אנדי
"יופי השיטההזו עובדת" אתה אומר בשמחה.
''מיילים, אזואי תמשיכו בבקשהלתקוף את האנשים ולנסות לפגוע בפוקדורים'' אתה מבקש מיילין ואזואי שמהנהנים ומתחילים לתקוף.
מיכאל קורצת ואומרת ''עליי'' היא משגרת להביור עוצמתי על ''השמן'' כפי שאתה מכנה אותו, אתה מופתע שוב מעוצמת כוחה, ה''שמן'' מעולף.
אתה תוקף את השומרים ורואה שמיילין שיחררה אבסול נוסף משליטתו של החייל והוא נעלם ביער.
זוג החיילים המתוסכלים אשר איבדו את הפוקימונים שלהם מתנסים לזרוק עליכם אבנים בייאוש! אתם נשרטים מהאבנים בכאב בזמן שאתם נפגעים מכדורי הצל של זוג האבסולים הנותרים.
ל
ריץ'
אז איך בפיירי טייל יש בת ששמה מיכאלD:

אתה מיד מזהה את השיער הלבן, הקרן שיוצאת מראשו והזנב המוזר, זהו האחד והיחיד הארי וסטון!
מיילין נדהמת למראה האדם אשר היא שונאת כל כך, הארי נראה מחכה למישהו מאחוריו ניצבים ארבעה חיילים- לא מעורבים ולידם כלוב ריק, וחשוב מכך מילטאנק קשורה!
לאחר כמה דקות מהצד השני של העצים מגיח אדם מלא בעל שיער אפור ושפם, הוא לובש כובע טמבל וחליפה.
מיילין מעט מצחקקת למראה האדם המוזר אך משתתקת מיד כאשר הוא חושף מאחוריו את המעורבת הנעדרת כאשר היא קשורה!
''הבאתי את מיכאל המעורבת שביקשת, אני מודה שהיא הייה יריבה שקולה לקרב אך כמובן שלבסוף לכדתי אותה'' אמר האיש המוזר.
''יפה יפה... הצייד ג'יי השישי עם אני לא טועה כן? בן דורות למשפחת ציידי הפוקימונים אשר התחילה בציידת ג'יי המפורסמת'' אומר הארי בחיוך, הוא מסמן לאחד החיילים מאחוריו להתקדם, בידיו של האיש שק מוזר.
אריאל[IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/icon/241.gif[/IMG
"חברים, תגנו על מיכאל וגרוליט. כולם, תתקפו אבסולים שונים ואולי הם ירצו אחר כך להצטרף אלינו." אתה אומר ויוצא בהתקלות על האבסולים ואיווי משלח כדורי צל על המאמנים.
''אני לא צריכה הגנה, הצייד המפגר הזה לכד אותי רק בגלל הקרן המקפיאה המוזרה שלו'' אומרת מיכאל בחיוך ותוקפת בלהביור עוצמתי את אחד האבסולים! אתה מותע מהעוצמה שהפגינה ומבין מדוע הארי רוצה ללכוד אותה.
''גרוולט אתה תטפל באבסול והמאמן השמאליים, אני יטפל בימניים, אתה ילד תטפל באמצעי השמאלי ואת ילדה בימני האמצעי!'' אומרת מיכאל.
אתם מסכימים עם התוכנית ומתחילים לתקוף- מיכאל תוקפת בלהביורים וגחלת את המאמן והאבסול הימני וגרוולט תוקף את השמאלי, אתם מתחילים לתקוף את האמצעים.
לפתע כדור צל תועה אשר נורה מהאבסול עליו אחראית מיילין פוגע בבטנך ואתה עף לאחור ''סורי!''
ממלמלת מיילין בעודה עודפת כדורי צל המכוונים אלייה