אריאל
אל תשכח שיש לך אוכל בתיק ם:
אתה הולך מעט עד שאתה מוצא עץ עם גרגירים כחולים מוזרים () אתה קוטף כמה גרגירים כאלו וחוזר אל איווי וסטארלי שמפסיקים לשחק ואתם מתיישבים לאכול, סזמן שסטארלי אוכל בתאבון וגם איווי אתה שם לב שהפציעותשלהם מתחילות להחלים! כאשר אתה אוכל גם אתה מרגיש מן הרגשה חמימה בגופך, לגרגר יש טעם מעט יבש אך טעים, ואתה מרגיש הרבה יותר טוב לאחר הארוחה!
אנדי
חביבי אתה בדרך 29^^
אתם קמים מלאים ובעלי הרבה יותר אנרגיות וממשיכים בדרככם, אתה רואה שדרך 29 היא דרך יחסית ארוכה אך משער שעברת כבר את רובה, אתה ממשיך ללכת ורואה הרבה פוקימונים משחקים סביב[IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/icon/235.gif[/IMG
דרייק
"כל הכבוד לנו" אתה אומר למורקרו בשמחה ומרים את אייפום בידיים שלך 'הוא יכול להיות שותף נהדר' אתה חושב לעצמי ואז אומר למורקרו "בוא נמשיך ללכת, נחכה עד שהוא יתעורר" אתם ממשיכים ללכת ולאחר כמה דקות אייפום פוקח עיניים ומביט סביבו מבולבל ''מה..?'' ואז הוא קולט מה קרה ואומר '''הבסת אותי בקרב הוגן, שלום שותף'' הוא אומר ומתיישב לך על הכתף.
לפתע אתם מגיעים לשלט ''דרך 30'' אתה רואה אחרי השלט שהנוף משתנה מיער לשדה שטוח.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"הגענו לדרך 30" אומר למורקרו ולאייפום "נראה לי שכדאי שננוח ונאכל משהו, אתם רעבים?" אשאל אותם "או שאפשר להמשיך עוד קצת?" אוסיף ואחכה לתגובתם של מורקרו ואייפום.
אם הם עונים שהם רוצים לאכול: אני אמצא מקום טוב לערוך "פיקניק" ואוציא מנה אחת של אוכל לבני אדם' שתי מנות של אוכל לפוקימונים ובקבוק מים אחד "בתאבון" אומר למורקרו ולאייפום ונתחיל לאכול
אם הם יאמרו שהם לא כלכך רעבים: נמשיך ללכת ותוך כדי הליכה אסתכל לצדדים כדי לראות אם נמצא פוקימונים שנוכל להתחבר אליהם או סתם להתאמן נגדם
נערך לאחרונה על ידי Roronoa zoro, 08-21-2012 בשעה 01:11 PM
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
[QUOTE=Wendy;1380442]אריאל
אל תשכח שיש לך אוכל בתיק ם:
אתה הולך מעט עד שאתה מוצא עץ עם גרגירים כחולים מוזרים () אתה קוטף כמה גרגירים כאלו וחוזר אל איווי וסטארלי שמפסיקים לשחק ואתם מתיישבים לאכול, סזמן שסטארלי אוכל בתאבון וגם איווי אתה שם לב שהפציעותשלהם מתחילות להחלים! כאשר אתה אוכל גם אתה מרגיש מן הרגשה חמימה בגופך, לגרגר יש טעם מעט יבש אך טעים, ואתה מרגיש הרבה יותר טוב לאחר הארוחה!
אני יודע.
"טוב, חברים, אחרי שישבנו, דיברנו, אכלנו, ונלחמנו." אני מסתכל על סטארלי וצוחק. "בואו נמשיך בבקשה בדרכנו, כדי שיהיו לנו עוד שותפים. רגע, אתם רוצים שאמצא עוד גרגירי יער כחולים ליתר ביטחון?" אשאל ואלך לאסוף עוד מהמעדנים האלה.
"יש לי שם, והוא ריץ'." אומר לסטארלי.לאחר מכן אומר להאונדור:"קדימה, בוא נלך."ריץ
"האונדור-תתחמק ותשתמש בבלימה!" אתה אומר להאונדור בתקווה.
האנודור מתחמק בקושי, לולא הפציעות של סטארלי אשר האטו אותו לא היה מספיק להתחמק, האנדור משתמש בבלימה אשר מעיפה את סטארלי לאחור בחוזקה, סטארלי זועק בכאב ועף לאחור מעולף, לפני שמתעלף הוא אומר בדרמטיות ''ניצחת אותי... מעורב האנדור''.
NYO HO HO BITCH
דרייק
"הגענו לדרך 30" אתה אומר למורקרו ולאייפום בשמחה.
"נראה לי שכדאי שננוח ונאכל משהו, אתם רעבים?" אתה שואל אותם "או שאפשר להמשיך עוד קצת?" אתה מוסיף ''אני חושב שכדאי שנעשה הפסקת אוכל'' אומר מורקרו ואייפום מהנהן בהסכמה.
אתה מחפש מקום יפה לערוך בוא ''פיקניק'' ולבסוף אתם מתיישבים על העשב בצד הדרך, אתה מפשפש בתיק ומוציא 2 מנות פוקימונים ואחת לבני אדם. בנוסף אתם שותים יחד מבקבוק מים אחד וגומרים אותו.
אתם קמים מלאים לחלוטין וממשיכים בדרככם!
אתם רואים שהדרך מלאה בשדות מסביבכם המוני פוקימונים![]()
![]()
![]()
אריאל
"טוב, חברים, אחרי שישבנו, דיברנו, אכלנו, ונלחמנו." אתה אומר ומסתכל על סטארלי ומגחך
. "בואו נמשיך בבקשה בדרכנו, כדי שיהיו לנו עוד שותפים. רגע, אתם רוצים שאמצא עוד גרגירי יער כחולים ליתר ביטחון?" אתה שואל אותם והולך לאסוף עוד כמה גרגירים אתה אוסף משהו כמו 5 גריגירים ומכניס לתיק.
אתם ממשיכים בדרככם ולפתע מגיעים לשלט פלסטיק כחול עם הכיתוב ''דרך 30!'' אתם רואים שצורת הנוף אחרי השלט משתנה מיער רחב יידים לשדה מלא פוקימוני עשב וחרק!
![]()
![]()
![]()
ריץ'
"יש לי שם, והוא ריץ'." אתה אומר לסטארלי.
לאחר מכן אתה אומר להאונדור:"קדימה, בוא נלך." ואתם מתחילים ללכת ''אתה לא מעוניין בוא כשותף?'' שואל האנדור בסקרנות בעודכם ממשיכים ללכת בדרך ''עם לא איזה סוג שותפים אתה רוצה?'' הוא שאול בעניין
אייס
"זה בסדר , העיקר שתתרפאו." אתה אומר בשמחה וממשיך בדרכך לדרך הבאה .'וואו , רק תחילת המסע וכבר 2 שותפים , איזה מזל יש לי.'אתה חושב לעצמך.
אתה ממשיך ללכת ולפתע רואה![]()
![]()
![]()
אנדי
אוי אופס זה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אריאל
"טוב, חברים, אחרי שישבנו, דיברנו, אכלנו, ונלחמנו." אתה אומר ומסתכל על סטארלי ומגחך
. "בואו נמשיך בבקשה בדרכנו, כדי שיהיו לנו עוד שותפים. רגע, אתם רוצים שאמצא עוד גרגירי יער כחולים ליתר ביטחון?" אתה שואל אותם והולך לאסוף עוד כמה גרגירים אתה אוסף משהו כמו 5 גריגירים ומכניס לתיק.
אתם ממשיכים בדרככם ולפתע מגיעים לשלט פלסטיק כחול עם הכיתוב ''דרך 30!'' אתם רואים שצורת הנוף אחרי השלט משתנה מיער רחב יידים לשדה מלא פוקימוני עשב וחרק!
![]()
![]()
![]()
"חברים, בואו נתמקד במכוער שלובש סומבררו. איווי, כדורי צל עליו. סטארלי, צא אליו בניקור. אני אבדוק אותו בפוקדע." אומר ואבדוק את מכוער-כחול-שלובש-כובע-סומררו.
אריאל
"חברים, בואו נתמקד במכוער שלובש סומבררו. איווי, כדורי צל עליו. סטארלי, צא אליו בניקור'' אתה אומר ושולף פוקדע.
אתה סורק את הפוקימון המוזר והפוקדע מצפצף ''סארסקט פוקימון חרק המים, בהתפתחותו סארסקט מאבד את אלמנט המים שלו אשר מוחלף במעופף''.
הפוקימונים שלך תוקפים יחדיו את הפוקימון המסכן שעף לאחור ואומר ''רוצה קרב?! קיבלת!'' ותוקף את סטארלי באקדח מים עוצמתי שמעיף אותו לאחור!
אייס
אפילו האיווי לא עניין אותך?XD
והתבלבלת כתבת שאתה אוכל אוכל פוקימונים במקום בני אדםP:
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
[QUOTE=Wendy;1380520]אריאל
"חברים, בואו נתמקד במכוער שלובש סומבררו. איווי, כדורי צל עליו. סטארלי, צא אליו בניקור'' אתה אומר ושולף פוקדע.
אתה סורק את הפוקימון המוזר והפוקדע מצפצף ''סארסקט פוקימון חרק המים, בהתפתחותו סארסקט מאבד את אלמנט המים שלו אשר מוחלף במעופף''.
הפוקימונים שלך תוקפים יחדיו את הפוקימון המסכן שעף לאחור ואומר ''רוצה קרב?! קיבלת!'' ותוקף את סטארלי באקדח מים עוצמתי שמעיף אותו לאחור!
אבל רציתי לוטד!
"חברים, עזבו אותו" אגיד ופנה ללוטד. "אז, לוטד, נעים לך להיות תלוי כל היום עם הסומבררו המטופש הזה? הוא בטח חוסם לך את השמעה, אדון מכוער-כחול-שלובש-כובע-סומררו. קדימה, חברים, תקפו אותו." אגיד ואטען כדורי צל בפי.
*בוריץ'
"יש לי שם, והוא ריץ'." אתה אומר לסטארלי.
לאחר מכן אתה אומר להאונדור:"קדימה, בוא נלך." ואתם מתחילים ללכת ''אתה לא מעוניין בוא כשותף?'' שואל האנדור בסקרנות בעודכם ממשיכים ללכת בדרך ''עם לא איזה סוג שותפים אתה רוצה?'' הוא שאול בעניין
"קיוויתי שתשאל את זה.." אומר להאונדור ואקח את סטארלי מהרצפה "בוא, שותף.אומר לסטארלי."
NYO HO HO BITCH
אריאל
אההה התכוונת ללוטדXDDDDDDDD
"חברים, עזבו אותו" אתה אומר ופונה לפוקימון שאתה מזהה כלוטד. "אז, לוטד, נעים לך להיות תלוי כל היום עם הסומבררו המטופש הזה? הוא בטח חוסם לך את השמעה, אדון מכוער-כחול-שלובש-כובע-סומררו. קדימה, חברים, תקפו אותו." אתה אומר בחיוך.
אתה מרכז אנרגיה בפה שלך, אתה מרגיש את האנרגיה הופכת אט אט לכדו צל שחור ואימתני, אתה משחרר את הכדור מגרונך והפוקימונים שלך תוקפים גם כן- איווי בהתקלה וסטארלי בניקור.
לוטד מתחמק במהירות מההתקלה ומכדור הצל שלך אך הניקור פוגע בוא בחוזקה.
לוטד פותח את פיו ומכוון אלייך אקדח מים! אתה מועף לאחור כאשר ולך רטוב, אתה מרגיש כאילו דחפו אותך במהירות 50 קמ''ש לאחור.
ריץ'
"קיוויתי שתשאל את זה.." אתה אומר להאונדור ומרים את סטארלי מהרצפה "בוא, שותף'' אתה אומר לסטארלי שפוקח חצי עין ואומר ''הבסת אותי, שותף''.
מזל טוב יש לך שותף
סטארלי עף לך על הכתף ונעמד שם.
אתה ממשיך בדרכך שמח מן העובדה שהשגת לעצמך שותף שלפתע הבטן שלך מקרקרת.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)