Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 27 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 398
  1. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי אריאל116 צפה בהודעה
    רובי
    פורופסור אוק נותן לך את הדברים וגם את חברך למסע, טורצ'יק. אתה ממשיך בדרך 1 ורואה שנראה כי איבד את דרכו.

].
    אני ילך על הפוקימון ואשאל אותו," אתה מחפש את חבריך"?,ובנתיים אבדוק מה הוא הפוקימון בפוקדע.
    לאחר מכן אם הוא יאמר שהוא מחפש את חבריו (יעשה בראש כן יעני)אז אני יעזור לו.
    ואם לא אני ישאל אותו אם הוא רוצה להצתרף לצוות שלי ויחכה לתשובה.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

2. משתמש מנוסה
    שם: MudkipMan או אריאל
    אנדי
    צ'יקו ממשיך להתקיל את נומל, שגופו גדול, ולא נגרם שום נזק. נומל מבעיר עוד שתי להבות שפוגעות בצ'יקו. צ'יקו נופל ולא יכול להילחם יותר. אבל רגע לפני שצ'יקו התעלף, הוא הרעיל את נומל בעזרת אבקת רעל חזקה במיוחד. נומל צונח ארצה, בהכרה אך לא יכול לתקוף מרוב כאב. פלאפי גומרת את העניין עם חבטת ראש על נומל. נומל מוחזר לפוקדור. טריקו משמתש במתקפה סערת עלים שפוגעת בפלאפי. פלאפי מתעלף. הפסדתם.

רובי
    אתה שואל את הפוקימון אם איבד את חבריו והוא מהנהן בראשו. אתה בודק אותו בפוקדע והפוקדע מזמזם: "פיצ'ו, העכבר החשמלי הקטן. פיצ'ו מתפתח לפיקאצ'ו והוא נפוץ בקרב מאמנים מתחילים. כיסי החשמל הלחיים של פיצ'ו עדיין קטנים, ולכן מתקשה לשמור חשמל רב ומתקפות החשמל שלו חלשות." הוא מצביע על היער ומתחיל ללכת.

3. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    אנדי
    צ'יקו ממשיך להתקיל את נומל, שגופו גדול, ולא נגרם שום נזק. נומל מבעיר עוד שתי להבות שפוגעות בצ'יקו. צ'יקו נופל ולא יכול להילחם יותר. אבל רגע לפני שצ'יקו התעלף, הוא הרעיל את נומל בעזרת אבקת רעל חזקה במיוחד. נומל צונח ארצה, בהכרה אך לא יכול לתקוף מרוב כאב. פלאפי גומרת את העניין עם חבטת ראש על נומל. נומל מוחזר לפוקדור. טריקו משמתש במתקפה סערת עלים שפוגעת בפלאפי. פלאפי מתעלף. הפסדתם.
    "טוב לא נורא, ננצח בפעם הבאה" אומר למי שהייתה איתי ואז אבקש מהמאמן של טריקו אם הוא יכול לעזור לי לאמן את צ'יקו. אם הוא מסכים אקבע איתו שעה ומקום (באותו יום) ואני אלך לרפא את צ'יקו ולאחר מכן אלך לנקודת הפגישה
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    רובי
    אתה שואל את הפוקימון אם איבד את חבריו והוא מהנהן בראשו. אתה בודק אותו בפוקדע והפוקדע מזמזם: "פיצ'ו, העכבר החשמלי הקטן. פיצ'ו מתפתח לפיקאצ'ו והוא נפוץ בקרב מאמנים מתחילים. כיסי החשמל הלחיים של פיצ'ו עדיין קטנים, ולכן מתקשה לשמור חשמל רב ומתקפות החשמל שלו חלשות." הוא מצביע על היער ומתחיל ללכת.
    אני יאמר לפיצ'ו להאט קצת כדי שלא האבד אותו, ויצא לו לעלות לי על הכתפיים ולהנכות אותי משם כדי שפוקימונים פראיים לא יכלו לפגוע בו ושלא היתעייף.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

5. משתמש מנוסה
    רובי
    פיצ'ו מסכים ועולה לך על הכתפיים. משם רואה את חבריו הפיצ'ואים ומצביע לכיוון צפון. אתם הולכים ומגיעים למדורה גדולה והמון פיצ'ואים מסביבה. אתה מוריד את פיצ'ו ומתכוון לעזוב ואתה מרגיש משיכה קלה בחולצה. אתה מסתובב ואתה רואה את הפיצ'ו שהובלת לפה דומע.

אנדי
    "כן, בשמחה. רק אל תבנה שהיא תתפתח בקרוב. ניפגש מחר בארבע בזירת האימונים הרגילה. דרך אגב, אני טד." הוא הולך. למחרת אתה בא לזירת האימונים ל'4. זאת זירת מים. "חשבתי שנתחיל פה." אומר טד. "צא, קורפיש!" אומר טד ומהפוקדור יוצא .

6. משתמש מנוסה
    רובי
    פיצ'ו מסכים ועולה לך על הכתפיים. משם רואה את חבריו הפיצ'ואים ומצביע לכיוון צפון. אתם הולכים ומגיעים למדורה גדולה והמון פיצ'ואים מסביבה. אתה מוריד את פיצ'ו ומתכוון לעזוב ואתה מרגיש משיכה קלה בחולצה. אתה מסתובב ואתה רואה את הפיצ'ו שהובלת לפה דומע.
    [b].
    אני ישאל את פיצ'ו בהתלהבות "אתה רוצה להתצרף לצוות שלי?" ואכחה לתגובה מצידו.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

7. משתמש מנוסה
    רובי
    פיצ'ו מהנהן בחוזקה בראשו אך קודם הוא רוצה להישאר לחגוג עם הפיצ'ואים. והוא גם מזמין אותך להישאר.

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי אריאל116;1378328

[B
    אנדי[/B]
    "כן, בשמחה. רק אל תבנה שהיא תתפתח בקרוב. ניפגש מחר בארבע בזירת האימונים הרגילה. דרך אגב, אני טד." הוא הולך. למחרת אתה בא לזירת האימונים ל'4. זאת זירת מים. "חשבתי שנתחיל פה." אומר טד. "צא, קורפיש!" אומר טד ומהפוקדור יוצא .
    "גם לי יש קורפיש" אומר לו ואוציא את קורפיש ואת צ'יקו כדי להראות לו. לאחר מכן אומר לצ'יקו ללכת לזירה ולהשתמש בעלי תער חזקים על קורפיש ואז לנסות להוציא אותם בצורה מסובבת עד שהוא ילמד סופת עלים
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    רובי
    פיצ'ו מהנהן בחוזקה בראשו אך קודם הוא רוצה להישאר לחגוג עם הפיצ'ואים. והוא גם מזמין אותך להישאר.
    אני יסכים לשאר, ולאחר החגיגה אני ילך אם פיצ'ו וטורציק לכוון העיר הראשונה ובדרך אני יחפש פוקימוני אפל כדי להוסיף לצוות (כבר ערב לא?).
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

10. משתמש מנוסה
    אנדי
    "וואו." אומר טד. "יש לך קורפיש במצב מצויין. בוא נחזור לקרב שלנו."
    צ'יקו מצליח במכה אחת לעלף את קורפיש אך לא מצליח ללמוד סופת עלים. "וואו.צ'יקו ממש מוכשר." אומר טד בפליאה. "ועכשיו, נראה איך צ'יקו מתפקד מול פוקימונים שהסוג שלו חלש עליהם." אומר טד ומוציא

רובי
    החגיגות נמשכות עד הבוקר.
    אתה הולך הליכה קצרצרה ומגיע אל העיר ג'ול.
    בעיר יש:
    מרכז פוקימונים
    מרכז לינה
    תחרות הסרט הראשון
    זירת אימונים
    תחרות תפיסת פוקימונים מכל הסוגים.

11. משתמש מנוסה
    אנדי
    "וואו." אומר טד. "יש לך קורפיש במצב מצויין. בוא נחזור לקרב שלנו."
    צ'יקו מצליח במכה אחת לעלף את קורפיש אך לא מצליח ללמוד סופת עלים. "וואו.צ'יקו ממש מוכשר." אומר טד בפליאה. "ועכשיו, נראה איך צ'יקו מתפקד מול פוקימונים שהסוג שלו חלש עליהם." אומר טד ומוציא
    "תודה לך" אומר לו ואז אומר לצ'יקו "צ'יקו, למרות שהוא מסוג אש אתה תנצח אותו. תשתמש עליו בעלי תער ותנסה שוב סופת עלים.לאחר מכן בצווחה (שאמורה להוריד הגנה ולא גורמת לזה שהפוקימון ירתע) ואז שוב תנסה סופת עלים
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    [
    רובי
    החגיגות נמשכות עד הבוקר.
    אתה הולך הליכה קצרצרה ומגיע אל העיר ג'ול.
    בעיר יש:
    מרכז פוקימונים
    מרכז לינה
    תחרות הסרט הראשון
    זירת אימונים
    תחרות תפיסת פוקימונים מכל הסוגים.
    קודם אני ילך למרכז הפוקמונים כדי לברר אם הם מגישים ארוחות בוקר, ולאחר מכן אני ילך לתחרות חפיסת הפוקמונים כדי לחזק את הצוות שלי ,ואמר לפוקמונים שלי ש"היום אנחנו הולכים להוסיף חבר חדש לצוות".
    נערך לאחרונה על ידי מונקי, 08-18-2012 בשעה 02:11 PM
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

13. TBM
    שם: מתן
    [b]
    ריי
    אתה מזמין חדר ומקבל את חדר 111 שנמצא בקומה השנייה.
    אתה והפוקימונים שלך הולכים לישון, וסאנדייל שוכב לידך ונושך אותך עד שהוא נרדם. אתה קם בבוקר ליום חדש ובודק את המתקפות של סאנדייל בפוקדע. "המתקפות של סאנדייל הן: פזילה, זעם, נשיכה ומתקפת חול." אתה מתכונן להמשיך בדרכך אך אתה מרגיש רוח פרצים קלה, שככל שאתה מתקרב ליער מתחזקת עוד ועוד.
    " אוקיי , נראה לי שכדאי שנתאמן בינתיים." אומר ואחפש זירת אימונים , כשאמצע אחת אחפש מישהו להילחם נגדו .

14. משתמש מנוסה
    היום בערב עדכון פוקימונים וציוד

אנדי
    צ'יקו מנסה ללא הצלחה סופת עלים. עלי התער הלא מסובבים פוגעים פעמיים בסינדקוויל, ופעם אחת מחטיאים. צ'יקו צווח וסינדקוויל המום(ובכך ההגנה שלו יורדת) והוא משתמש בסופת עלים שכמעט מתפוצצת לצ'יקוריטה, אך משב רוח בריח עלים קליל מופיע באוויר. "כל הכבוד, צ'יקו." אומר טד ואז פונה אליך. "ייקח הרבה זמן עד שהיא תדע להשתמש במתקפה, אך תהייה סבלני."

רובי
    אתה מברר אם יש ארוחות בוקר ומגישים לך יוגורט וחבית, קורנפלקס עם חלב וקורנפלקס מיוחד לפוקימונים ששמו "להתחיל את הבוקר." אתה הולך לתחרות תפיסת הפוקימונים מכל הסוגים. אתה נרשם(עם איזה פוקימון אתה הולך?) ומגיע לשלושה דרכים מתפצלות. שמאלה: נהר גועש. ימינה: יער. ישר: צוק.

ריי
    אתה מסובב את הגב ליער וחוזר, כשלפתע אתה מגלה שאתה מרחף באוויר. אתה מסתובב ורואה מרחפת על שתיים בלי פלג גוף תחתון. במקומו נמצאת מערבולת אדומה שמפיצה חום רב. אתה מרגיש את השיער שלך עולה באש. הדבר האחרון שאתה שם לב אליו בפוקימון הזה זה שקולר קשור לו מסביב לצוואר. "מוטציית פוניטה, תתקפי! תשתמשי בלהבה!" אתה שומע ורואה איש מצוות הרס עומד לידה. פוניטה פוערת את פיה ולהבות עומדות לצאת ממנו.

15. TBM
    שם: מתן
    היום בערב עדכון פוקימונים וציוד

ריי
    אתה מסובב את הגב ליער וחוזר, כשלפתע אתה מגלה שאתה מרחף באוויר. אתה מסתובב ורואה מרחפת על שתיים בלי פלג גוף תחתון. במקומו נמצאת מערבולת אדומה שמפיצה חום רב. אתה מרגיש את השיער שלך עולה באש. הדבר האחרון שאתה שם לב אליו בפוקימון הזה זה שקולר קשור לו מסביב לצוואר. "מוטציית פוניטה, תתקפי! תשתמשי בלהבה!" אתה שומע ורואה איש מצוות הרס עומד לידה. פוניטה פוערת את פיה ולהבות עומדות לצאת ממנו.
    "מה לעזאזל!" אומר ואקפוץ מיד מפוניטה , "צא סקווירטל, תשתמש בבועות."אומר ואזרוק את הפוקדור של סקווירטל , "אתם אלה אם הדרגונייט האידיוט הזה." אומר ואגחך .

עמוד 9 מתוך 27 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •