אנדי
אתה פתחת את עמ' 5 ולכן אתה מקבל...
ספוילר
אתה הולך לחדר הלינה ומקבל את חדר 117 שנמצא בקומה השנייה. אתה הולך לאחר מכן לתחרות תפיסת פוקימונים ומסבירים לך את החוקים:
"מי שתופס את הפוקימון הכי כבד ינצח, והכי חזק ינצח בתחרות אחרת. אתה מקבל 10 פוקדורים מיוחדים.בהצלחה."
אתה יוצא עם צ'יקוריטה ורואהוהיא מאתגרת אותך לקרב.
הייתתי במרכז המבקרים של תנובה ושל שטראוס , לא חשבתי שזה יקח כל כך הרבה זמן
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
'איזה דרגונייט אדיוט.' אחשוב לעצמי. "טוב , אני ארצה את סקווירטל." אומר , "תן לי את הפוקדע והפוקדורי כדי שאוכל להתחיל במסע שלי." אומר לפרופ' .
ריי
אתה לוקח את כל הדברים ויוצא לדרך 1. אתה רואה שם הרבה פוקימונים בתוך היער, אבל הם בורחים ממך. על השביל ישמנמנם. כהוא מתעורר הוא מביט בך בפחד.
אנדי
זה בסדר ספינדה, נכון?
צ'יקוריטה צווחת עליו, מה שמפחיד אותו מעט. היא מפספסת התקלה אחת, ועלי התער פוגעים חזק, אך הוא לא מושפע הרבה.מתקפת קרן וצ'יקוריטה נפגעה ועפה לאחור.
"סקווירטל , צא עכשיו." אומר ואוציא את סקווירטל מהפוקדור , "דבר ראשון סקווירטל , יש לנו 2 חוקים , חוק 1 שיהיה לנו תמיד כיף , חוק 2 לא להיות יותר מדי רחוק ממני." אומר לסקווירטל , "טוב , סקווירטל , תשאל את הפוקימון הזה אם הוא רוצה להיות איתנו בצוות (בבקשה שיהיה בת(פרוסלאס יאיי}." , אם הוא רוצה אז אזרוק עליו פוקדור אם הוא לא רוצה אז אומר לסקווירטל להשתמש עליו בקרן בועות/
אנדי
צ'יקוריטה מחליפה מהלומות רבות של התקלות נגד מתקפות קרן. בשלב מסויים נראה כי שניהם תשושים מאוד. הפוקימונית עם הקרן נותנת עוד מכה אחת, שמעלפת את צ'יקוריטה. אתה מתכוון לחזור לנקודת ההתחלה בלי כלום, אך נראה כי הפוקימונית עם רוצה להיות איתך כי היא מתנגשת בתיק שלך בחוזקה, ופוקדור עף עליה. נדנוד, נדנוד, נדנוד, *נתפס*.
אתה חוזר לנקודת ההתחלה ושומע בכריזה:
"בתחרות המשקל מנצחת קורה, שלכדה פיופיטר! ובתחרות הכוח מנצח אנדי, שלכד הראקרוס נקבה! כל אחד מהם יקבל את הפוקימון שלכד ואבן פיתוח לבחירתו."
ריי
סקווירטל שואל את הפוקימון אם הוא רוצה להצטרף לצוות והפוקימון מהנהן. אבל, מוסיף סקווירטל בתנועות ידיים, הוא רוצה לערוך קרב כדי לבדוק אם אתה ראוי לו.
ספוילר
קווין
אתה מכיר את כולם, וכולם נראים לך מאוד נחמדים. חוץ מרונה! נערה בת עשרים ו בלונדינית עם עיניים כחולות שכמעט ירק לך בפרצוף כשאמרת לה שלום.
"שלב התצוגה מתחיל!" קורה השדרן בכריזה. "בואו נקבל במחיאות כפיים סוערות את קווין בלייט!" אתה שומע את הקהל בחוץ מריע.
נערך לאחרונה על ידי MudkipMan, 08-16-2012 בשעה 06:32 PM
אני יוצא החוצה עם חיוך רחב ומנופף את ידי לעבר הקהל כשאני קורץ לכמה אנשים מהם ואז אני מוציא את מאנצ'לאקס ולוחש לו "קדימה מאנצ'לאקס תדהים אותם! תתחיל לרוץ תוך כדי שאתה משלב בין סלסול הגנה לניחוח בלשי ואז תקפוץ באויר ותעשה מטרונום! אני סומך עליך!" אני אחייך לקהל ואראה מה יקרה
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אנדי
כן אבל בהמשך. וצ'יקו בן.
אתה הולך ונותנים לך את זירה א'2. היא נמצאת באזור המדבר. אתה רואה שם מישהו לבוש חלוק נוודים, כובע אופנתי, ומשקפי שמש. "שלום אני דרסט." הוא אומר. "תרצה להילחם נגדי או להתאמן לבד?" הוא שואל.
קווין
"קדימה מאנצ'לאקס תדהים אותם! תתחיל לרוץ תוך כדי שאתה משלב בין סלסול הגנה לניחוח בלשי ואז תקפוץ באויר ותעשה מטרונום! אני סומך עליך!" אתה אומר למאנצ'לאקס. מאנצ'לאקס מחייך אליך ומהנהן קלות בראשו. מאנצ'לאקס מתעטף בסרט מסולסל בצבע כסף. הוא קופץ ואז מתחיל לרעוד בעקבות הניחוח הבלשי, ומפזר ניצוצות כסופים לכל עבר. לאחר מכן מאנצ'לאקס עושה מטרונום, שיוצא כחפירה. מאנצ'לאקס מתחפר במהירות באדמה ומזרקה של ניצוצות כסופים יוצאת משם. הניצוצות הכסופים נגמרים, ומאנצ'לאקס עומד ליד הבור וידיו מונפות כלפי מעלה. משואות גדולות עולות מן הקהל.
אח השופטים, אישה בעלת שיער חום מתולתל נותנת את הניקוד: 9.5 . איש בעל שפם לבן וכובע ברט אדום נותן את הניקוד: 9.9
ואיש בעל משקפיים עגולות נותן את הציון: 10.0
"ברכותיי!" אומר השדרן. "קווין בלייט עולה לשלב הבא!" תשואות נוספות עולות מהקהל.
אני לא אוכל להתחבר בשעות הקרובות. עמכם הסליחה ווננדי וריי, אני אגיב לכם יותר מאוחר.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)