הנקמה המתוקה/עמית ריבורן.
כולם מכירים את הסיטואציה-אתם משאירים את חשבון הפייסבוק שלכם פתוח ואחיכם הקטנים או חבריכם משנים טיפה דברים בסטטוס שלכם או כותבים דברים שגויים על נטיותיכם המיניות.
בד"כ אחרי זה אתם צועקים עליהם שזה אסור, מדווחים להורים או נוקמים בהם באמצעות חשבון הפייסבוק שלהם.
זה בדיוק מה שחשב נער הולנדי בסביבות גיל 16 כשפרץ לחשבון הפייסבוק של אחיו הגדול, אך זה לא מה שקרה.אחיו הגדול חשב שיש להגדיל את הנקמה מחוץ לכותלי האינטרנט ולימד את אחיו לקח בצורה לא שיגרתית.
האח הגדול קרא לחבריו, והם עבדו שעות רבות על הנקמה.
התוצאה?הפיכת חדרו של האח הקטן לחדר של אחות קטנה:צבעו את החדר בורוד,החלפת מצעי המיטה של האח הקטן במצעים ורודים עם פרחים, תליית פוסטרים של זמרי פופ כאלה ואחרים ועוד כמה טאצ'ים שיוסיפו לנשיות החדר.
והפסגה? הנחת אמצעי מניעה נשיים וטמפונים על שולחן העבודה של האח הקטן.אך זה לא הכל! האח הגדול וחבריו עקרו את דלת החדר, כדי שכולם יראו את הזוועה, וצילמו את כל המהפך של החדר והאלו ליוטיוב גם את תגובתו של האח הקטן:"אני עצלן מדי מכדי לשנות את זה חזרה."
אז מה הסכנו מהסיפור?כדברי האח הקטן:"לא לפרוץ לחשבון של אחרים, אחרת יהיה לי חדר של ילדה."
קרדיט לתכנית "היום שהיה" בערוץ 10 שהביאו את הכתבה[אני כתבתי בעצמי, את הסיפור מצאתי שם].