה שתי
    נלחמות ביניהן. אחת תוקפת ואחת מגינה. הפג'יאוטו שתוקפת מכריעה את המגינה. ומתקרבת לגופה המוטל של השנייה. אתה שומע אנקת כאב. הפיג'יאוטו המגינה מסתכלת עליך במבט של 'עזור לי'.
    אני רץ אליה ומנסה לדחוף את הפיג'יאוטו התוקף ואז מדבר אל המגנה "את בסדר?" אשאל אותה ואז אקלוט שהיא דיברה. "איך את יכולה לדבר?" אשאל אותה
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

12. היצור היחיד...
    וונדי
    "אני דווקא שמעתי עלייך." היא אומרת בשחצנות "את לוזרית." היא מתרחקת ממך בהליכה שחצנית.
    את הולכת לתחרות הסרט ואומרים לך: ,ההרשמה עדיין פתוחה. מלאי בבקשה את הטופס הנ"ל:
    שם:
    את מסיימת וכרלה באה לאחל לך בהצלחה

קווין
    אתה מברר ומגלה שיש תחרות סרט. אתה הולך לשם ונערה עם שיער כחול עומדת לפניך ובדיוק ממלאת את הטופס. היא הולכת ואתה רואה שבטופס שלה כתוב 'וונדי'. מישהי עם שיער לבן מאחלת לה בהצלחה והן הולכות. אתה ניגש להרשמה ושם מקבל את הטופס הבא:
    שם:
    אני ממלא את הטופס:
    מספר סרטים כרגע(סמן V ליד)?:0V 1 2 3 4 5
    פוקימון לשלב הראשון שלב הראווה:מאנצ'לאקס
    פוקימון לשלב השני והשלישי-לחימה:ארון
    ואז אני מחזיר את הטופס ומחכה עד שהתחרות תתחיל, בינתיים אני מנסה להתחבר למתמודדים אחרים שיש באזור

13. משתמש מנוסה
    אנדי
    היא לא. היא שידרה לך מבט שאומר כך.

הפידג'יאוטו מהנהנת בראשה ואתה מרגיש דקירה חדה בכתף השמאלית. הפידג'יאוטו התוקפת עוזפת את הפידג'יאוטו הפצועה. היא פונה אליך. את רואה אותה זורחת האור לבן. היא מתפתחת. במקום שבו לפני רגע עמדה פידג'יאוטו עומדת . היא כמעט מעיפה אותך כשלפתע פידג'יאוטו זכר מגיע ומנקר אותה מאחור. הפידג'יאוטו המפותחת נופלת ועפה משם. הפידג'יאוטו הזכר מסתלק גם הוא.
    אתה מוציא את צ'יקוריטה שתתרגם ביניכם. "תודה לך." אתה מצליח להבין מהתרגום פורה התנועות של צ'יקוריטה. "קח משהו," היא מושיטה לך ביצה זהובה ומלכותית. "יבקע ממנה בקרוב פוקימון חזק מאוד. כעת, לך לדרכל. להתראות." היא עפה משם.

קווין
    אני צריך שגם וונדי תגיב כי כרגע העלילות שלכם משולבות.

14. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    אנדי
    היא לא. היא שידרה לך מבט שאומר כך.

הפידג'יאוטו מהנהנת בראשה ואתה מרגיש דקירה חדה בכתף השמאלית. הפידג'יאוטו התוקפת עוזפת את הפידג'יאוטו הפצועה. היא פונה אליך. את רואה אותה זורחת האור לבן. היא מתפתחת. במקום שבו לפני רגע עמדה פידג'יאוטו עומדת . היא כמעט מעיפה אותך כשלפתע פידג'יאוטו זכר מגיע ומנקר אותה מאחור. הפידג'יאוטו המפותחת נופלת ועפה משם. הפידג'יאוטו הזכר מסתלק גם הוא.
    אתה מוציא את צ'יקוריטה שתתרגם ביניכם. "תודה לך." אתה מצליח להבין מהתרגום פורה התנועות של צ'יקוריטה. "קח משהו," היא מושיטה לך ביצה זהובה ומלכותית. "יבקע ממנה בקרוב פוקימון חזק מאוד. כעת, לך לדרכל. להתראות." היא עפה משם.
    .
    "תודה רבה לך" אומר לה ואז אמשיך בדרכי לתפוס פוקימונים ואת הביצה אשים בתיק שלי כדי שתתחמם שם.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    אנדי
    אתה לא רואה עוד פוקימונים בסביבה. אתה מגיע לעיר ג'ול.
    בעיר יש:
    מרכז פוקימונים
    מרכז לינה
    תחרות הסרט הראשון
    זירת אימונים
    תחרות תפיסת פוקימונים מכל הסוגים.

עמוד 4 מתוך 27 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •