Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון ... 345
מציג תוצאות 61 עד 70 מתוך 70
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Reborn
    הנערה אומרת לך:"קוראים לי הלנה פייקר..." טוב טוב עכשיו ההודעה האמיתית XD
    הנערה מחייכת ואומרת לך:"זה יותר כינוי משם אבל קוראים לי בלו,כמו שראית יש לי ואנילייט ויש לי גם וורטורטל וגם אברה,זה הצוות שלי בינתיים" אתם ממשיכים בדרך ואתה רואה שני פוקימונים דומים,אחד סגול ואחד כחול,בלו אומרת לך:"אלה נינדורן זכר ונקבה,הזכר מתפתח לנינדורינו ואז לנינדוקינג והנקבה לנינדורינה ולנינדוקווין"
    "דיבס על הבן!" אומר לבלו ולאחר מכן אוציא את גראוליט.אח"כ אגיד לגראוליט:"השתמש בגחלת על הנידורן הסגול!"
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Monster
    סטרלי-זורא משתמש במתקפת כנף שפועלת בפנפי ובלי לחכות שנייה הוא פוגע בו עם מתקפה מהירה,פנפי מפסיד בקרב,זאת ההזדמנות שלך לתפוס אותו.

Reborn
    *דיבס?
    גראוליט משתמש במתקפת גחלת על הנינודרן הזכר שמתחמק ומשתמש במתקפת בונו-שוק [Venoshock] שפוגע בגראוליט,גראוליט נראה חלש מאוד,המתקפה הרעילה אותו,בלו מוציאה פוקדור ואומרת:"אברא,זה התור שלך!" היא מוציאה פוקימון צהוב בהיר עם חלקים חומים בהירים,היא אומרת לך:"זה הפוקימון הראשון שתפסתי,אברא זוהר!הוא יכול לרפות פוקימונים אחרים,תשתמש בכוח שלך בשביל לרפות את גראוליט!" אברא מוציא כוח ירוק מהידיים יורה אותו לכיוונו של גראוליט,גראוליט מוכן לקרב.
    Spoiler ספוילר

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gamatatsu צפה בהודעה
    Monster
    סטרלי-זורא משתמש במתקפת כנף שפועלת בפנפי ובלי לחכות שנייה הוא פוגע בו עם מתקפה מהירה,פנפי מפסיד בקרב,זאת ההזדמנות שלך לתפוס אותו.
    אני מעלה חיוך רחב אל פניי ומתקקדם אל פאנפי המעולף "פאנפי היית טוב, אבל זה הרגע שלך להפסיד לי. טוב פרס על זה שהית יריב ראוי לזוראה שלי. אני אתפוס אותך ואפוך אותך לפוקימון שלי ". אני מוציא מהתיק שלי פוכדור וזזורק על פאנפי.
    בינתיים אפנה אל זורא ואומר לו" תחזור להיות זורא, עשית עבודה טובה ". כשאומר זאת אלטף את פרוותו.
    אפנה אל הקול שדיבר אלי מקודם ואומר לו" רואה הבסתי את פנפי מבלי הטיפ שלך. עכשיו אתה מוכן להיחשף בעייני?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. NYO HO HO
    Reborn
    *דיבס?
    גראוליט משתמש במתקפת גחלת על הנינודרן הזכר שמתחמק ומשתמש במתקפת בונו-שוק [Venoshock] שפוגע בגראוליט,גראוליט נראה חלש מאוד,המתקפה הרעילה אותו,בלו מוציאה פוקדור ואומרת:"אברא,זה התור שלך!" היא מוציאה פוקימון צהוב בהיר עם חלקים חומים בהירים,היא אומרת לך:"זה הפוקימון הראשון שתפסתי,אברא זוהר!הוא יכול לרפות פוקימונים אחרים,תשתמש בכוח שלך בשביל לרפות את גראוליט!" אברא מוציא כוח ירוק מהידיים יורה אותו לכיוונו של גראוליט,גראוליט מוכן לקרב.
    *דיבס זה פעולת לקיחת בעלות.לדוגמא-אני קורא דיבס על הנידורן, משמע-הנידורן הוא שלי.
    "אוקיי גראוליט!תשתמש עכשיו בגחלת שוב ולאחר מכן בנשיכה!" אומר לגראוליט.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    Monster
    הקול אומר לך:"אמרתי לך...אתה תגלה מי אני בקרוב...עכשיו זה לא הזמן...".
    אתה זורק את הפוקדור,נדנוד אחד,נדנוד שני,נדנוד שלישי,הפוקדור נח על האדמה,פנפי נלכד,זורא מביא לך את הפוקדור על ידי שימוש ביכולת שלו עליך,אחרי זה הוא חוזר להיות זורא,אתה רואה שלושה מאמני פוקימון מתקרבים מדרך 1 לעיר מרופי [איפה שאתה נמצא].

Reborn
    גראוליט משתמש במתקפת גחלת אבל נינדורן מתחמק ממנה,אברא משתמש במתקפת טלפורט,הוא מגיע למאחורי נינודרן הוא תופס אותו את וזורק אותו לגראוליט שנושך אותו,בלו מחייכת
    ואומרת:"אומנם זה לא הוגן שניים על אחד,אבל לפחות הוא יש לך סיכוי לפגוע בו עכשיו,רק שתדע,להשתמש במתקפות פיזיות על נינדורן זה לא ממש חכם,אולי יש לו יכולת שיכולה להרעיל את גראוליט,אבל למשך כמה דקות הוא יהיה חסין הרעלה בזכות ה'התקפה' של אברא"

6. NYO HO HO
    Reborn
    גראוליט משתמש במתקפת גחלת אבל נינדורן מתחמק ממנה,אברא משתמש במתקפת טלפורט,הוא מגיע למאחורי נינודרן הוא תופס אותו את וזורק אותו לגראוליט שנושך אותו,בלו מחייכת
    ואומרת:"אומנם זה לא הוגן שניים על אחד,אבל לפחות הוא יש לך סיכוי לפגוע בו עכשיו,רק שתדע,להשתמש במתקפות פיזיות על נינדורן זה לא ממש חכם,אולי יש לו יכולת שיכולה להרעיל את גראוליט,אבל למשך כמה דקות הוא יהיה חסין הרעלה בזכות ה'התקפה' של אברא"
    "או שאני פשוט לא אתקיף אותו פיזית!" אומר לבלו ולאחר מכן אגיד לגראוליט:"השתמש בגחלת!"
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    Reborn
    בלו אומרת לך:"זה גם יגן עליך מפני אפקט ההרעלה של ההתקפות של נינדורן לא רק היכולת שלו".
    גראוליט משתמש במתקפת גחלת שפוגעת בנינודרן הכחולה,נינודרן נ' תוקפת את אברא שמשתמש במתקפת על חושי שזורקת את נינודרן נ' על נינדורן ז' ומעלפת את שניהם,בלו אומרת לך:"אפשר לתפוס אותם".

8. NYO HO HO
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gamatatsu צפה בהודעה
    Reborn
    בלו אומרת לך:"זה גם יגן עליך מפני אפקט ההרעלה של ההתקפות של נינדורן לא רק היכולת שלו".
    גראוליט משתמש במתקפת גחלת שפוגעת בנינודרן הכחולה,נינודרן נ' תוקפת את אברא שמשתמש במתקפת על חושי שזורקת את נינודרן נ' על נינדורן ז' ומעלפת את שניהם,בלו אומרת לך:"אפשר לתפוס אותם".
    יופי!" אומר ואזרוק פוכדור על הנידורן הסגול.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    שם: מישהו
    כינוי:kretorrbwly
    שם במשחק:רובי
    תיאור\תמונה:רוצה ספרייט אבל אין לי שמץ איך עושים את זה....
    פוקימון התחלתי:דרטיני
    פוקימונים:
    תגי מכון:
    כסף:500$
    ציוד:5 פוכדורים,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
    בקשות:אוווו.... אני רוצה כל מיני... בוא נגיד שאני אשמח לכל מיני סוגים אבל אני אוהב סוג דרקון ואת ריולו....

שלחתי לך הודעה פרטית עם כמה הערות בסוף ולא הגבת...

10. משתמש מנוסה
    כינוי:shacharmor
    שם במשחק:תומאס קרטר
    תיאור\תמונה:שיער קוצני שחור,כובע גרב אדום,חולצה לבנה,מכנסי ג'ינס ארוכים,כפפות שחורות,נעליים לבנות.
    פוקימוןהתחלתי:פלריאון ואם אסור אז איווי
    פוקימונים:לא לגעת
    תגי מכון:לא לגעת.
    כסף:500$
    ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
    בקשות:ריולו או גיבל
    נערך לאחרונה על ידי the rock, 09-14-2012 בשעה 08:27 AM
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון ... 345

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •