אייס
"מה כדאי לנו לעשות?"אתה שואל את מיילין , "מצד אחד בטסי מאוד חשובה לך , אבל מצד שני עם ניתן לו אותה , יכול להיות שהוא יהרוג את מיכאל."אתה אומר בכעס .
''אולי נלך למקום המפגש הזה אני יודעת איפה הוא-ונחקור'' אומרת מיילין ואתה מסכים.
אתם מגיעים ומסתתרים מאחוריי שיח ורואים אתם רואים אדם מגיח מבין העצים!

אתה מיד מזהה את השיער הלבן, הקרן שיוצאת מראשו והזנב המוזר, זהו האחד והיחיד הארי וסטון!
מיילין נדהמת למראה האדם אשר היא שונאת כל כך, הארי נראה מחכה למישהו מאחוריו ניצבים ארבעה חיילים- לא מעורבים ולידם כלוב ריק, וחשוב מכך מילטאנק קשורה!
לאחר כמה דקות מהצד השני של העצים מגיח אדם מלא בעל שיער אפור ושפם, הוא לובש כובע טמבל וחליפה.
מיילין מעט מצחקקת למראה האדם המוזר אך משתתקת מיד כאשר הוא חושף מאחוריו את המעורבת הנעדרת כאשר היא קשורה!
''הבאתי את מיכאל המעורבת שביקשת, אני מודה שהיא הייה יריבה שקולה לקרב אך כמובן שלבסוף לכדתי אותה'' אמר האיש המוזר.
''יפה יפה... הצייד ג'יי השישי עם אני לא טועה כן? בן דורות למשפחת ציידי הפוקימונים אשר התחילה בציידת ג'יי המפורסמת'' אומר הארי בחיוך, הוא מסמן לאחד החיילים מאחוריו להתקדם, בידיו של האיש שק מוזר.
דרייק
סורי התבלבלתי

'וואו, מרשים' אתה חושב בתגובה לכך שהארי הצליח לחסום את כל המתקפות שביצעתם עליו "טוב עכשיו זה יהיה עוד יותר קל" אתה אומר בקול ובביטחון עצמי "מיילין את, מילטנק ואזוריל תלחמו נגד אבסול אחד, מיכאל גם את תיקחי אחד. אני, והשותפים שלנו נטפל בשניים הנותרים מיכאל, את תלכי על השמאלי ואני אקח את השניים הנותרים אברה, כדור אנרגייה על האבסול הימיני ואז תשתגר מאחוריו ותתקוף שוב בזנב ברזל. אייפום תשתמשי במתקפת מהירות על האבסול הימני ואז בהתקלה על האבסול השמאלי, מורקרו תשתמש בהצלפת בוץ על האבסול השמאלי ואז במתקפת כנף" אצתה אומר לשותפים שלך ואתה שוב אוגר אנרגיה בגרונך, אתה מרגיש את האנרגיה נהפכת לגלי קול ואתה תוקף בצווחה כגיבוי.
מהצד אתה רואה את מיכאל תוקפת את האבסול בלהביורים עוצמתיים עם גרוולט ואת מיילין תוקפת באקדחי מים ובועות יחד עם אזואי.
אברה תוקף בכדור אנרגיה את אבסול שמתחמק במהירות, אך האבסול השמאלי לא מצליח לחמוק מהתקלתו.
מורקרו מתקיף את השמאלי בהצלפת בוץ וממתקפת כנף- האבסול שעוד לא התאושש מההתקלה שוב נפגע בכאב.
אברה משתגר מאחוריי האבסול השמאלי ומתקיף אותו בזנב ברזל, האבסול הימני מנצל את הזמן לאגור כח אך נפגע מהמהירות של אייפום, הוא מתקיף את אייפום בכדור צל אימתני והיא עפה לאחור בכאב.
אנדי
"שון, אם אתה רוצה, תאשים אותי כי זה אשמתי. אני גררתי אותה לכל זה. ולמה בכלל אסור לה להילחם בשביל משהו? הרי גם אתה מתישהו נלחמת או תילחם" אתה אומר לו ואז מוסיף "בואו נעלה על רייס ופון ונחזור לחווה.
שון מהנהן ומבין השיחים יוצא ראפידש נוסף ''בוא גריי'' אומר שון לראפידש ועולה עליו.
אתם דוהרים בשתיקה ומיילין נראת מעט מובכת להופעתו של שון ''מיילין.. את יודעת מה יקרה הוא ינסה לקחת אותך!'' אומר שון ואתה חושב שאתה רואה דמעה בעיניו, לפתע אתה מבין שהם מדברים על הארי, העם תשתוק כלא מבין או תדבר?
אריאל
"מי אתה?" אתה שואל בלי להתבייש. 'אם מיילין מכירה אותו אז הוא כנראה לא מסוכן, אבל לא כדאי להסתכן.' אתה חושב ומתכונן להתקיל אותו אם הוא יעשה משהו חריג.
''אני שון, האח הגדול של מיילין'' אומר הנער ואתה מיד מפסיק את אגירת האנרגיה להתקלה.
''אתה גדול ממני רק בחמש דקות'' ממלמלת מיילין במבוכה .
''וחוץ מזה הם לקחו את בטסי.. הייתי חייבת!''. אומרת מיילין
''אבל מה עם הם יספרו לו?'' שואל שון ואתה לא מבין מילה ''האמת.. הוא עצמו היה כאן'' משיבה מיילין בביישנות.
''באמת מיילין ממך ציפיתי ליותר.. ואזואי איך יכולת?'' שואל שון את אזואי באכזבה

ריץ'

עד שתודה לאל סיימתי להגיב לכולם גם אתה הגבתXD
"טוב, הגיע הזמן שנראה לו!" אתה אומר ולאחר מכן מבקש מהאונדור:"תשתמש בבלימה וסטארלי תשתמש בניקור!" אתה מרכז אנרגיה בניבך, אה מרגיש את האנרגיה מתחממת והופכת לאש שעוטפת את הניב שלך-ניב אש.שוב אתם תוקפים ושוב הארי חוסם אתכם כאילו הייתם באטרפליי ולא יותר! ''אני משועמם.. הלכתי הביתה חיילים אני סומך עליכם שתביאו את מיכאל למעבדה'' אומר
לפע הארי ונעלם כלא היה! ארבעת החיילים מתקרבים אליכם, אתה מיד מבין על פי הפוקדורים
שלהם שהם מאמנים ולא מעורבים- ארבעתם מוציאים אבסולים!