Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. jama2
    Guest
    טאו ג'ונס והאי אקיל

הקדמה:
    טאו ג'ונס הוא כבן שש עשה, הוא לומד בבית הספר לבלשים.
    כאשר מגיע חופשת הקיץ יוצא טאו לחופשה באי אקיל שם מתגלה פרשה גדולה.
    הצטרפו לטאו ולרוז במסע מלא מסטורין במטרה לגלות סוד גדול.

מדריך דמויות
    טאו ג'ונס
    פוקימונים:
    טרטוויג

רוז מרין
    פוקימונים:
    לא ידוע

מדריך פרקים
    פרק 1:החופשה מתחילה!

פרק 2: תחרות הכדור-אף! מרקרוו נגד טריקו!

• jama2
    Guest
    פרק 1: החופשה מתחילה!
    חופשת הקיץ מתחילה ואלפי תלמידים בבית הספר לבלשים יוצאים לחופשה, אחד מהתלמידים הוא טאו ג'ונס בלש צעיר שמעריץ את שרלוק הולמס.
    טאו ג'ונס כבן שש עשרה, בעל מעיל חום מגבעת מלאת הכתמים והמקטרת מהעץ.
    "טאו חכה לי!" קרא בקול אחד התלמידים בעל השער הסגול והמוזר, התלמיד רץ במהירות במסדרונות בית הספר לכיוון טאו.
    "יש לי משהו חשוב לתת לך." אמר התלמיד בקול נלהב, טאו הביט בתלמיד בתמיהה.
    "קח הצלחתי להשיג כרטיסים לאי הקסום, לאי אקיל." אמר התלמיד והושיט לטאו את אחד הכרטיסים.
    "ואוו אתה גדול איזה כיף סוף, סוף תהיה לי חופשה מהנה!" אמר טאו בקול נלהב וחטף את הכרטיס במהירות מידו של התלמיד.
    "העניין הוא שאני לא יכול לבוא, משרד מיוחד של בלשים הזמין אותי לעבוד אצלו בזמן החופשה ולחן אני לא אלך לאי למרות שעבדתי קשה כדי להסיג את הכרטיסים.
    במקומי אני אשלח לי את בת הדודה שלי רוז." אמר התלמיד.
    "מה! אוי חבל היה ממש כיף אם הייתה בא, מכל קרובי המשפחה שלך את רוז אני לא מכיר זה באמת יהיה מעצבן לבלות את החופשה אם מישהי שאני לא מכיר." אמר טאו ובהה בכרטיסים במבט מיואש.
    "אל תדאג כל מי שמכיר את רוז מוקסם ממנה תוך שנייה בחיים אף אחד לא שנאה אותה." אמר התלמיד.
    "טוב אני מקווה שמה שאתה אומר באמת נכון לטובתי." אמר טאו.
    "טוב נתראה אחרי החופשה!" אמר התלמיד.
    "ביי מבטיח להביא לך מזכרת מהאי!" אמר טאו ולחץ את ידו של התלמיד, התלמיד ניגש אל הדלת ויצא מבית הספר.
    טאו פנה אל מעונות בית הספר, שם הוא ניכנס לחדרו שהיה ריק מאוד, רק מנורת לילה בצבע סגול וארון בצבע חום כהה ומיטה ישנה ועליה מזרן מלוכלך.
    טאו ניגש אל הארון והוציא תיק גדול, בתוך התיק הכניס את כל הפריטים הדרושים לו לחופשה באי.
    מאוחר יותר ניגש טאו אל חדר האוכל, הוא לקח מגש וניגש לפינה שבאה היה כל האוכל הוא לקח לעצמו אוכל והלך לחפש שולחן.
    חדר האוכל היה כמעט ריק חוץ משולשה תלמידים שהיו מפוזרים בין השולחנות לא היה שם אף אחד, רוב התלמידים שגרו בבית הספר כבר יצאו למסע.
    טאו ישב באחד בשולחנות הריקים והחל לאכול, לפתע הדלת של חדר האוכל נפתחה במהירות.
    אל חדר האוכל ניכנס איש שהתנשף בחוזקה וניראה כמו מדען, היה לו משקפיים גדולות ועל בגדיו מחוברת גלימה אפורה.
    האיש רץ במהירות אל השולחן של טאו, הוא התיישב ליד טאו והתנשף.
    "מה קרה הפרופסור אלבין?" שאל טאו בקול מודאג.
    "נכון לפני שבועיים חגגת יום הולדת שש עשרה, ולא הבאתי לך מתנה, אז הינה כך אז זה!" אמר הפרופסור אלבין והושיט לטאו משהוא שניראה בצורתו כמו כדור, הוא היה עטוף בנייר של מתנה והיה עליו גם סרט קטן.
    טאו לקח את המתנה והוריד את העטיפה מהמתנה, מתחת לעטיפה היה מין כדור שצד אחד שלו היה בצבע אדום והיה קצת שקוף, והצד השני היה בצע לבן וביניהם היה פס שחור ובאמצע הכדור היה כפתור לבן.
    "ואוו פרופסור הבאתה לי פוקדור!" אמר טאו בהתרגשות.
    "תלחץ על הכפתור של הפוקדור ותיראה משהו יפה!" אמר הפרופסור אלבין.
    טאו לחץ על הכפתור והפוקדור ניפתח ויצאה מימנו קרן אור אדומה, האור שינה צורה והפך למן יצור קטן שניראה כמו צב צבע גופו היה ירוק ועל ראשו היה צמח בעל שני עלים.
    "זה טורטוויג ()פוקימון הצב, אני יודע שעדיין לא קבלתה פוקימון ואני מכווה שעכשיו תוכל ללמוד גם על עולם הפוקימון בזמן החופשה." אמר הפרופסור אלבין וקם משולחן האוכל, "טאו אם תצטרך משהו תבוא למעבדת הבילוש." אמר הפרופסור ויצא מחדר האוכל.
    "שלום טורטוויג." אמר טאו, הוא תקרב אל טורטוויג כדי ללטף אותו, אבל טורטוויג קפץ על השולחן והחל לזלול את מגש האוכל של טאו.
    "נו באמת כבלתי פוקימון זללן, חזור טורטוויג." אמר טאו והרים את הפוקדור טורטוויג ניכנס לפוקדור בחזרה.
    טאו קם מהכסה ובלך לחדרו, טאו סידר את התיק שלו ובדק שהוא לקח את כל מה שהוא צריך, הוא ניכנס למיטה וחשב על כל השנה שעברה עליו.
    למחרת, בשעה שמונה בבוקר עמד טאו ברציף, עוד חצי שעה תגיע הספינה, ברציף עמדו עוד שולשה אנשים.
    לפתע הגיע מכונית יוקרתית, היא נעצרה עלי הרציף הדלת הקדמית נפתחה וממנה יצא איש לבש חליפה שחורה, הוא ניגש אל הדלת האחורית ופתח אותה.
    מדלת המכונית יצאה אישה מבוגרת לבושה בגדים יוקרתיים ומגבעת ורודה, אחרי שהגברת יצאה מהמכונית יצא אחריה חתולה קטנה בצבע ורוד בעלת זנב שעליו היו שלושה חוטים שאליהם היו מחוברים שלושה עיגולים צהובים קטנים, שמה של הפוקימון זה סקיטי () על צווארה ענק יהלומים נוצץ.
    אחרי כמה זמן ניכנס המעבורת לרציף, ברציף היו כבר הרבה אנשים הכניסה לספינה נפתחה והאנשים החלו להיכנס.
    טאו חיפש את רוז הבת דודה של התלמיד שנתן לו את הכרטיסים, כאשר הוא לא ראה אותה הוא החליט להיכנס לספינה.
    טאו ניכנס לספינה והלך לפרוק את הפריטים שלו בחדר שלו בספינה, היא הלך בין המסדרונות לפתע נישמע צרחה, טאו רץ במהירות אל החדר שמימנו באה הצרחה.
    בחדר ישבה האישה העשירה בעלת הסקיטי המיוחדת, מה קרה גברתי?" שאל.
    "גנבו את סקיטי שלי!" צרחה האישה בבכי.
    "מזל שלמדתי בבית הספר לבלשים, גברתי אני אנסה לפתור את התעלומה אני צריך לסרוק את החדר שלך." אמר טאו.
    "בסדר, אני אלך לחדר האוכל בזמן שאתה מחפש." ענתה האישה ויצא מהחדר.
    טאו הסתובב בחדר, לפתע הוא ראה מן משהו נוצץ הוא התכופף כדי לראות מה זה.
    טאו מצא משרוקית בצבע צהוב זוהר, "מי כבר משתמש במשרוקית." אמר טאו לעצמו.
    טאו יצא מן החדר של האישה ולכח את התיק שלו לחדר שלו, טאו הכניס את המפתח למנעול ופתח את הדלת.
    בתוך החדר הייתה נערה בעלת שער בלונדיני ושמלה ורודה, "מי אתה?" שאלה הנערה.
    "אני טאו חבר של מייק מבית הספר לבלשים, את בטח רוז נכון?" שאל טאו.
    "נכון, תגיד הספינה לא הייתה אמורה לצת לדרך?" שאלה רוז.
    "כן נכון השעה כבר תשע וחצי והספינה הייתה אמורה לצאת בתשע ורבע!" אמר טאו.
    לפתע נישמע דפיקה בדלת, טאו ניגש לפתוח, בפתח הדלת עמדה האישה שגנבו לה את הסקיטי.
    "נו מצאתה את הגנב?" שאלה האישה.
    "אני חושב שכן!" אמר טאו.

טוב נכון שהסוף של הפרק מטומטם אבל זה רק בגלל שהסיפור רק התחיל, עכשיו יש משהו חשוב להגיד.
    אחרי כל פרק אני אשאל שאלה ואתם תנסו לענות אליה הסיפור הוא סיפור של בלשים ובהמשך השאלות יהפכו לקשות יותר.

השאלה מי גנב את סקיטי?
    רמז: הדמות עדיין לא הופיע בסיפור אבל יש מקצוע כזה שקשור למשרוקית.

• היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    פרק נחמד..^^
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

• היכל התהילה
    סיפור יפה&#33;
    אנא הקפד על שגיאות כתיב כמו קבלתה וכדומה

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

• jama2
    Guest
    פרק 2: תחרות הכדור-אף&#33; מרקרוו נגד טריקו&#33;
    "אז מי אתה חושב גנב את סקיטי שלי?" שאלה האישה.
    "מי שגנב לך את הסקיטי הוא אחד המלחים בספינה, הראיות מוכיחות הכול.
    קודם מצאתי משרוקית צהובה מי מתכת וגם הספינה עדיין לא יצע מנמל כי אין מי שיודע שהספינה מוכנה ליציאה.
    צריך ללכת לקפטן של הספינה ולשאול אותו איפה בדיוק המלח הספציפי הזה&#33;" אמר טאו.
    טאו רוז והאישה עלו לקומה האחרונה של הספינה, שלושת אלה דפקו בדלת הקפטן וכעבור כמה דקות נכנסו לחדרו.
    בחדר ישב איש מבוגר בעל כובע כחול וזקן לבן וארוך.
    "שלום אדוני אני טאו ולגברת שכאן לידי נגנב הסקיטי, אני למדתי בבית הספר לבלשים וגיליתי שאחד המלחים בספינה שלך גנב את הסקיטי." אמר טאו.
    "אזיה מהמלחים שלי גנב את סקיטי?" שאל הקפטן בבהלה
    "זה אחד המלחים שצריך להודיע אם המשרוקית שלו שהספינה מוכנה לשייט&#33;" אמר טאו.
    "אני שמתי לב שהוא נעלם, אז שלחתי משהו שיבדוק שכולם בספינה, ברגע שאני אמצע את המלח הזה אני אפטר אותו." אמר הקפטן.
    "טוב זה לא עוזר לי בדיוק, אני צריך לצאת מהספינה." אמר טאו והחל לרוץ.
    טאו ירד אל הסיפון במהירות וחזר לרציף דרך המעבר מהעץ שחיבר בין הספינה לרציף.
    טאו רץ במהירות לאזור תחנת האוטובוס, לפתע טאו ראה את אחד המלחים.
    טאו רץ במהירות אל המלח, "היי אתה אני יודע שגנבתה את סקיטי אז תחזיר אותה&#33;" צרח טאו לעבר המלח.
    "איך ידעת שאני פה?" שאל המלח בעל הזיפים על פניו.
    "העבודה שלך לא כזו רווחית ובטוח שאין לך אוטו אז ניחשתי שאני אמצע אותה כאן, אז תחזיר מיד את הסקיטי&#33;" אמר טאו.
    "אתה רוצה אותה אז תילחם עליה, צא קרוקנוו () למד את המאמן הזה מה קורה למי שמתעסק איתי&#33;" אמר המלח וזרק את הפוקדור באוויר, מן הפוקדור יצא סוג של תנין בצבע תחלת בעל מן בגד צהוב שלמא בכתמים בצבע תחלת ועל ראשו וזנבו כמה קוצים אדומים.
    "צא טורטוויג תקוף את קרוקונוו בספיגה&#33;" אמר טאו זרק את הפוקדור, מן הפוקדור יצא טורטוויג פוקימון הצב.
    טורטוויג תוקף בספיגה ומוריד לקרוקונוו חיים, קרוקנו מתעצבן ותוקף בזעם שפוגע בטורטוויג חזק.
    "טורטוויג על תוותר לו תקוף אותו בחבטה&#33;" צרח טאו.
    " קרוקונוו תחמוק מהחבטה ותקוף בשריטה." אמר המלח.
    טורטוויג תקף בחבטה, קרוקונוו הצליח לחמוק ותקף את טורטוויג בשריטה שפגע בטורטוויג חזק.
    "טורטוויג תקוף בנסיגה." אמר טאו.
    "קרוקונוו חסל את טורטוויג באקדח מים." אמר המלח.
    קרוקונוו תוקף באקדח מים, טורטוויג חומק וקופץ באוויר ואז תוקף בנסיגה ופוגע בראשו של קרוקונוו.
    קרוקוננו מתעלף ומפסיד בקרב, "תחזיר לי את סקיטי." קרא טאו.
    "אתה רוצה את הסקיטי הקטנה הזו בחיים לא תקבל אותה." אמר המלח והוציא את הפוקדור של סקיטי מהכיס, המלח החזיר את קרוקונוו לפוקדור והחל לברוח.
    "טורטוויג תקוף בנסיגה על המלח הזה." אמר טאו, טורטוויג תקף את המלח ולקח לו את הפוקדור של סקיטי.
    טאו לקח את הפוקדור של סקיטי והחזיר את טורטוויג לפוקדור, טאו רץ במהירות לעבר הרציף וראה שכבר הפליגה אבל היא לא רחוקה כל כך.
    "טאו אל תידאג אני, צא מנטיין () תביא לפה את טאו&#33;" אמרה אוז וזרקה את הפוקדור, מן הפוקדור יצא מן דג כחול בעל מחושים שעף מעל המים בעזרת הסנפירים הגדולים שלו.
    תוך כמה שניות מנטיין הגיע אל טאו, טאו עלה על מנטיין ותוך כמה שניות חזר אל סיפון הספינה.
    טאו החזיר את הפוקדור של סקיטי לאישה, "תודה לך, קבל ממני בתור מתנה את הפוקימון הזה&#33;" אמרה האישה ונתנה לטאו פוקדור.
    טאו לא התאפק ופתח את הפוקדור, מן הפוקדור יצא פוקימון שמלא בפרווה ועל גבו פסים חומים.
    "זה סווינאב () הוא יעזור לך במהשך המסע&#33;" אמרה האיש.
    הלילה ירד וטאו ורוז הלכו לחדר לשון.
    למחרת בשעות הבוקר.
    "טאו, טאו קום עוד מעט אנחנו מגיעים לאי אקיל&#33;" צרחה רוז בניסיון להעיר את טאו.
    "מה כבר בוקר?" שאל טאו, משפשף את עיניו הרדומות.
    טאו קם במהירות והלך לשירותים לשטוף את הפנים ולצחצח שיניים.
    אחר כך טאו הלך לסיפון וראה את האי אקיל מרחוק, "ואוו איזה מגניב, הוא ניראה כמו שדמיינתי." אמר טאו
    "אני מקווה שיש באי פוקימונים חזקים." אמרה רוז שגם היא עלתה לסיפון.
    כעבור כמה זמן הגיע הספינה לאי אקיל, החיבור בין הספינה לרציף חובר וכל האנשים ירדו מהספינה.
    "ואוו איזה מקום יפה." אמר טאו ורץ אל החוף שהיה ליד הרציף, לפתע עף על ראשו של טאו כדור-אף.
    "איה&#33;" צעק טאו, אל הכדור ניגש נער בעל חולצה שחורה עניבה אדומה וכובע גנבים על ראשו לידו עמד מן פוקימון פינגווין קטן בצבע תכלת בעל שני עיגולים לבנים על בטנו מקור צהוב וסרט ספורט בצבע אדום.
    "אוי סליחה אני ופיפלאפ() שלי מתאמנים לתחרות הכדור-אף הגדולה ופיפלאפ לא הכי טוב בזה&#33;" אמר הנער.
    "בסדר אני סולח, אז תהיה כאן תחרות כדור-אף לפוקימונים זה נישמע טוב אולי אני ארשום אליה את טורטוויג שלי&#33;" אמר טאו.
    "זה רעיון טוב רוצה להתחרות נגד פיפלאפ שלי עם הפוקימון שלך?" שאל המאמן.
    "בסדר, צא טורטוויג." אמר טאו וזרק את הפוקדור של טורטוויג, מן הפוקדור יצא טורטוויג.
    "טורטוויג אתה מוכן לשחק כדור-אף?" שאל טאו.
    "טורטוויג טור&#33;" ענה טורטוויג בחיוב.
    "אז קדימה באו לזירה." אמר הנער, טאו ורוז הלכו אחרי הנער, הם הגעו למגרש בעל שני צדדים שבינהם רשת גדול.
    "בוא נתחיל, פיפלאפ תגיש את הכדור." אמר הנער.
    פיפלאפ זרק את הכדור לגובה וקפץ ונתן לו מכה חזקה אם הכנף שלו, הכדור עף מהעל הרשת במהירות.
    "טורטוויג תקוף בנסיגה על הכדור." אמר טאו.
    טורטוויג קפץ במהירות אל הכדור ותקף בנסיגה שהעיפה את הכדור במהירות לצד של פיפלאפ.
    "פיפלאפ תן את כל מה שיש לך&#33;" אמר הנער.
    פיפלאפ קפץ גבוה אבל לא הספיק להכין את עצמו למכה שהוא הולך לתת לכדור, לפתע פיפלאפ חתף את הכדור בראשו והתעלף פיפלאפ נפל על החול.
    "אוי לא פיפלאפ אתה בסדר?" שאל הנער שרץ במהירות לפיפלאפ הפצוע.
    "אני חושב שפיפלאפ צריך עוד להתאמן." אמר טאו.
    יותר מאוחר.
    "פיפלאפ מוכן להתאמן?" שאל הנער את הפיפלאפ שלו.
    "פיפלאפ לאפ&#33;" ענה פיפלאפ בשמחה.
    אל מגרש הכדור אף הגיעו שני נערים אחד בעל בגדים קרועים ושער קצוץ בעל מן עורב שחור אם מן כובע מחשפים שחור על ראשו , ועוד נער נמוך קומה בעל חולצה ירוקה ומכנס ג&#39;ינס קרוע וקובע קש.
    "עוד פעם אתה ופיפלאפ המפסידן שלך&#33;" אמר הנער בעל השער הקצוץ והבגדים הקרועים.
    "תפסיק להציק לג&#39;ימי אתה והמרקרוו () שלך יותר גרועים מכל פוקימון אחר בכדור-אף&#33;" אמר הנער בעל כובע הקש.
    "אתה יודע מה טאייסון בו תחרות עד 2 נקודות אם תנצח אני אתן לך את גרייטבול ואם תפסיד אתה תיתן לי את אחד הפוקימונים שלך, מסכים?" שאל האיש בעל השער הקצוץ.
    "בסדר אני מסכים, צא טיריקו ()." אמר טאייסון והוציא פוקדור מאחד ההכיסים שלו, מן הפוקדור יצא מן פוקימון זיקית בעלת עניים גדולות וצהובות ובטין אדומה ידיו של הפוקימון היו ערוכות.
    "בו נתחיל מרקרוו תגיש את הכדור בעזרת מקת סופה." אמר הנער בעל השער הקצוץ.
    הכדור עף במהירות מעל הרשת לצד השני של הזירה.
    "טירוקו תקוף במתקפה מהירה." אמר טאייסון.
    טיריקו קפץ אל עבר הכדור וחבט בו בחוזקה, הכדור עף במהירות הבזק לכיוונו של מרקרוו שלא ידע מה לעשות, הכדור פגע בחול בצד לש מרקרוו עוד לפני שהוא הספיק לחשוב.
    "אחד אפס." אמר ג&#39;ימי ששפט בקרב.
    "עכשיו את תגיש טריקו, טריקו תגיש את הכדור ואז תקפוץ מעל הרשת ותתקוף את מרקרוו בשריטה." אמר טייסון.
    "מרקרוו תקוף בסופה מהר לפני שהכדור יספיק לעוף לצד שלך." אמר הנער בעל השער הקצוץ.
    טריקו הגיש את הכדור שעף במהירות מעל הרשת, מרקרוו תקף מהר בסופה שהחזירה את הכדור לצד השני, טריקו תקף בטעות את הכדור בשריטה ופיצץ את הכדור.
    "בגלל שטריקו פיצץ את הכדור נקודה לטובת מרקרוו&#33;" אמר ג&#39;ימי והביא עוד כדור מהארגז שהיה מלא בכדורים שנימצא ליד המגרש.
    "מרקרוו בו נלמד את המאמן הזה שלא כדי להתעסק איתי&#33; תקוף ברדיפה בכל הכוח על הכדור&#33;" אמר המאמן בעל השער הקצוץ.
    "טריקו תקוף בחבטה&#33;" אמר טייסון.
    מרקרוו תקף ברדיפה והכדור עף במהירות לכיוונו של טריקו, טריקו תקף בחבטה בכל הכוח והעיף את הכדור לצד השני.
    "מרקרוו תקוף ברדיפה ואז במסך עשן&#33;" אמר הנער בעל השער הקצוץ.
    "טריקו אל תיתן למרקרוו להרוס לנו תקוף אתו בספיגה&#33;" אמר טייסון.
    מרקרוו תקף במסך עשן לפני שהוא הגיש את הכדור, טריקו לא הצליח לתקוף, ואז מרקרוו תקף ברדיפה והעיף את הכדור.
    "מרקרו תקוף בסופה כדי לפזר את העשן." אמר הנער בעל השער הקצוץ.
    מרקרוו תקף בסופה וכל העשן התפזר, לפתע כולם ראו שהכדור נפל על החול.
    "המנצח בתחרות הכדור-אף הוא מרקרוו&#33;" אמר גי&#39;מי.
    "טוב טייסון תקיים את ההבטחה שלך תן לי את הזובאט שלך&#33;" אמר הנער בעל השער הקצוץ.
    "איך יכולתי להפסיד." אמר טייסון והוציא מכיסו את הפוקדור של זובאט, טייסון נתן את הפוקדור לנער.
    "ביי בי לוזרים מחר תיראו איך אני הולך לנצח את כולכם&#33;" אמר הנער והלך.
    "אוי תיראה מה עשית ג&#39;ימי בגללך הפסדתי את ההזובט שלי אני עוד אנקום בך ובכולם&#33;" אמר טייסון בכעס והלך.
    "אבל אני לא עשיתי כלום&#33;" צרח ג&#39;ימי לטייסון שכבר היה רחוק מג&#39;ימי.
    למחרת.....
    ליד מגרש בכדור אף בנו במה סביבה התאספו אלפי מאמנים ומאמנות צעירים בשעות הבוקר המוקדמות.
    גם טאו ורוז היו באזור המגרש, "איפה ג&#39;רמי הוא צריך כבר להיות פה." אמר טאו בלחץ.
    "הוא חיפש משהו היום בבוקר." אמרה רוז, לפתע מרחוק טאו ורוז ראו את ג&#39;ימי רץ אליהם במהירות.
    "מה קרה ג&#39;ימי?" שאל טאו את ג&#39;ימי שהתנשף מולו.
    "היום בבוקר נאבד לפיפלאפ סרט הסורט שמביא לו מזל בלעדיו הוא לא רוצה להתחרות, והתחרות מתחילה עוד חצי שעה, הפכתי את כל הבית אבל לא מצאתי כלום." אמר ג&#39;ימי.

שאלת הפרק: מי גנב את סרט הספורט של פיפלאפ?

• Hyp3rInj3cT10n
    Guest
    סיפור נחמד מאוד...... [=

• היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    אהבתי את הפרק החדש^^
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

• Retired
    שם: Ashar
    פשש אחלה סיפור אחי&#33;
    פרישה

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •