Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 27 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 398
  1. משתמש מנוסה
    שם: MudkipMan או אריאל
    ריי
    סאנדייל מתעלם מההצעה ומוביל אותך ישירות לקו הסיום. "כן,אה... ריי. יש לך פוקימון שלכדת?" שואל השופט. לפתע סנדייל מפנה את תשומת ליבו של השופט. "אז סאנדייל הוא הפוקימון שלכדת, נכון?"

2. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי אריאל116 צפה בהודעה
    ריי
    סאנדייל מתעלם מההצעה ומוביל אותך ישירות לקו הסיום. "כן,אה... ריי. יש לך פוקימון שלכדת?" שואל השופט. לפתע סנדייל מפנה את תשומת ליבו של השופט. "אז סאנדייל הוא הפוקימון שלכדת, נכון?"
    'יואו סנדייל עבד עלי.' אחשוב לעצמי , "חכה רגע." אומר לשופט. " סנוראנט תשתמש באבקת שלג על סאנדייל ולאחר מכן בנשיכה." אומר ולאחר שסנוראנט יקפיא וינשוך את סאנדייל אז אזרוק על סאנדייל פוקדור .

3. משתמש מנוסה
    ריי
    סאנדייל מתחמק מהכל וגם מהפוקדור. לאחר מכן הוא בוחן אותך ואת הפוקימונית שלך מעט ואז נוגע בפוקדור ומנופף לך לשלום.נדנוד, נדנוד, נדנוד, *נתפס*. מזל טוב לכדת סאנדייל. השופט מוביל אותך לעמדה שלך והוא מכריז על התוצאות: "והזוכה בפוקימון הכי כבד הוא אריה! אריה לכד באסטיודון! אריה זוכה לשמור את באסטיודון וגם הוא מקבל אבן פיתוח לבחירתו." הקהל מריע לאריק שעולה לקבל את הפרס ויורד במהירות מהבמה, נבוך.
    "ומי שלכד את הפוקימון הכי חזק הוא... ריי! שלכד סאנדייל! ריי זוכה לשמור את סאנדייל וגם באבן פיתוח לפי בחירתו!" הקהל מריע ואתה הולך לקבל את הפרס.

4. TBM
    שם: מתן
    ריי
    סאנדייל מתחמק מהכל וגם מהפוקדור. לאחר מכן הוא בוחן אותך ואת הפוקימונית שלך מעט ואז נוגע בפוקדור ומנופף לך לשלום.נדנוד, נדנוד, נדנוד, *נתפס*. מזל טוב לכדת סאנדייל. השופט מוביל אותך לעמדה שלך והוא מכריז על התוצאות: "והזוכה בפוקימון הכי כבד הוא אריה! אריה לכד באסטיודון! אריה זוכה לשמור את באסטיודון וגם הוא מקבל אבן פיתוח לבחירתו." הקהל מריע לאריק שעולה לקבל את הפרס ויורד במהירות מהבמה, נבוך.
    "ומי שלכד את הפוקימון הכי חזק הוא... ריי! שלכד סאנדייל! ריי זוכה לשמור את סאנדייל וגם באבן פיתוח לפי בחירתו!" הקהל מריע ואתה הולך לקבל את הפרס.
    אבן אש
    --------------
    "תודה רבה." אומר בשמחה ואלך לחפש מרכז לינה וכשאמצע אז אזמין חדר ואוציא את כולם מהפוקדורים , אכנס לחדר ואלך לישון , יום למחרת אבדוק את המתקפות של סאנדייל ואמשיך בדרכי .

5. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    ריי

אנדי
    אתה מתקרב לשיח ובבת אחת השיח עף. איפה שהיה שיח אתה רואה (שהוא זוהר. אם לא הבחנת.) הבעיה בפוקימון הזה הוא שאין לו רגליים. יש לו מערבולת של אוויר בצבע צהוב במקום. "אלקיד." אומר הפוקימון בכעס. "מוטציית אלקיד, תתקפי!" אתה שומע . איש במדים של צוות הרס מופיע לידו. היד של אלקיד מעלה ניצוצות ומתכסה במין חשמל. "אגרוף חשמל, עכשיו!" קורא האיש מצוות הרס. אתה מבחין פתאום בקולר שחור כרוך מסביב לצווארו.
    אני אתכופף כדי להתחמק ואז אוציא את הרקרוס ואומר לה "תשתמשי בקיצוץ לילה ואז במתקפת קרן כמה פעמים ברציפות ותתחמקי ממנו כל פעם שהוא תוקף" אחרי שהוא יתעלף אני אנסה להוריד את הקולר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    רובי
    מתחילים!!

עלילה
    ביום שימשי אחד אתם קמים לבוקר נפלא,אתם מצחצחים שיניים מתלבשים ויורדים לקומת הכניסה,אתם אוכלים ארוחת בוקר של חביתה וסלט קטן וגומרים בדיוק לפני שאתם מתכוונים לצאת אתם רואים כתבה בחדשות-
    מנחה:שלום לך מה שמך?
    ילד:תומר
    מנחה:אז תומר,תוכל לספר לי מה קרה?
    תומר:הלכתי ביער יחד עם הטרטוויג שלי ופתאום הופיעה קבוצה משונה של אנשים ש....ש....הרגו את טרטוויג שלי ולקחו את הגופה,ואז פרץ הנער בבכי.
    מנחה:אתה יודע מי אלה היו? שאלה המנחה בזהירות
    תומר:לא,אבל הם לבשו חולצה אדומה ומכנסיים שחורים,לרובם היה שיער לבן קצר,אבל לאחד מהם היה שיער צהוב קוצני.
    אמרתם שלום לאמא שלכם ויצאתם מהבית ישר לאחר שראיתם את הכתבה וחשבתם לעצמכם שעם תיתקלו אי פעם באיש הזה תינקמו את נקמתו של תומר. הגעתם למעבדה בדיוק בשמונה,הפרופסור קיבל אתכם בחיוך ושאל-
    נו במי תבחרו- טורצ'יק,סקווירטל או ... ולפני שהספיק הפרופסור לסיים את דבריו התנפץ קיר המעבדה. מה תעשו?

ריי
    אתה מזמין חדר ומקבל את חדר 111 שנמצא בקומה השנייה.
    אתה והפוקימונים שלך הולכים לישון, וסאנדייל שוכב לידך ונושך אותך עד שהוא נרדם. אתה קם בבוקר ליום חדש ובודק את המתקפות של סאנדייל בפוקדע. "המתקפות של סאנדייל הן: פזילה, זעם, נשיכה ומתקפת חול." אתה מתכונן להמשיך בדרכך אך אתה מרגיש רוח פרצים קלה, שככל שאתה מתקרב ליער מתחזקת עוד ועוד.

אנדי
    אתה מצליח להתחמק בקושי מאגרוף הרעם המהיר שלו. הראקרוס משתמשת בקיצוץ לילה כמה פעמים, ובאחד הפעמים מקצצת לו את הקולר. הקולר נופל, האיש מצוות הרס מוציא ועף עליו, נוטש את אלקיד. הרוח מסביב אלקיד נפסקת, והרגליים שלו חוזרות. הוא מביט בך לרגע במבט מתנצל, ואז רץ למעמקי היער.

7. משתמש מנוסה
    אנדי
    אתה מצליח להתחמק בקושי מאגרוף הרעם המהיר שלו. הראקרוס משתמשת בקיצוץ לילה כמה פעמים, ובאחד הפעמים מקצצת לו את הקולר. הקולר נופל, האיש מצוות הרס מוציא ועף עליו, נוטש את אלקיד. הרוח מסביב אלקיד נפסקת, והרגליים שלו חוזרות. הוא מביט בך לרגע במבט מתנצל, ואז רץ למעמקי היער.
    "תודה רבה לך באמת אלקיד, עזרתי ואתה בורח" אצעק אל היער ואז אחשוב במוחי 'טוב לא משנה, העיקר שעזרתי לו' ואז אפנה להרקרוס ואומר "היית מצויינת. את ממש חזקה" ואז אחזיר אותה ואמשיך בדרכי אחר חיפוש פוקימונים.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    סליחה לא הצלחיתי לצטט אני יכל לעתיק בצורה כזה?
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [quote=אריאל116;1378205]רובי
    מתחילים!!

עלילה
    ביום שימשי אחד אתם קמים לבוקר נפלא,אתם מצחצחים שיניים מתלבשים ויורדים לקומת הכניסה,אתם אוכלים ארוחת בוקר של חביתה וסלט קטן וגומרים בדיוק לפני שאתם מתכוונים לצאת אתם רואים כתבה בחדשות-
    מנחה:שלום לך מה שמך?
    ילד:תומר
    מנחה:אז תומר,תוכל לספר לי מה קרה?
    תומר:הלכתי ביער יחד עם הטרטוויג שלי ופתאום הופיעה קבוצה משונה של אנשים ש....ש....הרגו את טרטוויג שלי ולקחו את הגופה,ואז פרץ הנער בבכי.
    מנחה:אתה יודע מי אלה היו? שאלה המנחה בזהירות
    תומר:לא,אבל הם לבשו חולצה אדומה ומכנסיים שחורים,לרובם היה שיער לבן קצר,אבל לאחד מהם היה שיער צהוב קוצני.
    אמרתם שלום לאמא שלכם ויצאתם מהבית ישר לאחר שראיתם את הכתבה וחשבתם לעצמכם שעם תיתקלו אי פעם באיש הזה תינקמו את נקמתו של תומר. הגעתם למעבדה בדיוק בשמונה,הפרופסור קיבל אתכם בחיוך ושאל-
    נו במי תבחרו- טורצ'יק,סקווירטל או ... ולפני שהספיק הפרופסור לסיים את דבריו התנפץ קיר המעבדה. מה תעשו?
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    אני יחשוב לעצמי: "מה קורה פה למען השם"?,לאחר מכן אני יקפוץ לעבר הפוקדורים במטרה להציל אותם ואת הפוקמונים שבהם.,לאחר מכן אני יבדוק שהפרופסור בסדר וישאל אותו לשלומו.
    נערך לאחרונה על ידי מונקי, 08-17-2012 בשעה 11:24 PM
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

9. משתמש מנוסה
    רובי
    "קדימה, טייראניטאר, תשתמש בעוד קרן על." הפוקימון הזה מופיע וטוען כדור לבן בפיו. הוא מאבד לפתע את הריכוז והקרן מתפוצצת והוא עף לאחור. "לא חשוב!" צועק אותו אחד. איש עם חולצה אדומה ומכנסיים שחורים ובעל שיער לבן התקרב ועלה על הטייראניטאר שלו. "תברח, טייראניטאר! אה, ואתה,קקי אחד, " הוא פנה אלייך, "תיזהר מצוות הרס, אחרת תצטער שנולדת." ובמילים אלו הוא נעלם.
    פרופסור אוק מורה לעוזריו לנקות את הקיר כאילו זה קורה בכל יום. "רובי, באיזה פוקימון אתה מתכוון להתחיל, טורציק, צ'יקוריטה או אולי סקווירטל?"

אנדי
    הראקרוס מתגאה בעצמה. אתה ממשיך ביער ולא רואה אף פוקימון. במהרה אתה מגיע לשערי העיר טיליניס.
    בעיר יש:
    מרכז פוקימונים
    מכון
    פארק פוקימונים
    זירת אימונים
    זירה לזוגות
    חנות
    שוק
    אוהלי קרקס ומגוון פעילויות לפוקימונים
    נערך לאחרונה על ידי MudkipMan, 08-17-2012 בשעה 11:27 PM

10. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    רובי
    "קדימה, טייראניטאר, תשתמש בעוד קרן על." הפוקימון הזה מופיע וטוען כדור לבן בפיו. הוא מאבד לפתע את הריכוז והקרן מתפוצצת והוא עף לאחור. "לא חשוב!" צועק אותו אחד. איש עם חולצה אדומה ומכנסיים שחורים ובעל שיער לבן התקרב ועלה על הטייראניטאר שלו. "תברח, טייראניטאר! אה, ואתה,קקי אחד, " הוא פנה אלייך, "תיזהר מצוות הרס, אחרת תצטער שנולדת." ובמילים אלו הוא נעלם.
    פרופסור אוק מורה לעוזריו לנקות את הקיר כאילו זה קורה בכל יום. "רובי, באיזה פוקימון אתה מתכוון להתחיל, טורציק, צ'יקוריטה או אולי סקווירטל?"
    אני יקום נסער מאט מהארוע וישאל את הפרופסור "איך אתה כל כך רגוע?", לאחר שיענה לי במידה ויענה, אני אומר בהחלטיות ש"אני בוחר את טורציק כפוקימון המתחיל שלי",לאחר מכן אני יתחיל ללכת לדרך 1 והוציא את טורציק ואציג את עצמי בפניו ,ויבדוק בפוקדע מה המתחקפות שלו או שלה.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי אריאל116;1378219

[b
    אנדי[/b]
    הראקרוס מתגאה בעצמה. אתה ממשיך ביער ולא רואה אף פוקימון. במהרה אתה מגיע לשערי העיר טיליניס.
    בעיר יש:
    מרכז פוקימונים
    מכון
    פארק פוקימונים
    זירת אימונים
    זירה לזוגות
    חנות
    שוק
    אוהלי קרקס ומגוון פעילויות לפוקימונים
    אני אלך למרכז פוקימונים ואז אלך לזירת זוגות ואשאל מישהו איזה סוג המכון הראשון. לאחר שיענו לי אוציא את הרקרוס ואת קורפיש ואלך לאמן אותם בקרב מול מישהו
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    רובי
    פורופסור אוק נותן לך את הדברים וגם את חברך למסע, טורצ'יק. אתה ממשיך בדרך 1 ורואה שנראה כי איבד את דרכו.

אנדי
    קרב זוגות זה 2 אנשים על שני אנשים.

אתה שואל איזה סוג המכון ואיש מבוגר אומר לך: "מכון המים, כמובן. מנהיגה אותו קלי." מישהי עם עיניים ושיער חום אומרת שהיא תילחם לצדך. שני תאומים בעלי מראה חנוני אומרים?: אנחנו נילחם מולך. נומל, צא! טריקו, צא!" מהפוקדורים יוצאים ו- .
    "אל דאגה." אומרת הנערה לידך. "צאי, פלאפי! " מהפוקדור יוצאת .

13. משתמש מנוסה
    אנדי
    קרב זוגות זה 2 אנשים על שני אנשים.

אתה שואל איזה סוג המכון ואיש מבוגר אומר לך: "מכון המים, כמובן. מנהיגה אותו קלי." מישהי עם עיניים ושיער חום אומרת שהיא תילחם לצדך. שני תאומים בעלי מראה חנוני אומרים?: אנחנו נילחם מולך. נומל, צא! טריקו, צא!" מהפוקדורים יוצאים ו- .
    "אל דאגה." אומרת הנערה לידך. "צאי, פלאפי! " מהפוקדור יוצאת .
    "אם המכון הוא מסוג מים אז אני אאמן את צ'יקו. צא צ'יקו" אצעק ואז אומר לו להשתמש בעלי תער חזקים מאוד שיפגעו בשני הפוקימונים ואז להשתמש בצווחה על נומל ואז בהתקלה על נומל
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    אנדי
    צ'יקו תוקף בעלי תער שלא עושים נזק רב לאף אחד. פלאפי, בינתיים, פוגעת בטריקו עם מכת ברק וטריקו כמעט ולא מושפע. טריקו פוגע בעלי תער בפלאפי, ופלאפי מחזירה בהתקלה חזקה שמעיפה את טריקו רחוק. צ'יקו צווח על נומל ונומל נרתע, אך משתמש בלהבה שחורכת את צ'יקו. צ'יקו מושפע הרבה אך עדיין מסוגל לעמוד. צ'יקו מתקיל את נומל בחוזקה אך זה לא משפע עליו כמעט. טריקו רץ בחזרה למגרש ומתייצב בעמדה שלו.

15. משתמש מנוסה
    אנדי
    צ'יקו תוקף בעלי תער שלא עושים נזק רב לאף אחד. פלאפי, בינתיים, פוגעת בטריקו עם מכת ברק וטריקו כמעט ולא מושפע. טריקו פוגע בעלי תער בפלאפי, ופלאפי מחזירה בהתקלה חזקה שמעיפה את טריקו רחוק. צ'יקו צווח על נומל ונומל נרתע, אך משתמש בלהבה שחורכת את צ'יקו. צ'יקו מושפע הרבה אך עדיין מסוגל לעמוד. צ'יקו מתקיל את נומל בחוזקה אך זה לא משפע עליו כמעט. טריקו רץ בחזרה למגרש ומתייצב בעמדה שלו.
    'זה קרב ללא מוצא' אחשוב לעצמי. 'אף אחד לא יכול לנצח'. "צ'יקו, תשתמש בהתקלות כל הזמן עד שתצא חבטת גוף חזקה מספיק. ואחרי זה תתקוף בהתקלה עם הראש כדי שתצא נגיחה" אומר להואז אקווה שפלאפי גם יעזור איך שהוא
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עמוד 8 מתוך 27 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •