אנדי
אתה לוחש למיילין ''אזואי יודע בועות?'' ''כן הוא יודע גם אקדח מים'' לוחשת מיילין בחזרה.
''תגידי בבקשה לאזואי שישתמש על הכלובים בבועות כמה שיותר חזקות בזמן שהוא רץ סביב מקום המפגש כדי שלא יראו אותו'' אתה לוחש לה ומורה לסניבי את אותן פעולות רק עם עלי תער ולליילה מתקפת כנף על צווארו של הארי (מה זה גזר דין מוות?XD).
אזואי וסנייבי תוקפים בבועות ועלי תער על הכלובים, המתקפות מגיעות אליהם ומפוצצות את הכלובים, סנייבי ואזואי רצים במהירות לצד השני וללילה מתחילה להתקדם אל עבר הארי- אך ישנו פגם בתוכנית שלך! סנייבי ואזואי תקפו ממקום המחבוא שלכם ואין לכם זמן לברוח!
הארי שם לב לליילה ואתה סוף סוף זוכה לראות את כוחו הרב! הארי משתמש בהגנה! גופו מוקף במגן עגול ירוק וגדול, ליילה פוגעת במגן ועפה לאחור בכאב! לפתע ארבעת החיילים מתקרבים אלייך אתה מביט הצידה לכיוון מיילין ומגלה כי היא לא שם, מזווית עינך אתה שם לב כי ליילה השתמשה בהזדמנות ובמהומה שנגרמה בכדי לשחרר את בטסי אתה רואה שהיא מחבקת את בטסי באושר- אך על המעורבת עדיין שומר האיש השמן, המעורבת מביטה סביבה ומבינה כי יש לה סיכוי לברוח היא תוקפת בלהביור עוצמתי את האיש שעף אחורה בכאב, ולאחר מכן שורפת את החבל הקושר אותה- אתה מבין מדוע הארי רוצה אותה-היא עוצמתית.
אריאל
אתה חושב מעט שלפתע עולה רעיון במוחך. "אפשר, ואנחנו גם נעשה את זה. את יודעת איפה זה?" אתה שואל בציפייה מחודשת למציאת בטסי וגם לנסות להציל עוד מעורבת. מיילין מהנהנת ואתם עולים על רייס ועל פון, אתם מתחילים לדהור שלפתע מיילין עוצרת אותך, היא נרא בשוק אתם מסתתרים מאחוריי שיח ורואים אתם רואים אדם מגיח מבין העצים!

אתה מיד מזהה את השיער הלבן, הקרן שיוצאת מראשו והזנב המוזר, זהו האחד והיחיד הארי וסטון!
מיילין נדהמת למראה האדם אשר היא שונאת כל כך, הארי נראה מחכה למישהו מאחוריו ניצבים ארבעה חיילים- לא מעורבים ולידם כלוב ריק, וחשוב מכך מילטאנק קשורה!
לאחר כמה דקות מהצד השני של העצים מגיח אדם מלא בעל שיער אפור ושפם, הוא לובש כובע טמבל וחליפה.
מיילין מעט מצחקקת למראה האדם המוזר אך משתתקת מיד כאשר הוא חושף מאחוריו את המעורבת הנעדרת כאשר היא קשורה!
''הבאתי את מיכאל המעורבת שביקשת, אני מודה שהיא הייה יריבה שקולה לקרב אך כמובן שלבסוף לכדתי אותה'' אמר האיש המוזר.
''יפה יפה... הצייד ג'יי השישי עם אני לא טועה כן? בן דורות למשפחת ציידי הפוקימונים אשר התחילה בציידת ג'יי המפורסמת'' אומר הארי בחיוך, הוא מסמן לאחד החיילים מאחוריו להתקדם, בידיו של האיש שק מוזר.
אייס
"אז כנראה חטפו אותה." אתה אומר ומנסה להיזכר במישהו שחוטף אנשים , 'זה בטח הארי .' אתה חושב לעצמך בכעס , "אני יודע מה קרה לה , חטפו אותה , ואני יודע גם מי." אתה אומר בכעס ,"זה הארי מעורב האבסול." אתה אומר ומיילין מתנשמת ''אבל למה? מה לבטסי ולהארי?'' היא שואלת "הבעיה היחידה היא שאני לא יודע איפה הוא נמצא עכשיו , אם הייתי יודע הייתי מחזיר את בטסי." אתה אומר , "פידג'י , פליים הגיע הזמן לחפש מטרה אחרת , תחפשו את הארי וטסון ורק שתדעו הוא מעורב אבסול , אם תמצעו אותו תקראו לי." אתה אומר תוך כדי שאני מחפש את הארי .
מיילין ואתה מתחילילם לחפש על רייס ועל פליים שלפתע שניכם נתקעים בקיר! אתם והפוקימונים מייללים בכאב שלפתע אתם מבינים מדוע נקעתם בקיר, הוא צבוע בכחול שמים וחלקו התחתון בעל ציורי שיחים ועצים- במבט רגיל לא ניתן לראות כי זהו קיר.
אתם מגלים כי הקיר שייך למחסן נטוש!
קווין
"הארי וסטון?" אתה שואל ולא מאמין "למה שהארי וסטון ירצה לחטוף לך את המילטאנק? ולמה הוא חושב שיש לך מעורבת גרווליט? יש לי הרגשה שאת לא מספרת לי הכול!" אתה אומר ומתחיל להתעצבן.
''אתה פשוט גאון-_-'' אומרת מיילין ומגלגלת עיינים ''חשבת אולי על כך שמי שמחזיק במעורבת רוצה תמורתה את בטסי, בטסי היא מילטאנק זוכת תחרויות אז זה הגיוני'' היא מוסיפה.
ריץ'
"מה זה המקום הזה?" אתה שואל בתהיה."סטארלי-תוכל לראות מה יש מאחורי הקיר ולבדוק איפה יש כניסה?" אתה שואל את סטארלי בידיעה שהתכנית תצליח ''כן בשמחה'' הוא עונה ומתחיל לעוף, לאחר כחמש דקות הוא חוזר ומראה לכם את הדרך לכניסה.
אתם נכנסים וצינה עוברת בכם להרגשת הקור השורר בפנים, אתם מתפצלים בכדי לחפש רמזים
שהו פה מתחיל לדעתכם להתפתח למשהו גדול יותר מגניבת מילטאנק של ילדה.
''אההה!'' צורחת לפתע מיילין, אתה רץ אליה ורואה שהיא בסך הכל נפלה לבור רערועה ברצפה, אתה עוזר לה לצאת שלפתע אתה מתחיל לחשוד- איך חור לא מכוון יכול להיות מרובע וסימטרי כל כך?
אתה מציץ אל תוך הבור ורואה שם מעטפה, אה מרים אותה וקורא את הכתוב בדף שבתוכה ''העסקה תתקיים בתנאים הבאים: מרשי יביא לכם את המילטאנק המבוקשת בתמורה למעורבת הגרווליט (

), לאחר ביצוע העסקה אף אחד מהצדדים לא יזכיר ולעולם לא יפצה את פיו על אותה עסקה נקודת האיסוף תתרחש בזוג העצים המוצלים שבשדה, על החתום הארי וסטון''
דרייק
אומ...בוא נחשוב..אולי תלך לנק' המפגש?XD
אתם מתחילים לסרוק את האוזר שלפתע אתם רואים אדם מגיח מבין העצים!

אתה מיד מזהה את השיער הלבן, הקרן שיוצאת מראשו והזנב המוזר, זהו האחד והיחיד הארי וסטון!
מיילין נדהמת למראה האדם אשר היא שונאת כל כך, הארי נראה מחכה למישהו מאחוריו ניצבים ארבעה חיילים- לא מעורבים ולידם כלוב ריק, וחשוב מכך מילטאנק קשורה!
לאחר כמה דקות מהצד השני של העצים מגיח אדם מלא בעל שיער אפור ושפם, הוא לובש כובע טמבל וחליפה.מיילין מעט מצחקקת למראה האדם המוזר אך משתתקת מיד כאשר הוא חושף מאחוריו את המעורבת הנעדרת כאשר היא קשורה!
''הבאתי את מיכאל המעורבת שביקשת, אני מודה שהיא הייה יריבה שקוללה לקרב אך כמובןשלבסוף לכדתי אותה'' אמר האיש המוזר.
''יפה יפה... הצייד ג'יי השישי עם אני לא טועה כן? בן דורות למשפחת ציידי הפוקימונים אשר
התחילה בציידת ג'יי המפורסמת'' אומר הארי בחיוך, הוא מסמן לאחד החיילים מאחוריו להתקדם, בידיו של האיש שק מוזר.