אייס
יש לך מתקפות הן מעודכנות בדף הרשומים
"אני אלחם נגד הציפור הכתומה לבנה הזאת ואתה תילחם נגד מישהו אחר , תעשה מה שאתה רוצה בקרב , איזה מתקפה שאתה רוצה." אתה אומר לפליים , לאחר מכן אתה עושה אן דן דינו ומצביע על ציפור כתומה לבנה ''בת מזל'' שיצאה.
אתה אוגר אנרגיה בפיך, אתה מרגיש את גופך ממיר את האנרגיה לגלי קול ופותח את פיך, צווחה ענקית בוקעת ממעמקי גרונך ומפילה מטה את פוקמון הציפור הנבחר.
''אחחחח מה נסגר?!'' שואל הפוקימון בכעס, למרות שאתה מודע ליכולת שלך לדבר עם פוקימונים אתה עדיין מעט פותע מן העניין.
''אף אחד לא יסכים להיות השותף שלך ללא קרב!'' אומר פוקימון הציפור בכעס, אתה מבין כי זהו אתגר לקרב!
ביינתים אתה רואה מהצד את פליים תוקף את הפוקימון הורוד-שחור-כתום (ספירו) שתוקף בכעס בחזרה בניקור.
אריאל
"אני בסדר. הסטארלי הזה חצוף. בוא נשתמש עליו בעוד כמה כדורי צל ונצרף אותו בתור שותף. מה אתה אומר?" אתה שואל את איווי שמהנהן.
'הסטארלי הזה סוס! אבל הוא לא נחמד.אצלי אין שותפים. יש חברים. איווי הוא חבר שלי. אני מקווה שגם סטארלי יהיה...' אתה חושב בראשך ואז נזכר שאתה בתוך קרב ויוצא בכדורי צל.
אתה מרגיש את האנרגיה מתמקדת במעמקי גרונך, ונהפכת אט אט לכדורים שחורים ואימתניים.
אתה משחרר שני כדורי צל ואיווי עוד שלושה, כדורי הצל פוגעים בסטאלי שעף לאחור, נראה כי סטארלי לא ישרוד עוד הרבה אך הוא קם בכאב ויוצא בניקור על איווי!
אנדי
"כל הכבוד סניבי" אתה צועק לסנייבי באושר ואומר לו "תתחמק ואז תשתמש בהתקלות עד שהיא תכנע" אתה מוסיף ומחזיק אצבעות להצלחתו של סנייבי.
סנייבי יוצא בהתקלות מהירות אל עבר ליילה שמנסה להתחמק ומצליחה מרובן אך נפגעת משלוש, ליילה מתרגזת ותוקפת בניקור את סנייבי שעף לאחור בכאב.
ליילה יוצאת שוב בניקור, אך נראה כי היא פצועה מאוד!
דרייק
"תתחמק ותשתמש שוב בהצלפת בוץ" אתה אומר למורקרו.
אתה מרכז אנרגיה בצידי גופך ולפתע זוג כנפיים פורצות משם! אתה עף וענפייך זוהרות, אתה מעיף את הפוקימון הכחול לאחור ונוחת מטה, ברגע שרגלייך נוחתות על הקרקע הכנפיים נעלמות.
''עכשיו צווחה ומתקפת כנף'' אתה אומר ומורקרו צווח במלו גרונו ותוקף במתקפת כנף, הפוקימון הכחול מתחמק ממתקפת הכנף אך נפגע מהצווחה ואומר בקול חלוש ''זה כל מה שיש לך?''.
אתה יוצא במתקפת כנף נוספת-אתה מרכז אנרגיה בצידי גופך ולפתע זוג כנפיים פורצות משם! אתה עף וכנפייך זוהרות, הפוקימון הכחול מתחמק במהירות הצידה , ברגע שרגלייך נוחתות על הקרקע הכנפיים נעלמות.
טורי
"קדימה טרטוויג!בוא נעשה את זה!" אתה אומר לטרטוויג בהתרגשות.
אתה מתרכז חזק ומרכז אנרגיה בכפות ידך, אתה מרגיש את האנרגיה משנה צורה לעלים חדים כתער, ולפתע עלי תער יוצאים מכפות ידך ומפילים את טיילו לאחור!
טרטוויג תוקף גם כן בעלי תער אך טיילו לומד את הלקח ועף גבוהה באוויר ''לא תתפסו אותי פעמיים באותו טריק'' הוא אומר בחיוך.
קווין
אתה קורץ לג'ו ומתחיל להסתלבט על הטיילו "תגיד לי מה אתה דפוק?! מי רוצה להילחם איתך יא חתיכת פריק!!! אוי..הדור של ימינו... בוחרים אחד באקראי שיקבל פרס וישר הוא מתחיל לתקוף...לא משנה אההמ שלום! אנחנו קווין וג'ו ואנחנו מהנדסים שבאנו לראות אם האזור מתאים לבניית מחלף אווירי חדש! ואתה נבחרת באקראיות גמורה לנסות את המחלף החדש שבנינו! אז ככה, חשבת אולי לנסוע נמוך יותר? הרבה נמוך? מסביב?על הרצפה? תוך כדי אכילת גלידה? או מרשמלו? אם כן אז זכית בלאכול מנגו עם טורקול מהבהב!!!" אתה אומר בחיוך מזוייף, אתה מסתובב אל ג'ו וצוחק בשקט, מסמן לו שילך בינתיים מאחורי טיילו.
אתה מסתובב שוב אל הטיילו "אאאזז יש לך תשובות בשבילנו? זה סקר דעת קהל וזה חשוב מאוד!".
הטיילו מביט בך כאילו אתה פריק (

) בלי להבין מה אתה רוצה מחייו ''מחלף אווירי חדש? 0-ם מה אני נראה לך בן אנוש?'' שואל הטיילו בתדהמה, הוא מגלגל עיינים ומתכונן לטוס שוב לשמיים שלפתע פוצ'אינה מתקיל אותו מאחור!
ריץ'
"אני חי אז אני בסדר." אתה אומר להאונדור.
אתה חושב מעט מה לעשות ואז לוקח את הסטארלי שלא מבין מאיפה זה בא לו בכלל ומנסה להשתחרר מאחיזתך ללא כל הצלחה, ואז בהפתעה אתה פשוט זורק אותו על הרצפה!
"אל תדאג האונדור, זה רק אימונים.עכשיו תשתמש עליו בבלימה!" אתה אומר להונדור בהתרגשות, הונדור מהנהן ויוצא במהירות בבלימה על סטארלי המסכן שבקושי מצלח לקום ועף לאחור, הוא קם בקושי ויוצא בניקור!