נתבקשתי לחזור לפקח על הפורום מחמת מחסור בהנהלה. ובכן, הסכמתי כי אני אוהב את הקהילה הזאת וכיף בחברתכם.
עם זאת אני מעוניין להזכיר לכם כיצד דברים אמורים להתנהל לפי דעתי. כמובן שאשמח לשמוע את דעתכם בעניין ובכלל תמיד תדעו שאתם יכולים לפנות אליי בכל עניין.
הקהילה שלנו עברה המון שינויים בשנתיים האחרונות והרצון לבגר ולהפוך לפורום כללי גרם להמון כללים ברורים מעט להיות מטושטשים. למעשה, היכולת לתת לקהילה בוגרת להתבטא בצורה תואמת עושה את העבודה לקשה הרבה יותר. הכי קל זה לחלק אזהרות על הספמה ודאבלים. הכי קל זה למצוא את המילה 'טמבל' ולחלק אזהרה.
יש לי חדשות בשבילכם. זה ממש לא הולך לקרות.
אני גם החלטתי לא להתעסק בכל מה שקרה בפורום עד לרגע זה ממש. מבחינתי, הכל נקי הכל חדש.
לא מעניין אותי מה גולשים פה חושבים עליי מפני שיש תמיד משתמשים אחרים שאני יודע שהם כן מעריכים אותי. אני הולך עם האמת שלי, תמיד הלכתי.
בכל אופן אותי מעניין כפקח יותר מכל דבר זה הכבוד שמשתמש נותן לשני. מבחינתי אראה כדבר חמור כל העלבה, ירידה, הצקה וזילזול כלפי משתמש הרבה יותר מספאם או דאבל.
כל מה שאני מבקש ממכם ברגע זה להפעיל את שיקול הדעת שלכם. לא מעניין אותי מי התחיל או מה הסיבה. ברגע שנקטתם בדרך שגוייה לטפל בבעיות שלכם, אני נכנס לתמונה.
אגב, אני מאוד פעיל בימים אלו. צר לי לאכזב את מי שחושב שלא אראה דברים. גם פיתחתי לי תחביב להסתכל בנו"ד.
אני יודע שיש לי פה חברים שלפעמים עוברים על החוקים. אני רוצה לומר לאותם חברים שלי שאני מתכוון לנהוג ביד אחת מבלי להבדיל בכל מה שנוגע למשטר הפורום.
אני חוזר ומבקש שכל הערה או בקשה שיש לכם תתקבל בברכה בהודעה פרטית. קיבלתי המון מקום ולכן כדאי מלא אותו שוב.
מבחינתי פורום בוגר זה פורום אחראי. יש לכם בעיה עם מישהו? תסגרו את זה איתו בקווים פרטייםכמו הודעה פרטית או מסן. לא רוצה לראות מריבות וירידות על גבי הפורום.
שוב, אני לא מתכוון להתעסק בקטנות. תהנו בפורום, תסקרו תפרסמו משחקים וסיפורים, תחפרו בנו"ד. הכל בסדר.
בהזדמנות זו, אני מעוניין ליישר קו עם גולשים שפגעתי בהם וכועסים עליי או משהו. אשמח שתפנו אליי בפרטי בנוגע לזה, אשתדל להגיע למישור הנכון.
יהיה כיף! אני מקווה...
כי ירוק זה איכות הסביבה!