Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ישנו אישור:
    תחת סמכותי כמנהל פורום ספרות הריני מאשר לוונדי לפתוח את מצעד
    הספרים!

ברוכים הבאים לאחד ולא אחר-מצעד הספרים של פורום ספרות!

אז איך זה הולך לקרות?

למצעד יהיו כמה שלבים!

שלב ראשון:
    כל משתמש יכתוב את השם של הספר האהוב עליו תקציר מסכם ממש קצר של 2-3 שורות (ספר אחד לכל משתמש אז חשבו היטב!!) שימו לב כי לא תוכלו לרשום שם מסויים של ספר מתוך סדרה אלה רק את שם הסדרה הכללית למשל ''הארי פוטר וחדר הסודות'' לא תוכלו לכתוב אך ''הארי פוטר'' כן תוכלו לכתוב

שלב שני:
    בשלב השני ארשום את כל שמות הספרים שבחרתם ואצמיד אותם בעזרתהגרלה לזוגות לדוגמא:
    ''פרסי ג'קסון '' VS ''הארי פוטר''
    ואתם תצביעו לאחד מכל זוג.
    הספרים המנצחים יעברו לשלב הבא.

שלב שלישי ואחרון
    בשלב זה תצביעו לספרים, על פי מספר הקולות הספרים יזכו למשל הספר בעל מספר ההצבעות הגדול ביותר יהיה במקום הראשון, הספר עם מספר ההצבעות הקטן ביותר יהיה במקום האחרון וכך הלאה.

בהצלחה לכולם ושהספר הטוב ביותר ינצח!

הרשימה עד עכשיו:
    רשימת ספרים עד עכשיו:

''ארטמיס פאול''

''גיבורי האולימפוס''(סדרת המשך לפרסי ג'קסון)

''39 רמזים''

''זדון-אין לאן לברוח''

המדריך לטרמפיסט בגלקסיה
    ''ניקולס פלאמל בן האלמוות''

''אראגון''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    נחמד

אני מציע את "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה"

כמו תמיד. עמיטריד.

3. TBM
    שם: מתן
    פרסי ג'קסון
    תקציר (מקוצר):
    פרסי מבולבל.כשהתעורר משינה ארוכה,בקושי זכר את שמו. הזאבה לופה הסבירה לו שהוא גיבור חצוי ולימדה אותו להילחם , הוא מצליח להגיע למחנה של חצויים כמוהו . אבל איש לא עוזר לו להעיר את זיכרונו הרדום . הוא נאחז בשם היחיד שהוא זוכר מעברו :אנבת'

הייזל מתה.ואחר כך חזרה לחיים.בסיבוב הראשון שלה בחיים היא עשתה משהו ובגלל זה העולם נמצא בסכנה . האם תוכן לחפש על מעשיה ולתקן את הטעות ? או שמא נדונה לחוות שוב ושוב את הכאב של עברה ? היכן הוא צאצא נפטון , שעל פי הנבואה ישחרר אותה מהקללה?

פרנק מגושם. אימו טענה שהוא צאצא לשושלת גיבורים, ושמורשתו אמורה לתת לו שלל כישרונות . אבל אימו מתה והוא לא מכושר משום דבר חוץ מחץ וקשת.לעת עתה הוא סתם כבד ומסורבל , והיחידה שמוכנה להיות חברתו היא הייזל . ולמענה הוא מסוגל לתת את חייו המוחזקים במקום סודי .

בן נפטון הוא הספר השני בסדרת גיבורי האולימפוס , סדרת ההמשך של פרסי ג'קסון .

4. student of Gakuen Alice
    עמית (ראיתי את הסרט ובקרוב קוראת את הספר חמודד מתה עליו) בבקשה תתקצר 2-3 שורות את הספר

מתן-נכנס^^
    אבל לעזעזל קראתי רק את הראשון בסדרת ההמשך ורציתי את בן נפטון בתחילת השנה הרסת לי הכלxd
    וזה נכנס בתור סדרת ''גיבורי האולימפוס''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    אני מציע את "39 רמזים"

זה מספר על שני ילדים, דן ואיימי קהיל, שהוריהם מתו כשהיו קטנים וגדלו עם דודתם המרשעת ביאטריס. הדבר היחידי שהחזיק אותם היה הביקורים אצל סבתא שלהם. סבתא שלהם מאוד עשירה וניחמה אותם תמיד. היא גם תמיד אמרה להם שמשפחת קהיל היא משפחה חשובה מאוד. יום אחד, דן ואיימי מזומנים לקריאת הצוואה של סבתם המנוחה, ומגלים שמשפחתם יותר חשובה ממה שהם חשבו. כעת יש להם את האפשרות לבחר בין מיליון דולר לבין להיכנס למירוץ מסכן חיים שאם תנצח בו, אתה תהיה האיש החזק בעולם.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

6. student of Gakuen Alice
    נכנס^^
    רשימת ספרים עד עכשיו:
    ''ארטמיס פאול''
    ''39 רמזים''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. G-Senjou no Maou
    שם: עמרי
    זדון - אין לאן לברוח

זדון ישאב אתכם מהטקסט אל הקומיקס מבלי יכולת להניח את הספר. בדיוק כמו גיבורי זדון שנסחפים לתוך מימד מקביל ללא יכולת להימלט. כן! כולם שמעו את השמועות. אם רק תקראו "ג'ייק הגבוה, קח אותי מכאן" תמצאו את עצמכם בעולם אחר המתקיים בתוך חוברת קומיקס מבעיתה. מעטים מכירים עולם זה, ומעטים עוד יותר מצליחים להימלט ממנו.
    סת' וקיידי חושבים שזו סתם אגדה מטופשת. אבל כשחברם נעלם השמועות הופכות לפתע למציאות מבהילה.
    זדון, כך הם עומדים לגלות, הוא מקום אמיתי ואימתני, ושניהם עומדים להילכד בתוכו.

(כן זה מועתק Deal With It) אבל אחלה ספר~

8. student of Gakuen Alice
    בעיקרון אתה אמור לכתוב אבל...נו טובxdd

רשימת ספרים עד עכשיו:
    ''ארטמיס פאול''
    ''39 רמזים''
    ''זדון-אין לאן לברוח''
    ''המדריך לטרמפיסט בגלקסיה''

עריכה:
    תקציר למדריך לטרמפיסט בגלקסיה
    הספר מספר על אדם שיום אחד מתעורר לגלות שזהו יומו האחרון של כדור הארץ אשר עומד לההרס על ידי חייזרים , וחשוב מכך כי חברו הטוב ביותר זה מכבר אינו יליד כדור הארץ כלל וכלל!
    חברו של ארתור מציל אותו ברגע האחרון ולוקח אותו איתו בחללית בעוד כדור הארץ מתפוצץ מאחוריהם לאחר מכן אדם וחברו יוצאים לשלל הרפתקאות בגלקסיה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: MudkipMan או אריאל
    ניקולס פלמל בן האלמוות

סופי וג'וש, תאומים בני 15, עבדו אצל ניק ופרי פלמינג. יום אחד, כשג'וש הלך לחנות הספרים, הוא מצא ספר עתיק. אחרי שקרב קוסמים התחולל בחנות, האיש הרע לקח מג'וש את הספר. שני דפים. זה כל מה שנשאר מספר המסורה העתיק שנכתב על ידי אברהם הרב מג בכבודו ובעצמו. סופי וג'וש ידעו שחייהם לא יחזרו למה שהיו. הם עברו הכשרות רבות, והפכו לקוסמים מיומנים וחזקים. אך האם זה קירב ביניהם? או שאולי רק הרחיק אותם זה מזהץ

10. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    טל מגל ועמית שלושתכם יכולים מצידי להתפוצץ אתם לקחתם לי את 2 הספרים האהובים עליי! נבלות...
    טל אני אכתוב אח"כ תקציר לספר אחר בתיקווה שאפחד לא יקח אותו אראגון...
    אם זה ספאם מבחינתך אז אני אמחק אות ההודעה...

11. student of Gakuen Alice
    נכנס^^ יאיר אני מכניסה את הספר (מתה עליו^^ ) ותנסה לפרסם סיקור במהירות
    רשימת ספרים עד עכשיו:
    ''ארטמיס פאול''
    ''39 רמזים''
    ''זדון-אין לאן לברוח''
    ''המדריך לטרמפיסט בגלקסיה''
    ''ניקולס פלאמל בן האלמוות''
    ''אראגון''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. מנהל ראשי
    שם: אדם
    טל בבקשה להוסיף את הרשימה להודעה הראשית.
    בנוסף עשי זאת בהיפר קישור כדי שכולם יוכלו לראות את הסיקור.

אני כבר אנעץ למענך ^^

13. היצור היחיד...
    אראגון - טרילוגיית הירושה!
    אראגון, נער החווה פשוט שאינו יודע מי היו הוריו וגדל אצל דודו, מוצא באחד מימי הצייד שלו אבן מסטורית המתגלה כביצת דראקון אגדית (היא אגדית כי לא נשארו דרקונים יותר בארץ). כשהביצה בוקעת והמלך המרושע גאלבאטוריקס מגלה על זה אראגון נאלץ לברוח מביתו ואחרי תלאות קשות הוא בוחר להצטרף לווארדן - קבוצת מורדים קטנה המתנגת לשילטונו של גאלבאטוריקס. *יש הרבה שחושבים שאראגון דומה לשר הטבעות בגלל היצורים והעלילה...
    האם אראגון יגיע אל הווארדן?
    האם הוא יצליח להפיל את גאלבאטוריקס?
    ולאן נעלמו כל האלפים מימי קדם?
    כל זאת ועוד באראגון וספרי ההמשך הבן הבכור, בריסינגר, והירושה!

14. student of Gakuen Alice
    ''ארטמיס פאול''
    נער בן 12 בשם ארטמיס הוא גאון ולאחר מחקרים של שנתיים בכדי לנסות ולהשיב את הונה האבודה של משפחתו לאחר שאביו נעלם והוכרז כמת מגלה כי ישנו גזע נוסף ולא ידוע על כדור הארץ-''העם''.
    ה''עם'' כוללים את כל מה ששמעתם עליהם באגדות: אלפים, שדונים, פיות וענקים אך פה הם באים בגרסא..פחות ילדותית.
    העם חי עמוק עמוק מתחת לפני השטח קצינה במשטרת הלפרוקונים של העם העונה לשם ''הולי''(היא אלפית) נלכדת על ידי ארטמיס פאול- אשר מוביל לשלל הרפתקאות.

אדם בסדר

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. היצור היחיד...
    לא אמרת שיש סיקור אחד לכל אחד?

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •