אייס
אתה אומר לצ'ארמנדר ''תן כיף בזנבות'' צ'ארמנדר מחייך בשמחה ושניכם נותנים אחד לשני כיף עם הזנב.
''אז מה אתה רוצה לעשות?'' אתה שואל את צ'ארמנדר בסקרנות ולפתע אתה קולט כי זאת הפעם הראשונה בחייך כי אתה מדבר עם פוקימון! אתה מתפלא לדעת שזה לדבר בדיוק כמו עם בן אדם או מעורב אחר.
''אני לא יודע אני חושב שקודם תגיד לי איך קוראים לך ואז נצא למסע ונשיג שותפים חדשים?'' שואל צ'ארמנדר בחיוך.
בעודכים מתלבטים אתם מתקדמים אל עבר דרך 29, לאחר כחצי שעת הליכה אתם נעמדים נרגשים על יד שלט פלסטיק כחול עם הכיתוב ''ברוכים הבאים לדרך 29''
קווין
"כן בטח! איפה הוא?" אתה שואל את הבנאדם שאתה מניח כי הוא הפרופסור.
האיש בהתרגשות אומר בחיוך מהוסה ומסמיק מעט ''למען האמת קווין, אני הוא ברנדון אני עוזר הפרופסור, בוא אחריי הפרופסור מחכה לך'' הוא אומר לך בחיוך ומוביל אותך פנימה.
אתה כמעט מתעלף שאתה רואה את חלל המעבדה- כל המעבדה בנוייה בשיפוע כך שהיא נמשכת מפני הקרקע אל עמוק מתחת לפני האדמה, ציוד מעבדה ופוקימונים קטנטנים נמצאים בכל מקום וביניהם מתרוצצים מדענים.
''אז אתה בטח קווין הצעיר!'' אומר קול צרוד מאחורייך אתה מסתובב ורואה אדם בחליפה בעל שיער, זקן ושפם לבנים אומר ''שלום לך, אני פרופסור רואן בוא איתי בבקשה'' אתה הולך בשקט כמו פצצת התרגשות מתקתקת אחרי פרופסור רואן אשר מוביל אותך לחדר בעל קירות ירוקים, על הרצפה ישנם מלא צעצועי לעיסה ובצד קערות מים ואוכל.
אתה שומע קול לעיסה מהצד ורואה

קטן משחק עם צעצוע לעיסה ומביט בך בתמיהה ''קווין תכיר את השותף שלך'' אומר לך הפרופסור בחיוך ומרים את הפוצ'אינה הקטן, לאחר מעט ''משחק'' משיכות בין הפוצ'אינה לפרופסור מנצח הפרופסור ומשליך את צעצוע הלעיסה הצידה הוא מרים את פוצ'אינה מהרצפה ושם אותו בידיך.
הפוצ'אינה מעט נפחד למראה היידים הזרות אך כאשר מזהה את חלקי גופך הזהים לשלו נראה שמח ומלקק את פנייך באושר.
הפרופסור מגיש לך פוקדקס ואומר ''עכשיו להתראות ואני ממליץ לך מאוד לקנות מפה מפני שקל מאוד ללכת לאיבוד כאן!''.
ותוך דקה אתה מוצא את עצמך ''מועף'' מהמעבדה עם פוצ'אינה בידך.
דרייק
"כן אדוני" אומר בנימוס לפרופסור, לא רגיל לחביבות הנובעת מימנו "תודה לך" אוסיף
"כן אדוני" אתה אומר בנימוס ומעט מופתע לחביבות הנובעת ממנו ''תודה לך'' אתה מוסיף.
האיש אומר בחיוך מהוסה ומסמיק מעט ''למען האמת דרייק, אני הוא ברנדון אני עוזר הפרופסור, בוא אחריי הפרופסור מחכה לך'' הוא אומר לך בחיוך ומוביל אותך פנימה.
אתה כמעט מתעלף שאתה רואה את חלל המעבדה- כל המעבדה בנוייה בשיפוע כך שהיא נמשכת מפני הקרקע אל עמוק מתחת לפני האדמה, ציוד מעבדה ופוקימונים קטנטנים נמצאים בכל מקום וביניהם מתרוצצים מדענים.
''אז אתה בטח דרייק הצעיר!'' אומר קול צרוד מאחורייך אתה מסתובב ורואה אדם בחליפה בעל שיער, זקן ושפם לבנים אומר ''שלום לך, אני פרופסור רואן בוא איתי בבקשה'' אתה הולך בשקט כמו פצצת התרגשות מתקתקת אחרי פרופסור רואן אשר מוביל אותך לחדר בעל קירות ירוקים, מהתקרה תלויים המוני חישוקים ובצד ישנם קערות אוכל ומים.
אתה שומע קול תעופה ורואה

קטן עף בין החישוקים ומביט בך בתמיהה ''דרייק תכיר את השותף שלך'' אומר לך הפרופסור בחיוך ומרים את המורקרו הקטן מהרצפה ושם אותו בידיך.
המורקרו מעט נפחד למראה היידים הזרות אך כאשר מזהה את חלקי גופך הזהים לשלו נראה שמח וקורה באושר.
הפרופסור מגיש לך פוקדקס ואומר ''עכשיו להתראות ואני ממליץ לך מאוד לקנות מפה מפני שקל מאוד ללכת לאיבוד כאן!''.
ותוך דקה אתה מוצא את עצמך ''מועף'' מהמעבדה עם מורקרו בידך.
אנדי
"בוקר טוב, פרופסור" אתה אומר לו ואז מוסיף "באתי לקבל את השותף שלי, סניבי. האם תתן לי אותו?"
אתה אומר לאיש בהתרגשות שאומר לך בחיוך מהוסה ומסמיק מעט ''למען האמת אנדי, אני הוא ברנדון אני עוזר הפרופסור, בוא אחריי הפרופסור מחכה לך'' הוא אומר לך בחיוך ומוביל אותך פנימה.
''אז אתה בטח אנדי הצעיר!'' אומר קול צרוד מאחורייך אתה מסתובב ורואה אדם בחליפה בעל שיער, זקן ושפם לבנים אומר ''שלום לך, אני פרופסור רואן בוא איתי בבקשה'' אתה הולך בשקט כמו פצצת התרגשות מתקתקת אחרי פרופסור רואן אשר מוביל אותך לחדר בעל קירות ירוקים, על הרצפה ישנם מלא כריות ובצד קערות מים ואוכל.
אתה שומע קול נחירה מהצד ורואה

קטן ישן בשלווה בין שתי כריות הפרופסור מעיר אותו בעדינות והוא מביט בך בתמיהה ''אנדי תכיר את השותף שלך'' אומר לך הפרופסור בחיוך ומרים את הסנייבי הקטן מהרצפה ושם אותו בידיך.
הסנייבי מעט נפחד למראה היידים הזרות אך כאשר מזהה את חלקי גופך הזהים לשלו נראה שמח ומחייך באושר.
ותוך דקה אתה מוצא את עצמך ''מועף'' מהמעבדה עם סנייבי בידך.
ריץ'
"הפוקימון הזה מוכר לי מאיפהשהו.." אתה אומר לעצמך ומוריד את הפוקימון אל האדמה.
אתה מתכופף אליו ואומר לו "שלום לך האונדור!אני ריץ', המאמן שלך!" אתה אומר להאונדור בשמחה ומלטף את ראשו "אני בטוח שנסתדר טוב." 'וואו, הפוקימון הראשון שלי!משום מה אני מרגיש חיבור אליו, חיבור מאוד טוב' אתה חושב לעצמך.
האנדור מביט בך בבלבול ואומר ''אתה לא המאמן שלי, אתה השותף שלי אתה מעורב זוכר?'', אתה מעט מופתע מן העבודה שהאונדור דיבר איתך כרגע ומביט בו בסקרנות.
לאחר שאתה עונה לו אתם מתחילים ללכת לכיוון הדרך הראשונה, דרך 29.
אתם לא מצליחים לראות שום פוקימונים, כון שאתם רק בתחילת הדרך אך מוזר לכם שאינכם רואים כלום שלפתע אתם שומעים קול מלמעלה, אתם מרימים את ראשכם ורואים

עפים למעלה במרומים!
אריאל
"אוקיי, איווי, אני רוצה את הפוקימון האפור-שחור-לבן. אבל יש לנו חוק: כל אחד יכול להטיל על השני וטו.(הוא הבין למה אני מתכוון, נכון?) אז, אתה רוצה לתפוס את השחור-לבן-אפור או אחד אחר?" אתה אומר לאיווי בציפייה לתשובתו.
לאחר התלבטות קצרה אומר איווי ''אני גם רוצה להיות שותף של פוקימון כזה'' ומשגר כדור צל אימתני לאוויר, המוני פוקימוני המעופף זזו הצידה בתנוחות שונות בכדי להתחמק דבר הנראה כאילו ישנה מערבולת ענקית של פוקימונים בשמים.
לבסוף כדור הצל פוגע ביעדו ו

קטן נופל מולכם מעט מופתע מהמכה של כדור הצל ועוד יותר מזועזע כאשר איווי פוגע בו בהתקלה.
סטארלי נושק כנפיים ואומר ''זה לא יפה להפיל פוקימונים מהשמיים'' אתה מופתע מכך שאתה מבין אותו, למרות שאתה יודע לדבר עם פוקימונים.
סטארלי מביט בך ומבין מיד מה פשר העניין ''קרב לשותפים אין בעיה!'' הוא אומר בחיוך ותוקף את איווי במתקפת ניקור אימתנית!
טורי
"היי טרטוויג,אני טורי!!" אתה אומר לטרטוויג בהתרגשות ומחבק אותו. "תגיד,אתה מעדיף להתאמן קצת או לתפוס שותפים?" אתה שואל בסקרנות את טרטוויג.
''אמ....אני לא יודע טורי אני חושב שכדאי שנלך להשיג כמה שותפים אחרי הכל קרב הוא גם סוג של אימון'' אומר לך טרטוויג בהתלבטות, למרות שאתה יודע כי הנך יכול לדבר עם טרטוויג ובכלל פוקימונים אתה עדיין מעט מופתע מקולו ומחייך לעצמך.
אתם מתחילים להתקדם אל עבר דרך 29 בעודכם מתלבטים עם להתאממן או לחפש שותפים.
אתם עומדים נרגשים על יד שלט עץ עשוי פלסטיק כחול עם הכיתוב ''ברוכים הבאים לדרך 29''