אריאל
"עכשיו אתה מחוק!" אתה אומר ללוטד בזעם.
"חברים, תקפו את לוטד בכל הכח. אל תיתנו לו להישאר חי."אתה מורה לאיווי וסטארלי ומרכז אנרגיה בפיך, תה מרגיש את האנרגיה מתמקדת ונהפכת אט אט לכדור צל שחור ואימתני, אתה משגר את הכדור אל עבר לוטד שעף לאחור, איווי תוקף גם כן בכדור צל וסטארלי בניקור, לוטד חומק מכדור הצל אך זו מלכודת ואיווי אשר ארב לו מאחוריו מתקיף אותו בניקור.
לוטד קם עדיין בעל הרבה רוח לחימה ומתקיל את סטארלי המסכן!
דרייק
\
"בוא נראה איך קוראים לפוקימון שדומה לצמח עם הפה המוזר" אתה ממלמל לעצמך.
אתה מפשפש בתיקך ושולף את הפוקדע, אתה מכוון את הפוקדע לפוקימון והפוקדע מצפצף ''בלספורט, פוקימון הצמח בלספורט הוא פוקימון הנפוץ בקרב מאמנים ומעורבים, אך מידי פעם קשה למציאה עקב יכולתו להשתלב בסביבת מחייה צמחית''.
אתה מתקרב אל הפוקימון בעדינות ושואל "שלום, אני דרייק ואני מעורב, כפי שאתה רואה. הייתי רוצה שתיהיה השותף שלי, מה אתה אומר?''.
הפוקימון מביט בך במחשבה ואומר ''אני מוכן בתנאי שתביס אותי בקרב אחד על אחד אני נגדך!!'' הוא אומר במפתיע וקופץ לאחור מוכן לקרב.
ריץ
"וואי פאק אני רעב!" אתה אומר בתדהמה ושם יידים על בטנך המקרקרת.
"למזלי יש לי ארוחה טעימה!" אתה אומר ומוציא מנת אוכל בני אדם מהתיק, לפתע הונדור וסטארלי מביטי בך עם עיני כלבלב ואתה מבין שהם רעבים גם, אתם עוצרים לנוח ואתה מביא לכל אחד מהם מנת פוקימונים, יחד אתם גומעים בקבוק מים שלם.
לפתע אתה שומע קולו מהשיחים נראה כי כמה פוקימונים נמשכו לריח האוכל!
אנדי
"סליחה ותודה, סניבי" אתה אומר לסנייבי בהכרת תודה והתנצלות כאחד.
אתה פונה לליילה ואומר לה "הפוקימון הזה יהיה שותף שלנו. תשתמשי עליו בניקור ואז במתקפת כנף"
אתה מפשפש בתיק שלך זמן מה עד שאתה מוצא את הפוקדע שלך וסורק את הפוקימון ''הרקרוס פוקימון חרק העצים, הרקרוס בעל אישיות נחמדה מאוד ובעל קרן גדולה על ראשו, ידוע באהבתו לדבש''.
ביינתים ליילה מתקדמת בניקור אל הרקרוס שמתחמק ופוגע בא במתקפת קרן עוצמתית!