Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    נתבקשתי לחזור לפקח על הפורום מחמת מחסור בהנהלה. ובכן, הסכמתי כי אני אוהב את הקהילה הזאת וכיף בחברתכם.
    עם זאת אני מעוניין להזכיר לכם כיצד דברים אמורים להתנהל לפי דעתי. כמובן שאשמח לשמוע את דעתכם בעניין ובכלל תמיד תדעו שאתם יכולים לפנות אליי בכל עניין.
    הקהילה שלנו עברה המון שינויים בשנתיים האחרונות והרצון לבגר ולהפוך לפורום כללי גרם להמון כללים ברורים מעט להיות מטושטשים. למעשה, היכולת לתת לקהילה בוגרת להתבטא בצורה תואמת עושה את העבודה לקשה הרבה יותר. הכי קל זה לחלק אזהרות על הספמה ודאבלים. הכי קל זה למצוא את המילה 'טמבל' ולחלק אזהרה.
    יש לי חדשות בשבילכם. זה ממש לא הולך לקרות.
    אני גם החלטתי לא להתעסק בכל מה שקרה בפורום עד לרגע זה ממש. מבחינתי, הכל נקי הכל חדש.
    לא מעניין אותי מה גולשים פה חושבים עליי מפני שיש תמיד משתמשים אחרים שאני יודע שהם כן מעריכים אותי. אני הולך עם האמת שלי, תמיד הלכתי.
    בכל אופן אותי מעניין כפקח יותר מכל דבר זה הכבוד שמשתמש נותן לשני. מבחינתי אראה כדבר חמור כל העלבה, ירידה, הצקה וזילזול כלפי משתמש הרבה יותר מספאם או דאבל.
    כל מה שאני מבקש ממכם ברגע זה להפעיל את שיקול הדעת שלכם. לא מעניין אותי מי התחיל או מה הסיבה. ברגע שנקטתם בדרך שגוייה לטפל בבעיות שלכם, אני נכנס לתמונה.
    אגב, אני מאוד פעיל בימים אלו. צר לי לאכזב את מי שחושב שלא אראה דברים. גם פיתחתי לי תחביב להסתכל בנו"ד.
    אני יודע שיש לי פה חברים שלפעמים עוברים על החוקים. אני רוצה לומר לאותם חברים שלי שאני מתכוון לנהוג ביד אחת מבלי להבדיל בכל מה שנוגע למשטר הפורום.
    אני חוזר ומבקש שכל הערה או בקשה שיש לכם תתקבל בברכה בהודעה פרטית. קיבלתי המון מקום ולכן כדאי מלא אותו שוב.
    מבחינתי פורום בוגר זה פורום אחראי. יש לכם בעיה עם מישהו? תסגרו את זה איתו בקווים פרטייםכמו הודעה פרטית או מסן. לא רוצה לראות מריבות וירידות על גבי הפורום.
    שוב, אני לא מתכוון להתעסק בקטנות. תהנו בפורום, תסקרו תפרסמו משחקים וסיפורים, תחפרו בנו"ד. הכל בסדר.
    בהזדמנות זו, אני מעוניין ליישר קו עם גולשים שפגעתי בהם וכועסים עליי או משהו. אשמח שתפנו אליי בפרטי בנוגע לזה, אשתדל להגיע למישור הנכון.

יהיה כיף! אני מקווה...
    כי ירוק זה איכות הסביבה!

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    לא מעניין אותי מה גולשים פה חושבים עליי מפני שיש תמיד משתמשים אחרים שאני יודע שהם כן מעריכים אותי. אני הולך עם האמת שלי, תמיד הלכתי.
    אחריי המשפט הזה לא ידעתי עם זה נאום בהישרדות או נאום בפורום )):
    בהצלחה )):
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. the bitch is back
    אדם המושלם בירוק
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. מנהל ראשי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pinky צפה בהודעה
    אחריי המשפט הזה לא ידעתי עם זה נאום בהישרדות או נאום בפורום )):
    בהצלחה )):
    תעיף מבט רגע בנושא שמודיע שעליתי לפקחות ותבין, שפקחות, לא שונה בהרבה מהישרדות חח

5. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אדם!!!

אתה תהיה מעולה בתפקיד

רק אם תמשיך את פנטז את החפץ Xd

כמו תמיד. עמיטריד.

6. The eternal hunters
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    תעיף מבט רגע בנושא שמודיע שעליתי לפקחות ותבין, שפקחות, לא שונה בהרבה מהישרדות חח
    אני מצביע אדם סליחה אבל זה אתה או אני בפורום ולכן אני בחרתי אותי אני מקווה שגם אחרים ילכו בהחלטה שלי.

לא זוכר למה הורידו אותך..
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

7. משתמש מנוסה
    שלחתי לך בבוקר הודעה פרטית ואפילו לא טרחת לחזור אליי
    [

8. מנהל ראשי
    אילן אני הבהרתי לך משהו בעבר וזה לא הולך להשתנות. אגב לא הורידו אותי. ירדתי לבד...

word life (מה השם שלך אגב?)
    אני נמצא כרגע בחופשה בלונדון, כך שאני לא ממש עברתי על כל הה"פ שלי. אני תמיד משתדל לענות לכולם, אבל לא תמיד זה קורה תוך כמה שעות. בכל אופן כרגע אני גולש כשאני ברגעים אלו בכלל בחופשה...
    עם זאת, אני מתכוון להיכנס עכשיו לחפש את ההודעה שלך ספיישל

9. משתמש מנוסה
    אילן אני הבהרתי לך משהו בעבר וזה לא הולך להשתנות. אגב לא הורידו אותי. ירדתי לבד...

word life (מה השם שלך אגב?)
    אני נמצא כרגע בחופשה בלונדון, כך שאני לא ממש עברתי על כל הה"פ שלי. אני תמיד משתדל לענות לכולם, אבל לא תמיד זה קורה תוך כמה שעות. בכל אופן כרגע אני גולש כשאני ברגעים אלו בכלל בחופשה...
    עם זאת, אני מתכוון להיכנס עכשיו לחפש את ההודעה שלך ספיישל
    השם שלי זה איתמר
    [

10. מנהל ראשי
    נעים להכיר איתמר ^^

11. משתמש מנוסה
    נעים להכיר איתמר ^^
    נעים להכיר גם אותך דרך אגב אתה כבר דברת איתי בפרטי בפעם הקודמת שאתה היית מפקח

ותתחשב בבקשה במה שכתבתי לך בפרטי אחרי שתקרא את זה

אגב לא ידעתי שאתה זה עם הכינוי הלא כל כך מובן שהיה לך בשפה אחרת חשבתי אתה מישהו אחר
    [

12. Retired
    שם: Ashar
    איזה נאום ,אדם יתותח
    פרישה

13. bbuuuii
    שם: עידן
    בהצלחה בתפקיד, אני מאוד אוהב את הישירות ואת התקפות לגבי ההתנהלות שלך ושל הפורום החל מהרגע שעלית.
    אני מקווה שתעמוד במה שכתבת פה, אם כן הפורום בהחלט יהפוך למקום כיף יותר..

Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •