ליאור- אני נכשל במבחנים כי אני לא טוב במבחנים
עמית- האזרחות זה לעשות 3 יחידות בנוסף לשתיים שהן חובה
שקד- הפסיכולוגיה זה גם סוציולוגיה
"ובתאכל'ס? ברגע שאתה קולט את העניין זה לא עד כדי כך קשה.."
לא הבנתי את המשפט..
אני לא חייב 2 מגמות, אבל לא מחייבים דברים כאלו את מי שלא מב"ר או משו?
וסנכרון זה סכום מדויק של הרמות [טאנר ברמה שלוש+מפלצת ברמה 5 מסתנכרנות לרמה 8]
פתאום יורד לי האסימון שאני הכי צעיר פה :s
המספר שרשום לך בתיאור בהתחלה.
נגיד אומרים לך-2 מפלצות רמה 4 אז אתה לוקח שתי מפלצות רמה 4 שבשדה שלך[כל סוג חוץ מאקסיז כמובן],שם אחת על השנייה ועליהן שם את המפלצת XYZ.
אם אתה רוצה להפעיל אפקט שדורש ממך להוריד יחידת XYZ אחת, אתה לוקח את אחת מהמפלצות שלמטה ושם אותה בקבר[זה מאוד שימושי אם נגיד יש לך ביד BLS, אתה יכול להוריד מפלצת מיסוד שחסר לך].אם מבקשים ממך יותר אתה פשוט מוריד את המספר שצריך לקבר.
אם דיברת על סינכרו-אז צריך להעביר לקבר את הטיונר ומפלצות שמשלימות את הרמה לרמה של הסינכרו.
דוגמא-נגיד אני רוצה לזמן סינכרו רמה 8, ויש לי טיונר ברמה 3.מה שאני צריך זה מפלצות שהסכום של הרמות שלהן הוא 5.
NYO HO HO BITCH
Bls זה חרא קלף
שונא אותו
ועמית הוא לא יכול לקחת Xyz כי זה בכלל לא רמה בxyz, זה Rank..
ושהוא בצד שלך?
איתי אפשר להשתמש באקסייד בשביל אקסייד סמון
רק אם זה רשום בתנאים
אבל לא תוכל להשתמש בgachi כדי לזמן את נאמבר 92 [ההוא עם ה100 התקפה שדורש 3 מפלצות לבל 2]
יש רק 4 שיכולים לעשות את זה,גאיה,c32,c39 ו-m7
דניס, אם אתה ג'ונגלר כמו במשחק הקודם שלנו, מה דחוף לך Pull? כאילו מה זה יעזור במילא למישהו ירד פה החיים..
כי זה נשמע מטומטם מקסימום תתרחק ותשתגר בחזרה לנקסוס שלך לא?
אני יודע
אבל להגיד את זה שאפשר להשתמש זה לא נכון, מי שציינת יוצא מהכלל
מה זאת אומרת נגמרים המרכיבים?
וראיתי את העריכה, בגלל זה כתבתי את זה
התכוונתי שברגע שאתה קולט את העניין של הפסיכולוגיה זה הרבה פחות קשה, ונניח אתה מתחיל חומר חדש, אתה מסוגל ללמוד ת'בסיס ומשם יהיה יותר קל. ואצלי לא מחייבים, לא יודע מה איתך, פסיכו/סוציו לא נחמש 2 מגמות נפרדות למרות שאלה נושאים שונים.
אוקיי, תודה על ההסבר
חמוף
PULL-
כשמישהו מכה את המכה הראשונה במפלצת ואז היא רודפת אחריו והג'אנגלר יכול לעשות הרבה נזק עד שהמפלצת תתפקס עליו וככה הוא יאבד פחות חיים ויוכל לשרוד יותר זמן בג'אנגל בלי לחזור.
אם הג'אנגלר חוזר באמצע זה מעקב אותו מאוד, קשה מאוד להיות ברמה צמודה לרמות של שאר חברי הצוות שלך אם אתה חוזר מהג'אנגל כל שנייה
אל תשכח שזה משחק של צוות, PULL זה רק דוגמא לזה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)