מה הגיל שלכם: 17
הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות בחיים: את פלופי ):
השיעור הכי מעצבן בבית הספר: ספורט
השלימו - למה אף אחד לא מבין אותי כשאני רוצה חום ואהבה וקבב רומני )':
השלימו - החסרון עם מבוגרים הוא שהם זקנים איכס
השלימו - הדבר הכי טוב בלהיות בגיל שלי הוא שאני עדיין חתיך על
ספוילר
איך לעבור את אסיפת ההורים בשלום - טיוטה א'
עוד שבועיים עד אסיפת ההורים הקרובה. אם לומר לכם את האמת, הייתי בטוח שאצליח לקבל עובר בכל הציונים, אבל לא הצלחתי לעבור את המבחן בחשבון. למעשה, אני מתחיל להיות קצת מודאג, כי אם אני רוצה שזה יעבור בשלום, אז צריך שיקרה משהו ומהר. ולכן החלטתי להמציא את המדריך "איך לעבור את אסיפת ההורים בשלום".
1. עבודת הכנה לפני אסיפת ההורים.
שבוע לפני היום הגורלי והחלטתי לתת לעצמי דימוי של תלמיד מוצלח. תכננתי כך שבכל פעם שההורים חוזרים מהעבודה, הם ימצאו אותי מכין שיעורי בית. אני לא באמת מכין אותם, אלא רק גורם להם לחשוב שאני עושה אותם. לפעמים זה עוזר לצאת מהבית ולומר לאמא ולאבא שאני הולך להכין שיעורי בית עם כמה חברים מהכיתה. כמובן שאני יוצא לשחק כדורגל, אבל הם לא חייבים לדעת על זה. מאוחר יותר בערב, כשאני חוזר הביתה, זה לא מזיק לפנות אל אחד ההורים ולשאול אותו שאלות בנוגע לשיעורי בית שקיבלתי היום. זה נותן להם את הרושם שאני עושה עבודה טובה וירכך את המצב לפני היום הגדול.
2. איך מודיעים להורים על היום הנורא?
כשאני רוצה לספר להורים על אסיפת הורים, אני קודם כל הופך לבלש. אני מתחיל לעקוב אחרי ההורים שלי ואחרי מצבי הרוח שלהם. אסור לי לפנות אליהם אם הם עצבניים או מתווכחים. הזמן היחידי שניתן לפנות אליהם הוא כאשר הם שמחים. אחרי שסיימתי את המשימה הזו, אני הופך מבלש למלצר. בשלב הזה אני מביא להורים משהו לאכול, כמו וופל טעים ואז מגיע הרגע הקריטי. חשוב לי מאוד להבהיר להורים שהציונים שלי הם בסדר ושאין להם מה לדאוג. אם השיחה הופכת להיות רצינית מדי, אז אני נותן להם חיבוק ואומר להם שאני אוהב אותם. תאמינו לי, זה עובד בכל פעם מחדש.
3. אם יש מורה מחליף, יש גם תלמיד מחליף.
יצא לי לחשוב על זה. כאשר המורה חולה ולא מגיעה ללימודים, תמיד מגיעה מורה אחרת שמחליפה אותה. אם כך אפשר שיהיה גם תלמיד מחליף. לשם כך אני עושה את אחד משני הדברים הבאים: או שאני מגייס את אחי הקטן, מלביש אותו בבגדים שלי, שם עליו מסיכה עם הפרצוף שלי ושולח אותו לאסיפת ההורים. או שאני מוצא קרטון גדול, גוזר אותו בצורת בן אדם וצובע אותו לפי איך שאני נראה. בזמן שאנחנו מתארגנים לקראת האסיפה, אני שולף את הקרטון, שם אותו על הכיסא שלי ואני מתחבא מתחת למיטה. אמא לעולם לא תבחין בהבדל.
4. במידה וקיבלתם ציון נכשל - מה עושים?
אני נוהג לספר לאמא שלי שזה לא התוצאה שחשובה, אלא הדרך. אם זה לא עוזר, אז אני אומר לה שהיא צריכה להיות גאה בי, כי למרות שקיבלתי את ציון נכשל, זה עדיין היה הציון הגבוה ביותר בכיתה. אם זה עדיין לא מצליח להרשים אותה, אני אומר לה שידעתי את כל החומר במבחן, פשוט שלא שמתי לב שהיו שני דפי שאלות, כך יצא שפתרתי רק דף אחד ובו קיבלתי 100% מהציון.
5. איזה דברים כן מומלץ לעשות במהלך אסיפת הורים?
מבחינתי זה לא מזיק קצת לבכות, ככה לפחות משיגים קצת אהדה מצד ההורים. אפשר גם לספר להורים שהחבר הכי טוב קיבל ציון נמוך יותר, ואמא שלו לא אמרה לו שום דבר רע על זה. כמו כן, מומלץ להגיד "מצטער, זה לא יקרה בפעם הבאה". לפעמים ניתן לנסות את התירוץ הבא - "פתרתי את המבחן כמו שצריך, אבל המורה לא בדקה אותו". ולסיום, אפשר להשלים עם גזר הדין, לשתוק ולקוות לטוב.
6. איזה דברים לא מומלץ לעשות?
אסור תחת שום נסיבות לאכול מהכיבוד של בית הספר, זה בטח נמצא שם עוד מהתקופה של הדינוזאורים, וזה עוד במקרה הטוב. אסור לקלל את המורה, אסור להרים את הקול או להתעצבן, אסור להרדם ואסור לחשוב שציון אחד מצוין יסתיר את העובדה שיש בתעודה שלושה ציונים נכשלים. זה פשוט לא עובד ככה.
7. הסיוט עבר. מה עכשיו?
אם אחרי כל זה עדיין לא קיבלתי עונש מההורים והם לא שלחו אותי לריתוק בחדר עד להודעה חדשה, או אם יש לי עדיין את המחשב בחדר עם האינטרנט והכל פועל כמו שצריך, אז אפשר לחזור לשגרה, וזה אומר שאפשר לחזור לגלוש בפייסבוק, להכנס לאתר מקו-לנד, ואם יש קצת זמן, אז לא יזיק מדי פעם להכין שיעורי בית, בשביל שלא תהיה פדיחה באסיפת ההורים הבאה.
- - - - -
ניסיתי לעשות את זה כמו "יומנו של חנון". אתם מוזמנים להגיד מה אתם חושבים? האם זה מעניין? מצחיק? יש לכם הצעות לשיפור? זה המקום וזה הזמן.
אל תשכח שחשוב מאוד לזכור להסתובב הרבה עם החבר הטמבל, שתמיד מוציא נכשלים, כדי שאחר כך תוכל להגיד להורים שקיבלת יותר ממנו. או להפך להשתמש בו כביסוס הטענה שלך שהמבחן היה נורא קשה ושרוב הכיתה קיבלה ציונים נמוכים.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)