פרבולה זה קקי
גם נוסחאות כפל מקוצר לא מצליח
כנראה אני עתיד להיות 3 יחידות -.-
פרבולה זה קקי
גם נוסחאות כפל מקוצר לא מצליח
כנראה אני עתיד להיות 3 יחידות -.-
Xyz זה לקחת כמה מפלצות באותה רמה, 'לחבר' אותן ולזמן את מפלצת הxyz שראנק שלה ברמה של המפלצות ש'חוברו' כדי לזמן אותה. (אלא אם כתוב אחרת ביכולת שלה, תמיד יש יוצא מן הכלל, על כל מפלצת בתחילת האפקט יש תיאור של המפלצות שאפשר להשתמש בהן כדי לזמן אותה- נגיד 3 מפלצות מסוג אור ברמה 3, מפלצת Xyz אחרת ברמה 5 וכו'...;
אצל כל מפלצות הxyz היכולות שלהן קשורות במרכיבים שלהן (המפלצות ש'חוברו' בשביל אותו Xyz)
שמע פרבולה אני מבין שזה קקי כי גם אני חשבתי ככה ותאמין לי שגם אני לא יודע חלק מהדברים בפרבולה.
אבל נוסחאות כפל מקוצר?באמת דניס..
אם תהיה לך בעיה אתה מוזמן להציף לי את הה"פ[לא יותר מדי..]
לא בהכרח-יש מפלצת כאוס אקסיז אחת שהיכולת שלה היא שכאשר היא תוקפת מפלצת במצב הגנה ומשמידה אותה, היריב לוקח את הנזק[כמו בורה].
NYO HO HO BITCH
אני צריך סוג מסוים של מפלמות כדי לחבר ל-XYZ? זאת אומרת, יש XYZ שמחייבים אותי להשתמש בנניח מפלצות אדמה?
הנדסה זה שטויות במיץ עגבניות, אלגברה יותר קשה (בכל זאת קלולי)..
כל הנוסחאות בכימיה = נוסחאות בפיזיקה ששינו בהם את האותיות
נניח יש לך משהו של חום אבל עם כל ההרכבים המפגרים אלה של אטומים וחרטא
וזה לא קל, צריך שיהיה לך חיבור לזה אם אתה לא רוצה להתאמץ, הם גם צריכים לזכור מיליון דברים
אתה תמיד יכול לבחור גיאוגרפיה ולמות משעמום, למרות שזה לא עד כדי כך קשה אם אתה לא אני
חמוף
גיאוגרפיה אני יכול לבחור במקום תיאטרון, לא במקום כימיה ]=
בבצפר שלי במקום כימיה אני יכול:
ערבית [חחח אם אני אבחר בזה אני אתאבד]
אזרחות [אני גרוע בזה]
תקשורת [אסור ביחד עם תיאטרון, רציתי את זה]
פסיכולוגייה [רק בנות הלכו לזה אצלנו ויש מלא חומר]
כלכלה [המצב יהיה קשה אם אבחר בזה]
רובוטיקה [צריך פיזיקה בשביל זה +אני אפס בפיזיקה]
בקיצור אם זה לא כימיה אין לי 2 מגמות...
לכל מפלצת נכון איפה שרשומה היכולת שלה?
רשום לה מעל היכולת באותה תבנית מה היא דורשת, רוב המפלצות לא דורשות מעבר למספר מפלצות ברמה כלשהי אבל כן, יכולה להיות מפלצת שדורשת אפילו מפלצות מסוג מסויים [לדוגמא דרקונים כחולי עיניים או מצויירים וכו'..]
NYO HO HO BITCH
דניס כיף לך-אתה טוב בגיאומטריה- הלוואי שאני אהיה טוב בגיאומטריה.
בקושי הצלחתי לתפור תרגילי גאומטריה בעבודה שלי- פשוט חרבשתי תשובות בתקות שהיה טוב.
בגגל גיאומטריה אני נכשל במחבני מתטיקה שהיו לי.
איזה כיף יום חמישי הזה יש לי יום גיבוש שכבתי- ואם זה כמו בשנה שעברה . אז נהיה בכותל המערבי (אז כולם ידעו שאני אטיאס).
השנה היתי בכותל עם הכיתה שלי ועשיתי שם דברים מפגרים- לא להניח תפיליון להפנות את גבי אל הכותל.
הדבר היחידי שעשיתי זה נלחבוש כיפה.
למישהו יש טיפים שאני לא היה לי משעממם שנהיה בכותל?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אתה חייב 2 מגמות? לי אין ואני חי, זה גפ מוריד לי איזה 6 שעות מהמערכת O:
אם אתה מתעקש על 2 אז שאלה, הפסיכולוגיה שכתבת זה רק פסיכולוגיה? (למרות שלא נראה לי הגיוני..)
אם זה רק פסיכולוגיה אתה יכול לבחור בזה, לעומת סוציולוגיה זה הרבה יותר מעניין
ובתאכל'ס? ברגע שאתה קולט את העניין זה לא עד כדי כך קשה..
חמוף
אם אתה רוצה ליצור מפלצת אקסייד בראנק 5 אתה צריך 2-3 מפלצות בלבל 5 לגבי הטייפ או האלמנט זה תלוי ביכולת של האקסייד
סיכרון זה כמו חשבון פשוט,מפלצת טאנר בלבל 3 ומפלצת לא טאנר בלבל 4 יכולות ביחד ליצור רק מפלצת בלבל 7
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)