זיו תגיב להתחלהD:
אלה תגובות לפני האיוונט אלה של האיוונט למטה:

[Bאנדי[/B]

"כל הכבוד ליילה, תתחמקי ואז תשתמשי במכת כנף עוצמתית ככל האפשר" אתה אומר לליילה ואז פונה להרקרוס "אם ליילה תנצח אותך, האם תסכים להצתרף לצוות שלי?" אתה שואל.
הרקרוס מביט בך כמה שניות ואומר ''אצטרף, רק עם תביס אותי''.
ליילה מתקדמת במתקפת כנף ''תגיד לילה טוב הרקרוס!'' אומרת ליילה להרקרוס ותוקפת אותו בעוצמה!
הרקרוס המופתע עף לאחור מהודף המכה, הוא מנסה לקום ועף לאוויר לכיוון ליילה בהתקלה!
אריאל
"סטארלי, אתה יכול לנוח מעט אם אתה לא מרגיש טוב!" אתה אומר לסטארלי ואוגר אנרגיה בגרונך, אט אט אתה מרגיש את האנרגיה נהפכת לכדור צל שחור ואימתני! אתה משחרר כדור צ לאל עבר לוטד שהיה עד כה מרוכז בקרב עם שותפיך ונפגע פגיעה ישירה!.
איווי משתמש בצווחה ואתה גם מרכז אנרגיה בגרונך, שתי המתקפות הרצופות ואגירת האנרגיה מעייפות אותך, אט אט אתה מרגיש את האנרגיה נהפכת לגלי קול וצווחה נפלטת מפיך!
לוטד מעולף
דרייק
"אחד על אחד" אתה חזור על הצעתו של בלספורט כאשר אתה שוקל אותה ואז אתה מסתכל על מורקרו מהנהן "אני מקבל את התנאים" אתה אומר ומתחיל לאגור אנרגיה במהירות בכפות ידך, גושי בוץ מתחילים להיות על ידך וללא כל אזהרה אתה תוקף בהצלפת בוץ את בלספורט!
בלספורט ההמום קופץ לאחור ותוקף אותך בהצלפת גפן, אתה מרגיש את הכנפיים המוכרות פורצות מצידי גופך אך הפעם בלספורט מוכן וחומק הצידה.
בלספורט מתקרב אלייך בעלי תער!
טורי
אזהרה:עם לא תגיב עוד יומיים אתה עף
"טוב , בואו נמשיך בדרך." אתה אומר לשותפך ופונה לפידג'י , "יש לך שם?" אתה שואל אותו תוך כדי חיפוש פוקימונים ''אתה יכול לקרא לי ריי או סלייור או סקיי אלה הכינויים שלי אבל שמי האמיתי הוא פשוט סול'' אומר פיג'י בגאווה.
אתה מחפש פוקימונים תוך האזנה לפיג' שלפתע אתה רואה
עם פיספסתי מישהו תגידו לי בה''פ בבקשה
תגובות של האיוונט:
אייס
בתגובה הבאה שלך תגיב עכשיו למה שלמעלה, סיימת את האיוונט מיילין תפגוש אותך עוד רגע.
"שון?" אתה שואל במבוכה "את מכירה את הבחור הזה?" אתה שואל את מיילין ומצביע על שון.
''אני שון, אחיה הגדול של מיילין'' אומר הנער עדיין נזעם ''רק בחמש דקות..'' ממלמלת מיילין
במבוכה ''וחוץ מזה הם לקחו את בטסי.. הייתי חייבת!''. אומרת מיילין
''אבל מה עם הם יספרו לו?'' שואל שון ואתה לא מבין מילה ''האמת.. הוא עצמו היה כאן'' משיבה
מיילין בביישנות.
''באמת מיילין ממך ציפיתי ליותר.. ואזואי איך יכולת?'' שואל שון את אזואי באכזבה