Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 65
  1. היכל התהילה
    שלום אנשים,

אמש קיבלתי הצעת עבודה לכתוב למאקו ילדים. עכשיו, כמו שכולכם יודעים, אני די מחובר לילד שבתוכי, אבל זה עדיין לא משתווה ללהיות ילד בעצמך. ופה אתם נכנסים לתמונה. אני צריך לכתוב לקהל יעד בגילאי 10 כדי לעבור את מבחני הקבלה ולקבל את העבודה באופן סופי. הדרישות הן לכתוב טור "איך לעשות משהו" (כמו שמופיע בלינק הבא - http://bidur.nana10.co.il/Section/?SectionID=2503).

אני ועמית חשבנו והעלנו שני נושאים - איך לדחות את שעת ההתעוררות בבוקר ואיך להיפטר מבריונים? אני צריך לשמוע אם יש לכם רעיונות טובים יותר לטור "איך לעשות משהו" או דוגמאות להצעות שנתתי. כלומר, איך אתם הייתם מציעים להיפטר מבריון בצורה משעשעת? אני לדוגמה חשבתי על הדבר הבא - בכל פעם שהוא מתקרב, להגיד לו שהיום אתה לא יכול לקבל ממנו מכות כי זו ספירת העומר. ואז כשהוא ישאל מה זה קשור? להגיד לו - אני לא המצאתי את החוקים. אם יש לך טענות, פנה לקדוש ברוך הוא.

כל עזרה מצידכם תהיה מבורכת.

2. The eternal hunters
    שם: אילן
    חח איך להיפטר מביריון בעצם זה לא להראות פחד או לדבר איתו לומר "אל תרביץ לי" ולהמציא תירוץ דבילי רק יגרום לו להרביץ לך יותר..
    איך להתעורר יותר מאוחר? או יותר מוקדם? כדי להצליח לישון כדאי לעשות פעלות במהלך היום חוסר חשק בשינה נובע מכך שלא עשית כלום.

אני הייתי כותב על לא להיכנע ללחץ חברתי או על לנסות לרכוש חברים חדשים שזה לדעתי די חשוב.
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

3. היכל התהילה
    אבהיר את עצמי - המטרה היא לא להתעורר מאוחר יותר, את זה כולנו יכולים לעשות. המטרה היא איך להישאר במיטה למרות שאתה אמור לקום ב7:00 בבוקר ואמא שלך לוחצת עלייך להתעורר. מה אתה יכול לעשות / לומר כדי לדחות את הרגע הארור הזה?

4. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    שלום אנשים,

אמש קיבלתי הצעת עבודה לכתוב למאקו ילדים. עכשיו, כמו שכולכם יודעים, אני די מחובר לילד שבתוכי, אבל זה עדיין לא משתווה ללהיות ילד בעצמך. ופה אתם נכנסים לתמונה. אני צריך לכתוב לקהל יעד בגילאי 10 כדי לעבור את מבחני הקבלה ולקבל את העבודה באופן סופי. הדרישות הן לכתוב טור "איך לעשות משהו" (כמו שמופיע בלינק הבא - http://bidur.nana10.co.il/Section/?SectionID=2503).

אני ועמית חשבנו והעלנו שני נושאים - איך לדחות את שעת ההתעוררות בבוקר ואיך להיפטר מבריונים? אני צריך לשמוע אם יש לכם רעיונות טובים יותר לטור "איך לעשות משהו" או דוגמאות להצעות שנתתי. כלומר, איך אתם הייתם מציעים להיפטר מבריון בצורה משעשעת? אני לדוגמה חשבתי על הדבר הבא - בכל פעם שהוא מתקרב, להגיד לו שהיום אתה לא יכול לקבל ממנו מכות כי זו ספירת העומר. ואז כשהוא ישאל מה זה קשור? להגיד לו - אני לא המצאתי את החוקים. אם יש לך טענות, פנה לקדוש ברוך הוא.

כל עזרה מצידכם תהיה מבורכת.
    הקטע עם הבריון לא משהו , בלדחות את שעת ההתעוררות בבןקר פשוט לומר עוד 5 דקות הרבה פעמים ואז....

5. היכל התהילה
    מתן, להגיד עוד 5 דקות זה הכי טריוויאלי וזה לא ממש מצחיק.

6. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    הקטע עם הבריון - להסתובב בביה"ס עם משקפיים כל היום.
    הקטע עם ההתעוררות - להחביא את השעון המעורר מאחורי המיטה וככה הוא יעיר אותך. ואתה לא תמצא אותו ותכבה אותו.
    IMA LADY

7. The eternal hunters
    שם: אילן
    אבהיר את עצמי - המטרה היא לא להתעורר מאוחר יותר, את זה כולנו יכולים לעשות. המטרה היא איך להישאר במיטה למרות שאתה אמור לקום ב7:00 בבוקר ואמא שלך לוחצת עלייך להתעורר. מה אתה יכול לעשות / לומר כדי לדחות את הרגע הארור הזה?
    ללכת לישון יותר מוקדם?
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

8. היכל התהילה
    היה לי רעיון נוסף עם הבריון: להניח שנקל על הרצפה וכשהוא מתקרב לשאול אותו אם זה שלו. הוא יסתכל על הכסף ויתכופף להרים אותו. ברגע שזה קורה, לתת לו זאפטה איומה על הראש ולברוח משם כל עוד נפשך בך.

9. זה אני פקוקי
    היה לי רעיון נוסף עם הבריון: להניח שנקל על הרצפה וכשהוא מתקרב לשאול אותו אם זה שלו. הוא יסתכל על הכסף ויתכופף להרים אותו. ברגע שזה קורה, לתת לו זאפטה איומה על הראש ולברוח משם כל עוד נפשך בך.
    זה כנראה בלוג לילדים חיים בסרט ):
    IMA LADY

10. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אני חושב שכדאי להתחיל ולהיזכר בדברים שקרו במציאות מאשר לדמיין...
    דמיון יכול להיות מופרך בהגזמה.
    למישהו יש סיפור אמיתי שקרה לו?
    אני חושב שזה יהיה יעיל הרבה יותר...

11. זה אני פקוקי
    להחביא את השעון המעורר. זה אמיתי.
    והבריון - אני מאמין שאפשר להגיד למנהל/ת..
    IMA LADY

12. היכל התהילה
    בוא ננסה לכוון את זה בצורה אחרת, כי יש לי את הרושם שאתם יודעים מה מעסיק אתכם בחיים, אבל אולי אתם לא מספיק מנוסים כדי לדעת איך לנסח את זה. אז אני פשוט אבנה את השאלון הבא ותענו לי עליו וככה אדע לפי ההתנסויות האישיות שלכם מה הכי מטריד אתכם ולאיזה נושאים ילדים בגילאי 10 הכי מתחברים אליהם.

מה הגיל שלכם:
    הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות בחיים:
    השיעור הכי מעצבן בבית הספר:
    השלימו - למה אף אחד לא מבין אותי כשאני רוצה ...
    השלימו - החסרון עם מבוגרים הוא ש ...
    השלימו - הדבר הכי טוב בלהיות בגיל שלי הוא ...

וסתם שאלה כללית: האם עדיין יש את הדבר הזה שנקרא "הערות ביומן", שהמורה מבקשת להחתים את ההורים על משהו שהיא כתבה להם? או שהדבר הזה חלף מן העולם?

13. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    תלמד בוקסינג תן לבריון מכות אנא עארף Xd
    עכשיו רציני, אתה שואל רעיונות מה לרשום בפוסטים או רעיונות לעוד פוסטים..?
    בכ"מ, תוכל להזהיר לא לשים שיר אהוב עליך בתור שיר לשעון מעורר, כי אז אתה תשנא אותו בכל ליבך.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

14. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    היטמן אתה לא אמרת להם שהדרכים אמורים להיות מצחיקים

כמו תמיד. עמיטריד.

15. היכל התהילה
    זה רעיון נהדר, ספיידי. אולי אעשה את עשרת הדברים שלא כדאי לעשות - והדבר שהצעת עם השיר האהוב יהיה אחד מהם. התמונה שתלווה את הכיתוב תהיה משהו כזה (רק במקום שעון, זה יהיה הסמארט פון)

עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •