Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 27 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 398
  1. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    ציטוט פורסם במקור על ידי אריאל116 צפה בהודעה
    אנדי
    אתה לא רואה עוד פוקימונים בסביבה. אתה מגיע לעיר ג'ול.
    בעיר יש:
    מרכז פוקימונים
    מרכז לינה
    תחרות הסרט הראשון
    זירת אימונים
    תחרות תפיסת פוקימונים מכל הסוגים.
    אני אלך למרכז הלינה ואזמין שם חדרים ואז אלך לתחרות תפיסת פוקימונים.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: MudkipMan או אריאל
    אנדי
    אתה פתחת את עמ' 5 ולכן אתה מקבל...
    Spoiler ספוילר

אתה הולך לחדר הלינה ומקבל את חדר 117 שנמצא בקומה השנייה. אתה הולך לאחר מכן לתחרות תפיסת פוקימונים ומסבירים לך את החוקים:
    "מי שתופס את הפוקימון הכי כבד ינצח, והכי חזק ינצח בתחרות אחרת. אתה מקבל 10 פוקדורים מיוחדים.בהצלחה."
    אתה יוצא עם צ'יקוריטה ורואה והיא מאתגרת אותך לקרב.

3. משתמש מנוסה
    אנדי
    אתה פתחת את עמ' 5 ולכן אתה מקבל...
    Spoiler ספוילר

אתה הולך לחדר הלינה ומקבל את חדר 117 שנמצא בקומה השנייה. אתה הולך לאחר מכן לתחרות תפיסת פוקימונים ומסבירים לך את החוקים:
    "מי שתופס את הפוקימון הכי כבד ינצח, והכי חזק ינצח בתחרות אחרת. אתה מקבל 10 פוקדורים מיוחדים.בהצלחה."
    אתה יוצא עם צ'יקוריטה ורואה והיא מאתגרת אותך לקרב.
    "איזה פוקימון מעניין" אומר ואז אוציא את צ'יקוריטה ואומר לו להשתמש על הפוקימון בכמה צווחות ואז בהתקלות משני הצדדים ולסיים אותו העלי תער. לאחר מכן אבדוק את הפוקימונית בפוקדקס
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

4. TBM
    שם: מתן
    ריי
    "איזו הצגה?" אומר הפרופסור בפחד. "ידעתי שהם ימצאו אותי. זה היה עניין של זמן." ממלמל הפרופסור. "קדימה, דרגונייט, עוד קרן על!" אתה רואה את הפוקימון הזה נראה כעוס וטוען כדור לבן בפיו. לפתע הוא מתעטש, ועף לאחור. "לא חשוב," אומר איש עם מכנסיים שחורות, חולצה אדומה ושיער בתספורת צבאית קצוצה. "בוא נעוף מפה, דרגונייט!" הוא אומר. "אה, ואתה, חלאה שכמותך," הוא פומה אליך "תיזהר מצוות הרס. אם תתעסק איתנו כדאי שלא תתחבר יותר מדי לפוקימון שלך. אם אתה מבין למה אני מתכוון." הוא מצחקק ועף אל גב הדרגונייט הרחק. הפרופסור מורה לעוזריו לנקות את הקיר כאילו זה קורה בכל יום. "אז, אנדי." אומר הפרופסור בחביבות "חשבת כבר איזה פוקימון תרצה? סקווירטל, צ'יקוריטה או טורצ'יק?
    הייתתי במרכז המבקרים של תנובה ושל שטראוס , לא חשבתי שזה יקח כל כך הרבה זמן
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    'איזה דרגונייט אדיוט.' אחשוב לעצמי. "טוב , אני ארצה את סקווירטל." אומר , "תן לי את הפוקדע והפוקדורי כדי שאוכל להתחיל במסע שלי." אומר לפרופ' .

5. משתמש מנוסה
    ריי
    אתה לוקח את כל הדברים ויוצא לדרך 1. אתה רואה שם הרבה פוקימונים בתוך היער, אבל הם בורחים ממך. על השביל יש מנמנם. כהוא מתעורר הוא מביט בך בפחד.

אנדי
    זה בסדר ספינדה, נכון?

צ'יקוריטה צווחת עליו, מה שמפחיד אותו מעט. היא מפספסת התקלה אחת, ועלי התער פוגעים חזק, אך הוא לא מושפע הרבה.מתקפת קרן וצ'יקוריטה נפגעה ועפה לאחור.

6. משתמש מנוסה
    ריי

אנדי
    זה בסדר ספינדה, נכון?

צ'יקוריטה צווחת עליו, מה שמפחיד אותו מעט. היא מפספסת התקלה אחת, ועלי התער פוגעים חזק, אך הוא לא מושפע הרבה.מתקפת קרן וצ'יקוריטה נפגעה ועפה לאחור.
    הייתי מעדיף מישהו יותר חזק אם להגיד את האמת

Spoiler ספוילר

7. TBM
    ריי
    אתה לוקח את כל הדברים ויוצא לדרך 1. אתה רואה שם הרבה פוקימונים בתוך היער, אבל הם בורחים ממך. על השביל יש מנמנם. כהוא מתעורר הוא מביט בך בפחד.
    "סקווירטל , צא עכשיו." אומר ואוציא את סקווירטל מהפוקדור , "דבר ראשון סקווירטל , יש לנו 2 חוקים , חוק 1 שיהיה לנו תמיד כיף , חוק 2 לא להיות יותר מדי רחוק ממני." אומר לסקווירטל , "טוב , סקווירטל , תשאל את הפוקימון הזה אם הוא רוצה להיות איתנו בצוות (בבקשה שיהיה בת(פרוסלאס יאיי}." , אם הוא רוצה אז אזרוק עליו פוקדור אם הוא לא רוצה אז אומר לסקווירטל להשתמש עליו בקרן בועות/

8. משתמש מנוסה
    אנדי
    צ'יקוריטה מחליפה מהלומות רבות של התקלות נגד מתקפות קרן. בשלב מסויים נראה כי שניהם תשושים מאוד. הפוקימונית עם הקרן נותנת עוד מכה אחת, שמעלפת את צ'יקוריטה. אתה מתכוון לחזור לנקודת ההתחלה בלי כלום, אך נראה כי הפוקימונית עם רוצה להיות איתך כי היא מתנגשת בתיק שלך בחוזקה, ופוקדור עף עליה. נדנוד, נדנוד, נדנוד, *נתפס*.
    אתה חוזר לנקודת ההתחלה ושומע בכריזה:
    "בתחרות המשקל מנצחת קורה, שלכדה פיופיטר! ובתחרות הכוח מנצח אנדי, שלכד הראקרוס נקבה! כל אחד מהם יקבל את הפוקימון שלכד ואבן פיתוח לבחירתו."

ריי
    סקווירטל שואל את הפוקימון אם הוא רוצה להצטרף לצוות והפוקימון מהנהן. אבל, מוסיף סקווירטל בתנועות ידיים, הוא רוצה לערוך קרב כדי לבדוק אם אתה ראוי לו.
    Spoiler ספוילר

קווין
    אתה מכיר את כולם, וכולם נראים לך מאוד נחמדים. חוץ מרונה! נערה בת עשרים ו בלונדינית עם עיניים כחולות שכמעט ירק לך בפרצוף כשאמרת לה שלום.
    "שלב התצוגה מתחיל!" קורה השדרן בכריזה. "בואו נקבל במחיאות כפיים סוערות את קווין בלייט!" אתה שומע את הקהל בחוץ מריע.
    נערך לאחרונה על ידי MudkipMan, 08-16-2012 בשעה 06:32 PM

9. משתמש מנוסה
    אנדי
    צ'יקוריטה מחליפה מהלומות רבות של התקלות נגד מתקפות קרן. בשלב מסויים נראה כי שניהם תשושים מאוד. הפוקימונית עם הקרן נותנת עוד מכה אחת, שמעלפת את צ'יקוריטה. אתה מתכוון לחזור לנקודת ההתחלה בלי כלום, אך נראה כי הפוקימונית עם רוצה להיות איתך כי היא מתנגשת בתיק שלך בחוזקה, ופוקדור עף עליה. נדנוד, נדנוד, נדנוד, *נתפס*.
    אתה חוזר לנקודת ההתחלה ושומע בכריזה:
    "בתחרות המשקל מנצחת קורה, שלכדה פיופיטר! ובתחרות הכוח מנצח אנדי, שלכד הראקרוס נקבה! כל אחד מהם יקבל את הפוקימון שלכד ואבן פיתוח לבחירתו."
    "אוקי, נראה לי אני אקח אבן אופל" אומר ואז אקח אותה (אפשר מורקרוו כדי שאני אוכל לפתח אותו?) ולאחר מכן אלך לרפא את הפוקימונים במרכז הפוקימונים ואז אלך לאמן את צ'יקו והרקרוס (צ'יקו הוא בן או בת?).
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

10. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    קווין
    אתה מכיר את כולם, וכולם נראים לך מאוד נחמדים. חוץ מרונה! נערה בת עשרים ו בלונדינית עם עיניים כחולות שכמעט ירק לך בפרצוף כשאמרת לה שלום.
    "שלב התצוגה מתחיל!" קורה השדרן בכריזה. "בואו נקבל במחיאות כפיים סוערות את קווין בלייט!" אתה שומע את הקהל בחוץ מריע.
    אני יוצא החוצה עם חיוך רחב ומנופף את ידי לעבר הקהל כשאני קורץ לכמה אנשים מהם ואז אני מוציא את מאנצ'לאקס ולוחש לו "קדימה מאנצ'לאקס תדהים אותם! תתחיל לרוץ תוך כדי שאתה משלב בין סלסול הגנה לניחוח בלשי ואז תקפוץ באויר ותעשה מטרונום! אני סומך עליך!" אני אחייך לקהל ואראה מה יקרה

11. TBM
    [b]

ריי
    סקווירטל שואל את הפוקימון אם הוא רוצה להצטרף לצוות והפוקימון מהנהן. אבל, מוסיף סקווירטל בתנועות ידיים, הוא רוצה לערוך קרב כדי לבדוק אם אתה ראוי לו.
    Spoiler ספוילר
    אני צריך גם אבן שחר כדי לפתח אותו
    ------------------------------------------------------
    "אוקיי , סקווירטל , תשתמש במכת זנב ולאחר מכן בהתקלה , אחר כך תשתמש בבועות ולאחר מכן בהתקלה , ותזכור להתחמק מהמתקפות של סנורנאוט." אומר .

12. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    וונדי
    "אני דווקא שמעתי עלייך." היא אומרת בשחצנות "את לוזרית." היא מתרחקת ממך בהליכה שחצנית.
    את הולכת לתחרות הסרט ואומרים לך: ,ההרשמה עדיין פתוחה. מלאי בבקשה את הטופס הנ"ל:
    שם:
    מספר סרטים כרגע(סמן V ליד)?:0 1 2 3 4 5
    פוקימון לשלב הראשון שלב הראווה:
    פוקימון לשלב השני והשלישי-לחימה:
    את מסיימת וכרלה באה לאחל לך בהצלחה
    אני ימלא כך את הטופס:
    שם: וונדי
    מספר סרטים כרגע(סמן V ליד)?:V0 1 2 3 4 5
    פוקימון לשלב הראשון שלב הראווה: טורצ'יק
    פוקימון לשלב השני והשלישי-לחימה: ספל
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    אנדי
    כן אבל בהמשך. וצ'יקו בן.

אתה הולך ונותנים לך את זירה א'2. היא נמצאת באזור המדבר. אתה רואה שם מישהו לבוש חלוק נוודים, כובע אופנתי, ומשקפי שמש. "שלום אני דרסט." הוא אומר. "תרצה להילחם נגדי או להתאמן לבד?" הוא שואל.

קווין
    "קדימה מאנצ'לאקס תדהים אותם! תתחיל לרוץ תוך כדי שאתה משלב בין סלסול הגנה לניחוח בלשי ואז תקפוץ באויר ותעשה מטרונום! אני סומך עליך!" אתה אומר למאנצ'לאקס. מאנצ'לאקס מחייך אליך ומהנהן קלות בראשו. מאנצ'לאקס מתעטף בסרט מסולסל בצבע כסף. הוא קופץ ואז מתחיל לרעוד בעקבות הניחוח הבלשי, ומפזר ניצוצות כסופים לכל עבר. לאחר מכן מאנצ'לאקס עושה מטרונום, שיוצא כחפירה. מאנצ'לאקס מתחפר במהירות באדמה ומזרקה של ניצוצות כסופים יוצאת משם. הניצוצות הכסופים נגמרים, ומאנצ'לאקס עומד ליד הבור וידיו מונפות כלפי מעלה. משואות גדולות עולות מן הקהל.
    אח השופטים, אישה בעלת שיער חום מתולתל נותנת את הניקוד: 9.5 . איש בעל שפם לבן וכובע ברט אדום נותן את הניקוד: 9.9
    ואיש בעל משקפיים עגולות נותן את הציון: 10.0
    "ברכותיי!" אומר השדרן. "קווין בלייט עולה לשלב הבא!" תשואות נוספות עולות מהקהל.

אני לא אוכל להתחבר בשעות הקרובות. עמכם הסליחה ווננדי וריי, אני אגיב לכם יותר מאוחר.

14. משתמש מנוסה
    אנדי
    כן אבל בהמשך. וצ'יקו בן.

אתה הולך ונותנים לך את זירה א'2. היא נמצאת באזור המדבר. אתה רואה שם מישהו לבוש חלוק נוודים, כובע אופנתי, ומשקפי שמש. "שלום אני דרסט." הוא אומר. "תרצה להילחם נגדי או להתאמן לבד?" הוא שואל.
    [/b]
    "אני רוצה להתאמן אתך בקרב זוגות" אומר ואז אוציא את צ'יקו ואת הרקרוס ואומר להם להשתמש בעלי תער ומתקפת קרן על הפוקימונים שלו.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

15. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    קווין
    "קדימה מאנצ'לאקס תדהים אותם! תתחיל לרוץ תוך כדי שאתה משלב בין סלסול הגנה לניחוח בלשי ואז תקפוץ באויר ותעשה מטרונום! אני סומך עליך!" אתה אומר למאנצ'לאקס. מאנצ'לאקס מחייך אליך ומהנהן קלות בראשו. מאנצ'לאקס מתעטף בסרט מסולסל בצבע כסף. הוא קופץ ואז מתחיל לרעוד בעקבות הניחוח הבלשי, ומפזר ניצוצות כסופים לכל עבר. לאחר מכן מאנצ'לאקס עושה מטרונום, שיוצא כחפירה. מאנצ'לאקס מתחפר במהירות באדמה ומזרקה של ניצוצות כסופים יוצאת משם. הניצוצות הכסופים נגמרים, ומאנצ'לאקס עומד ליד הבור וידיו מונפות כלפי מעלה. משואות גדולות עולות מן הקהל.
    אח השופטים, אישה בעלת שיער חום מתולתל נותנת את הניקוד: 9.5 . איש בעל שפם לבן וכובע ברט אדום נותן את הניקוד: 9.9
    ואיש בעל משקפיים עגולות נותן את הציון: 10.0
    "ברכותיי!" אומר השדרן. "קווין בלייט עולה לשלב הבא!" תשואות נוספות עולות מהקהל.

אני לא אוכל להתחבר בשעות הקרובות. עמכם הסליחה ווננדי וריי, אני אגיב לכם יותר מאוחר.
    אני אתן חיוך קורן לקהל ואצעק "תודה לכם! אני - שלכם!" תוך כדי שאני אצביע על עצמי ואז עליה ואחרי עוד כמה ניפופים וקידות אני ארד חזרה לחדר של המתמודדים

עמוד 5 מתוך 27 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •