לכולםםם עודכן מתקפות שלכם ושותפים3:
אייס
"כן. אני אריאל ואני מעורב איווי, אם לא ראית." אגיד בחיבה. "אני רוצה את הציוד שלי, בבקשה, פרופסור." אגיד ואסתכל עליו בעיניים התמימות שלי. 'אני כבר מחכה לפגוש את השותף שלי אווי.' אחשוב לעצמי 'אני רק מקווה שהוא יחבב אותי כפי שאני אחבב אותו'. אסיים לחשוב ואבהה בחלל הריק בציפייה רבה לאיווי.
''כן , כמובן אדוני הפרופסור'' אתה אומר לאיש בהתרגשות בזמן שמחשבות מציפות את ראשך.
האיש אומר בחיוך מהוסה ומסמיק מעט ''למען האמת אייס, אני הוא ברנדון אני עוזר הפרופסור, בוא אחריי הפרופסור מחכה לך'' הוא אומר לך בחיוך ומוביל אותך פנימה.
אתה כמעט מתעלף שאתה רואה את חלל המעבדה- כל המעבדה בנוייה בשיפוע כך שהיא נמשכת מפני הקרקע אל עמוק מתחת לפני האדמה, ציוד מעבדה ופוקימונים קטנטנים נמצאים בכל מקום וביניהם מתרוצצים מדענים.
''אז אתה בטח אייס הצעיר!'' אומר קול צרוד מאחורייך אתה מסתובב ורואה אדם בחליפה בעל שיער, זקן ושפם לבנים אומר ''שלום לך, אני פרופסור רואן בוא איתי בבקשה'' אתה הולך בשקט כמו פצצת התרגשות מתקתקת אחרי פרופסור רואן אשר מוביל אותך לחדר בעל קירות ירוקים, על הרצפה ישנם מלא צעצועים מצפצפים ובצד קערות מים ואוכל.
אתה שומע קול צפצוף מהצד מהצד ורואה

קטן משחק עם צעצועים מצפצפים ומביט בך בתמיהה ''אייס תכיר את השותף שלך'' אומר לך הפרופסור בחיוך ומרים את הצ'רמנדר הקטן, לאחר מעט ''משחק'' משיכות בין הצ'רמנדר לפרופסור מנצח הפרופסור ומשליך את הצעצוע המצפצף הצידה, הוא מרים את צ'ארמנדר מהרצפה ושם אותו בידיך.
הצ'ארמנדר מעט נפחד למראה היידים הזרות אך כאשר מזהה את חלקי גופך הזהים לשלו נראה שמח וממחייך אלייך באושר.
הפרופסור מגיש לך פוקדקס ואומר ''עכשיו להתראות ואני ממליץ לך מאוד לקנות מפה מפני שקל מאוד ללכת לאיבוד כאן!''.
ותוך דקה אתה מוצא את עצמך ''מועף'' מהמעבדה עם צ'ארמנדר בידך.
אריאל
"איווי, אני ואתה נהייה חברים טובים מאוד." אתה אומר לאיווי הנרגש ובלי עיכובים מיותרים אתם יוצאים לחפש את דרך אחת, אך כאשר אתם מגיעים אתם רואים רק שילוט ''דרך עשרים ותשע'' לאחר מעט התלבטות אתם משערים כי זו הדרך הראשונה ונכנסים ''אז....לי קוראים אריאל ואני אהיה השותף שלך עכשיו'' אתה מתחיל לדבר עם איווי ושואל שאלות שונות ''אני יודע התקלה, כדור צל וצווחה, אני זכר כמובן איזו שאלה מביכה ואני בן חצי שנה'' מסביר לך איווי בגאווה ''אמ...העבר שלי לא יותר מידי מתוסבך בקעתי מביצת פוקימון ביער, אך ננטשתי בעודי בביצה וכאשר הייתי בן שלושה חודשים מצא אותי הפרופסור ולקח אותי תחת חסותו''.
''אוקיי איווי, בוא נלך לתפוס לנו עוד שותף!'' אתה אומר בהתרגשות.
אתם מתחילים להביט לצדדים בחיפוש אחר פוקימונים אך לא רואים כלום שלפתע איווי מתחיל לקפצץ בהתרגשות ואומר ''למעלה !למעלה!'' אתה מביט למעלה בתמיהה ורואה המוני להקות פוקימוני מעופף עפות במרום!
טורי
בבקשה תצוטט בפעם הבאה3:
''כן,כן!טורי הוא שמי,וטרטוויג הוא שותפי!'' אתה אומר לאיש בהתרגשות שאומר בחיוך מהוסה ומסמיק מעט ''למען האמת טורי, אני הוא ברנדון אני עוזר הפרופסור, בוא אחריי הפרופסור מחכה לך'' הוא אומר לך בחיוך ומוביל אותך פנימה.
אתה כמעט מתעלף שאתה רואה את חלל המעבדה- כל המעבדה בנוייה בשיפוע כך שהיא נמשכת מפני הקרקע אל עמוק מתחת לפני האדמה, ציוד מעבדה ופוקימונים קטנטנים נמצאים בכל מקום וביניהם מתרוצצים מדענים.
''אז אתה בטח טורי הצעיר!'' אומר קול צרוד מאחורייך אתה מסתובב ורואה אדם בחליפה בעל שיער, זקן ושפם לבנים אומר ''שלום לך, אני פרופסור רואן בוא איתי בבקשה'' אתה הולך בשקט כמו פצצת התרגשות מתקתקת אחרי פרופסור רואן אשר מוביל אותך לחדר בעל קירות ירוקים, על הרצפה ישנם מלא צעצועים מצפצפים ובצד קערות מים ואוכל.
אתה שומע קול צפצוף מהצד מהצד ורואה

קטן משחק עם צעצועים מצפצפים ומביט בך בתמיהה ''טורי תכיר את השותף שלך'' אומר לך הפרופסור בחיוך ומרים את הטרטוויג הקטן, לאחר מעט ''משחק'' משיכות בין הטרטוויג לפרופסור מנצח הפרופסור ומשליך את הצעצוע המצפצף הצידה, הוא מרים את טרטוויג מהרצפה ושם אותו בידיך.
הטרטוויג מעט נפחד למראה היידים הזרות אך כאשר מזהה את חלקי גופך הזהים לשלו נראה שמח ומלקק את פנייך באושר.
הפרופסור מגיש לך פוקדקס ואומר ''עכשיו להתראות ואני ממליץ לך מאוד לקנות מפה מפני שקל מאוד ללכת לאיבוד כאן!''.
ותוך דקה אתה מוצא את עצמך ''מועף'' מהמעבדה עם טרטוויג בידך.