Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 20 מתוך 20
  1. Godslayer
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pinky צפה בהודעה
    זה מצחיק שאתם אומרים שאתם מחפשים עלילה טובה דמויות עמוקות, וכל מה שאתם קוראים זה מיינסטרים.
    זה לא בהכרח סותר את אחד את השני.

2. משתמש מנוסה
    זה מצחיק שאתם אומרים שאתם מחפשים עלילה טובה דמויות עמוקות, וכל מה שאתם קוראים זה מיינסטרים.
    XD אתה די צודק ברוב המקרים לא כל המיינסטרים זה ככה...
    ומשה שחשוב לי זה בעיקר הדמויות שיהיו מגוונות וכמובן שיהיה בהן עומק ושהאנימה\מנגה לא תעסוק לאו דווקא רק בפיתוח של דמות אחת שהיא במקרה הדמות הראשית(וינלנד סאגה היא דוגמא מצויינת לזה, מנגה שבה רוב הדמויות עמוקות ומתפתחות ועוברות שינויים במהלך המנגה)...
    עלילה כל היא טובה + ואפשר להוציא ממנה תמיטב אני בסדר עם זה...אני לא מחפש עכשיו עלילה גאונית אבל שגם לא תהיה יותר מדי רדודה העיקר שתתפתח טוב ולא תשאר תקועה...
    לפעמים גם אקשן תלוי מה הסוג של המנגה\אנימה וממה אפשר לצפות ממנה ז"א אם אני אראה שזאת מנגת אקשן אני ארצה לראות שם קרבות טובים מגוונים ושיהיה בהם גם עומק מסויים לא סתם לתת מכות

3. Kibō no chi
    היפסטר

Spoiler ספוילר

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    עלילה מקורית? חשוב מאוד..
    דמויות שתוכלו לאהוב ולהתחבר אליהן? לא הכי חשוב עבורי, אבל אני מניח שבאיזשהוא מקום גם זה משפיע...
    אנימציה איכותית? עדיף איכותית, אבל זה לא מה שהכי חשוב.
    ועוד דבר הוא דיבוב טוב, מן הסתם P=

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    דמויות, הכי חשוב לי זה דמויות טובות, כמובן גם העלילה המעניינת והתפניות וההפתעות שקיימות, אבל אם אין שום חידוש בדמות, לא משנים כלום אז זה די משעמם

למשל בבליץ אני לא רואה הרבה פרקים, בגלל שעד שדמות עושה שינוי שם זה לוקח זמן (חוץ כמובן מאיצ'יגו שלמד Ban Kai ביומיים אני חושב)

בוואן פיס למשל תמיד יש שינויים, למשל דמות חלשה כמו נאמי הפכה להיות מישהי שגם נלחמת

אצ'י לא אכפת לי, קצת קומדיה לא יפריע, גם אקשן, ואני כמו אילן, לא כדורגל, לא סובל לא סבלתי לא אסבול, לא אוהב תוכניות או אנימות או מנגות או כל מה שיש על כדורגל (או ספורט אחר כלשהו)

קרדיט לבני על השילוב החייתי הזה

קרדיט לקודק על השילוב הסוס הזה

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •