בוקר ):
IMA LADY
יום ראשון בכיתה ח היה כמו כל יום רגיל למען האמת.
ספוילר ספוילר קרדיט ל Dr spin תלחצו על התמונות!!! ספוילר כי וואן פיס - זה צ'ופר ספוילר quilavaXD & chopper לשעבר
ספוילר ספוילר קרדיט ל Dr spin תלחצו על התמונות!!! ספוילר כי וואן פיס - זה צ'ופר
ספוילר קרדיט ל Dr spin תלחצו על התמונות!!! ספוילר
ספוילר
ספוילר quilavaXD & chopper לשעבר
פורסם במקור על ידי Guns N Roses בוקר ): כמה זמן לא ראיתי אותך כאן ))))))):
הfc שלי: 0920-1552-4079 משחקים: פוקימון y
טל תגיבי במת אני רוצה להגיע למרכז לפיתוח פוקימונים.
למה אדם/עומר לא מעדכנים את רשימת פותחי הנו״דים :o
פורסם במקור על ידי יוסי בניון כמה זמן לא ראיתי אותך כאן ))))))): יום? Xd סה"כ הייתי מועסק טיפה באייפון החדש, הלבן, והפרחה שלי.
טלי אל תפתחי איתי שיחה אני יתפתה )):
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
למה לגלייד 123 יש ווינר ולי אין ? ):
פורסם במקור על ידי Guns N Roses למה לגלייד 123 יש ווינר ולי אין ? ): הוא זכה בפעילות שלי )):
כי אפחד לא מכיר אותך שזה עצוב דור ): אני לא אחד מהאלה שעושים סתם סמיילי עצוב אתה מבין יש לי סיבה.. )):
פורסם במקור על ידי SeXy_DeViL כי אפחד לא מכיר אותך שזה עצוב דור ): אני לא אחד מהאלה שעושים סתם סמיילי עצוב אתה מבין יש לי סיבה.. )): אני מכיר אותי, זה נקרא? חחחח למי שראה את העונה הראשונה של דיג'ימון :
טוב אני לא מדבר איתך אין לי כוח.. מישהו מנגן במשהו?
פורסם במקור על ידי SeXy_DeViL טוב אני לא מדבר איתך אין לי כוח.. מישהו מנגן במשהו? תופים :P
פורסם במקור על ידי SeXy_DeViL טוב אני לא מדבר איתך אין לי כוח.. מישהו מנגן במשהו? אני בתופים..
פורסם במקור על ידי SeXy_DeViL טוב אני לא מדבר איתך אין לי כוח.. מישהו מנגן במשהו? פסנתר , קלידים , חלילית (סיפור אחוך) , דרבוקה (סיפור יותר ארוך) , מיתרי הקול (שירה)
כמו תמיד. עמיטריד.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום