Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 18 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 268
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ריץ'
    "אתה תשלם על זה!" אתה אומר למאמן ורץ אליו, אך מאוחר מידי לכך והוא נעלם בין השיחים.
    מיכאל מביסה את שאר האבסולים, מזל טוב ניצחתםבקרב!
    אתם שמחים כל כך אבל לפתע נער צעיר מופיע מבין השיחים ''מיילין?! מה את עושה כאן!? ולמה את פצועה כל כך?!'' כועס הנער ''שון? מה אתה עושה כאן?'' ממלמלת מיילין במבוכה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Wendy צפה בהודעה
    ריץ'
    "אתה תשלם על זה!" אתה אומר למאמן ורץ אליו, אך מאוחר מידי לכך והוא נעלם בין השיחים.
    מיכאל מביסה את שאר האבסולים, מזל טוב ניצחתםבקרב!
    אתם שמחים כל כך אבל לפתע נער צעיר מופיע מבין השיחים ''מיילין?! מה את עושה כאן!? ולמה את פצועה כל כך?!'' כועס הנער ''שון? מה אתה עושה כאן?'' ממלמלת מיילין במבוכה
    "מיילין?מי זה הבחור הזה?" אשאל את מיילין בתהיה.
    NYO HO HO BITCH

3. TBM
    שם: מתן
    אייס
    "אוקיי , פידג'י פליים , כולנו נהיה על שני אבסולים בזמן שמיילין , מיכאל והגראוליט מיכאל יהיו על האחרים." אתה אומר וקם , לאחר מכן אתה מרכז אנרגיה בגרונך, אתה מרגיש אט אט את האנרגיה לובשת צורה אלפסית ומתחממת עד אשר היא עולה באש-אתה מוציא גחלת מפיך!, אתה מנסה להשתמש בגליל אש גדול יותר אך אינך מצליח.
    האבסולים נפגעים בכל זאת, הם נרעים מותשים לחלוטין.
    "אוקיי פליים , פידג'י תגמרו אותם ואז תתרחקו מהם." אומר לפליים ופידג'י , ואני מחכה , אחרי שפליים ופידג'י יתקפו את שני האבסולים ויתרחקו מהם אתקוף את שני האבסולים בגליל אש בכל הכוח .

4. student of Gakuen Alice
    ריץ'
    ''מי אתה?'' אתה שואל בתיהיה את הנער.
    ''אני שון, אחיה הגדול של מיילין'' אומר הנעם עדיין נזעם ''רק בחמש דקות..'' ממלמלת מיילין במבוכה ''וחוץ מזה הם לקחו את בטסי.. הייתי חייבת!''. אומרת מיילין
    ''אבל מה עם הם יספרו לו?'' שואל שון ואתה לא מבין מילה ''האמת.. הוא עצמו היה כאן'' משיבה מיילין בביישנות.
    ''באמת מיילין ממך ציפיתי ליותר.. ואזואי איך יכולת?'' שואל שון את אזואי באכזבה

אייס
    "אוקיי פליים , פידג'י תגמרו אותם ואז תתרחקו מהם." אתה אומר לפליים ופידג'י , ותה מחכה , אחרי שפליים ופידג'י יתקפו את שני האבסולים, הם תוקפים והאבסולים עפים לאחור.
    הם מתרחקים ואתה מרכז אנרגיה רבה לגליל אש, האבסולים המסכנים מעולפים לחלוטין לאחר המתקפה! אתה רואה שמיילין ומיכאל גם כן ניצחו בקרבות שלהם, מרוב תסכול זורקים עליכם המאמנים אבנים! אתם נשרטים בכל גופכם
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. TBM
    [B]

אייס
    "אוקיי פליים , פידג'י תגמרו אותם ואז תתרחקו מהם." אתה אומר לפליים ופידג'י , ותה מחכה , אחרי שפליים ופידג'י יתקפו את שני האבסולים, הם תוקפים והאבסולים עפים לאחור.
    הם מתרחקים ואתה מרכז אנרגיה רבה לגליל אש, האבסולים המסכנים מעולפים לחלוטין לאחר המתקפה! אתה רואה שמיילין ומיכאל גם כן ניצחו בקרבות שלהם, מרוב תסכול זורקים עליכם המאמנים אבנים! אתם נשרטים בכל גופכם
    "פידג'י תשתמש במתקפת כנף על המאמן הראשון , צ'ארמנדר תשתמש בהתקלה על המאמן השני , מיילין מיכאל שמישהו מכן תתקוף את המאמן השלישי ואני אתקוף את האחרון בגחלת." אומר ואתקוף את המאמן הרביעי בגחלת .

6. NYO HO HO
    ריץ'
    ''מי אתה?'' אתה שואל בתיהיה את הנער.
    ''אני שון, אחיה הגדול של מיילין'' אומר הנעם עדיין נזעם ''רק בחמש דקות..'' ממלמלת מיילין במבוכה ''וחוץ מזה הם לקחו את בטסי.. הייתי חייבת!''. אומרת מיילין
    ''אבל מה עם הם יספרו לו?'' שואל שון ואתה לא מבין מילה ''האמת.. הוא עצמו היה כאן'' משיבה מיילין בביישנות.
    "זה למטרה טובה-לעצור את הארי ולהציל את המילטאנק שלכם." אומר לשון.
    NYO HO HO BITCH

7. student of Gakuen Alice
    אייס
    "פידג'י תשתמש במתקפת כנף על המאמן הראשון , צ'ארמנדר תשתמש בהתקלה על המאמן השני , מיילין מיכאל שמישהו מכן תתקוף את המאמן השלישי ואני אתקוף את האחרון בגחלת." אתה אומר ומרכז אנרגיה בגרונך, אט אט האנרגיה מקבלת צורה אליפסית ומתחממת, ואתה יורק מפיך גחלת!
    ארבעת המאמנים הפצועים רצים אל היער ונעלמים,
    אתם מאושרים מהניצחון בקרב אבל לפתע נער צעיר מופיע מבין השיחים ''מיילין?! מה את עושה כאן!? ולמה את פצועה כל כך?!'' כועס הנער ''שון? מה אתה עושה כאן?'' ממלמלת מיילין במבוכה

ריץ'
    "זה למטרה טובה-לעצור את הארי ולהציל את המילטאנק שלכם." אתה אומר לשון.
    ''גם אני דאגתי לבטסי אבל עכשיו בגלל שגררת את מיילין לכל זה מיילין בסכנה איומה!'' כועס שון ''אני ביקשתי לבו זו לא אשמתו'' אומרת מיילין עדיין מבויישת.
    ''מיילין...'' אומר שון באכזבה.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    שם משתמש: PizzaBlaster (אני לא עומד לשנות בקרוב, אם אני אשנה אני אתן קישור.
    שם אמיתי: זיו
    שם במשחק: ג'ואי פרין (phrin)
    מעורב: זאנגוס.
    רקע: ג'ואי נולד כבן שני למשפחת פרין, וכמו שכולם ציפו, הוא נולד מעורב. הבעיה הכי גדולה בהיותו מעורב, היתה שהוא מעורב זאנגוס. למשפחת פרין היה פוקימון משפחתי: סוואיפר. לאחיו הבכור של ג'ואי, מלקולם, היה סוואיפר מאוד חזק. לאימו ולאביו של ג'ואי גם היו סוואיפרים, אבל הם לא היו חזקים כמו הסוואיפר של מלקולם. כל יום, כל היום, הסוואיפרים הציקו לג'ואי ותקפו אותו. ביום ההולדת העשירי של ג'ואי, הוא קיווה, שרק היום, בגלל שזה יום מיוחד, הסוואיפרים יניחו לו בשקט. כמה שהוא טעה. באותו יום, הסוואיפר של מלקולם תקף אותו בניב רעל, שננעץ בכתף של ג'ואי. זה היה הקש ששבר את גב הגמל. ג'ואי שלף את טפריו והתחיל לשסף ולשרוט, מוציא את כל זעמו על כל עשר השנים שבהם התעללו בו. כאשר הוא סיים, מלקולם עמד המום מולו. הוא קרא להוריו של ג'ואי, וכשהם ראו מה הוא עשה. הם נידו אותו מהמשפחה. מאז, ג'ואי גר במחילה שהוא חפר ליד היציאה לדרך 29. בגיל 13, הוא ראה מעורבת וולפיקס נכנסת לעיר. הוא יצר איתה קשר, וגילה שגם היא נודתה ממשפחתה. הוא הזמין אותה לביתו וככה הם גרו שנה ביחד. ג'ואי התאהב במעורבת הוולפיקס, שקראו לה לין. יום אחד, ג'ואי התעורר וראה אנשים לוקחים בכח את לין מהמאורה. הוא התחיל לרוץ לעברם, הם ירו עליו חץ עם סם הרדמה, והוא נפל. כמה ימים אחרי זה, נודע לו שמי שאחראי לזה הוא הארי, והוא נשבע שהוא יינקום ויציל את לין.
    תיאור מראה\תמונה:
    אופי: אסטרטג טוב, יכולת להישאר רגוע במצבי לחץ, בעל משמעת עצמית גבוהה (אם הוא מסמן לעצמו מטרה, הוא בד"כ ישיג אותה, מפני שהוא לא יוותר בגלל דברים קטנים כמו פציעות קטנות), מופנם מאוד, קצת סוטה (בקטע של יעשה הרבה בשביל נשים יפות), ויעשה הרבה מאוד כדי לא לאבד את חבריו הקרובים ביותר (עד כדי מעשים מטופשים לגמרי שעלולים לסכן אותו ואין הרבה סיכוי שיצליחו).
    חפצים: פוקדע, תיק, 5 מנות אוכל בני אדם, 5 מנות אוכל פוקימונים, 10 בקבוקי מים,אוהל, שק שינה, חכת עץ זולה
    כסף: 1500
    הערות\הארות\שאלות\כושיות\שוקו חם\אייס וניל\ גלידה?: ערכתי הוספתי רקע, ויהיה מאוד נחמד להיות שותף של ~אהמ~מטאגרוסופרוסלס~אהמ~

9. NYO HO HO
    ריץ'
    "זה למטרה טובה-לעצור את הארי ולהציל את המילטאנק שלכם." אתה אומר לשון.
    ''גם אני דאגתי לבטסי אבל עכשיו בגלל שגררת את מיילין לכל זה מיילין בסכנה איומה!'' כועס שון ''אני ביקשתי לבו זו לא אשמתו'' אומרת מיילין עדיין מבויישת.
    ''מיילין...'' אומר שון באכזבה.
    *לבוא.
    "היא רצתה את זה, אתה לא צריך להתערב לה עד כדי כך." אומר לשון "חוץ מזה שהיא הראתה חוזק כשנלחמנו נגד אבסול, חוזק שאני חושב שלא יהיה לך אם תרצה להגן עליה."
    NYO HO HO BITCH

10. TBM
    אייס
    "פידג'י תשתמש במתקפת כנף על המאמן הראשון , צ'ארמנדר תשתמש בהתקלה על המאמן השני , מיילין מיכאל שמישהו מכן תתקוף את המאמן השלישי ואני אתקוף את האחרון בגחלת." אתה אומר ומרכז אנרגיה בגרונך, אט אט האנרגיה מקבלת צורה אליפסית ומתחממת, ואתה יורק מפיך גחלת!
    ארבעת המאמנים הפצועים רצים אל היער ונעלמים,
    אתם מאושרים מהניצחון בקרב אבל לפתע נער צעיר מופיע מבין השיחים ''מיילין?! מה את עושה כאן!? ולמה את פצועה כל כך?!'' כועס הנער ''שון? מה אתה עושה כאן?'' ממלמלת מיילין במבוכה
    "מי זה , מיילין את מכירה אותו?" אשאל אותה , "מיכאל , את חופשיה." אומר למיכאל ,"ועשיתם עבודה טובה פליים ופידג'י?" אומר לפליים ופידג'י .

11. student of Gakuen Alice
    זיו שתערוך רקע אומר לך^^

ריץ'
    "היא רצתה את זה, אתה לא צריך להתערב לה עד כדי כך."אתה אומר לשון "חוץ מזה שהיא הראתה חוזק כשנלחמנו נגד אבסול, חוזק שאני חושב שלא יהיה לך אם תרצה להגן עליה." אתה מוסיף.
    ''זה לא קשור להגנה או לא! עכשיו היא בסכנה תמידית'' אומר שון בזעם.
    ''בואו נירגע ונחזור לחווה'' אומרת מיילין ומנסה להרגיעה את הרוחות.
    אתם מהנהנים ודוהים חזרה לחווה, שון דוהר על הראפידש שהביא איתו.
    אתם מגיעים לחווה ומחזירים את בטסי המאושרת למקומה מיילין נכנסת לבית וחוזרת עם סלסלה ומגישה לך אותה ''זאת מתנה שלנו'' אומרת לך מיילין ואתה פותח את הסלסלה יש בא-200$, צמר מאריפ ובקבוק חלב.
    ''אני מודה לך מאוד'' אומרת מיילין, אתה שם לב על פי מבטה שהיא מעט מודאגת ממשהו.

אייס[IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/icon/241.gif[/IMGf
    "מי זה , מיילין את מכירה אותו?" אתה שואל אותה , "מיכאל , את חופשיה."אתה אומר למיכאל שמהנהנת ונעלמת מבין השיחים. ,"ועשיתם עבודה טובה פליים ופידג'י?" אתה אומר לפליים ופידג'י .
    ''אני שון, אחיה הגדול של מיילין'' אומר הנער עדיין נזעם ''רק בחמש דקות..'' ממלמלת מיילין במבוכה ''וחוץ מזה הם לקחו את בטסי.. הייתי חייבת!''. אומרת מיילין

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. NYO HO HO
    ריץ'
    "היא רצתה את זה, אתה לא צריך להתערב לה עד כדי כך."אתה אומר לשון "חוץ מזה שהיא הראתה חוזק כשנלחמנו נגד אבסול, חוזק שאני חושב שלא יהיה לך אם תרצה להגן עליה." אתה מוסיף.
    ''זה לא קשור להגנה או לא! עכשיו היא בסכנה תמידית'' אומר שון בזעם.
    ''בואו נירגע ונחזור לחווה'' אומרת מיילין ומנסה להרגיעה את הרוחות.
    אתם מהנהנים ודוהים חזרה לחווה, שון דוהר על הראפידש שהביא איתו.
    אתם מגיעים לחווה ומחזירים את בטסי המאושרת למקומה מיילין נכנסת לבית וחוזרת עם סלסלה ומגישה לך אותה ''זאת מתנה שלנו'' אומרת לך מיילין ואתה פותח את הסלסלה יש בא-200$, צמר מאריפ ובקבוק חלב.
    ''אני מודה לך מאוד'' אומרת מיילין, אתה שם לב על פי מבטה שהיא מעט מודאגת ממשהו.
    "את מודאגת ממיכאל נכון?" אשאל את מיילין.
    NYO HO HO BITCH

13. TBM
    זיו שתערוך רקע אומר לך^^

אייס[IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/icon/241.gif[/IMGf
    "מי זה , מיילין את מכירה אותו?" אתה שואל אותה , "מיכאל , את חופשיה."אתה אומר למיכאל שמהנהנת ונעלמת מבין השיחים. ,"ועשיתם עבודה טובה פליים ופידג'י?" אתה אומר לפליים ופידג'י .
    ''אני שון, אחיה הגדול של מיילין'' אומר הנער עדיין נזעם ''רק בחמש דקות..'' ממלמלת מיילין במבוכה ''וחוץ מזה הם לקחו את בטסי.. הייתי חייבת!''. אומרת מיילין
    "זה היה בשביל להציל את המילטאנק שלכם ואת מיכאל המעורבת , אם לא היינו עוצרים אותן שתיהן היו מתות." אני אומר לשון .

14. student of Gakuen Alice
    זיו רשום רק תשנה שם כי דרייק תפוס^^ אתה מתחיל מחר כי היום אנחנו באיוונט

ריץ'
    "את מודאגת ממיכאל נכון?" אתה שואל את מיילין, היא מביטה בך ואומרת בחיוך נדוש ככל יכולתה ''אמ..כן זה העניין..אמ..'' לפי הטון שלה והמבט המזוייף אתה מבין שזה לא זה, שון מיישיר אלייך מבט אך אמא של מיילין ושון משפילה את מבטה ''אמא? מי זה?'' שואל לפתע קול של ילד קטן ואתה רואה ילד קטן שעל פי הבעת פניו רק התעורר מושך ברגלה של אמו.
    מה תעשה- תשאל או תמשיך בדרכך?
    (קרדיט לי על ההדבקהP

אייס
    "זה היה בשביל להציל את המילטאנק שלכם ואת מיכאל המעורבת , אם לא היינו עוצרים אותן שתיהן היו מתות." אתה אומר לשון בתקווה כי יבין.
    ''גם לי בטסי חשובה כפי שאמרתי ולא הייתי רוצה שמעורבת תהרג אבל עכשיו החיים של מיילין בסכנה אתה מבין את זה?!'' שואל שון נזעם, מיילין מביטה מטה בעיניים מושפלות ''בו נחזור הביתה'' היא אומרת ועולה על פון, אתה עולה על רייס ושון חושף מבין השיחים עוד ראפידש והוא עולה עליו.
    אתם מתחילים לדהור לכיוון החווה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. TBM
    זיו רשום רק תשנה שם כי דרייק תפוס^^ אתה מתחיל מחר כי היום אנחנו באיוונט

אייס
    "זה היה בשביל להציל את המילטאנק שלכם ואת מיכאל המעורבת , אם לא היינו עוצרים אותן שתיהן היו מתות." אתה אומר לשון בתקווה כי יבין.
    ''גם לי בטסי חשובה כפי שאמרתי ולא הייתי רוצה שמעורבת תהרג אבל עכשיו החיים של מיילין בסכנה אתה מבין את זה?!'' שואל שון נזעם, מיילין מביטה מטה בעיניים מושפלות ''בו נחזור הביתה'' היא אומרת ועולה על פון, אתה עולה על רייס ושון חושף מבין השיחים עוד ראפידש והוא עולה עליו.
    אתם מתחילים לדהור לכיוון החווה
    "דבר ראשון , זה שאתה גדול מימנה ב5 דקות זה לא אומר כלום , שאתה גדול כן , שאתה יכול לומר לה מה לעשות לא ." אומר ברוגע ואומר לראפידש שלי להגביר קצב (מה היה צריך לומר ?)

עמוד 14 מתוך 18 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •