אם הייתי גר במרכז הייתי הולך לראות את אתלטיקו מדריד בכיף. אחלה קבוצה סימאונה בנה שם, ופלקאו חלוץ מדהים. אולי אלך למשחק של ק"ש נגד בילבאו, אם איזי שרצקי(הבעלים של ק"ש) לא יחליט לעשוק במחיר.
יורנטה כנראה ישאר למרות שזו שנה אחרונה בחוזה שלו. יובנטוס הציעה עליו 21 מליון יורו ויורנטה איים שאם לא ימכרו אותו הוא יעזוב שנה הבאה בחינם, והם עדיין לא מכרו אותו. אתלטיקו מדריד באמת קבוצה נהדרת, אטרקטיבית מאוד(עקבתי אחריהם שנה שעברה גם בליגה) שתכלס אם לא השיפוט ההזוי בספרד(נמנע מלהגיד מכור) היא הייתה היום בליגת האלופות, ולא מלאגה.
ק"ש לא תשחק בר"ג במוקדמות הליגה האירופאית, קריית אליעזר עומד בסטנדרטים של הליגה האירופאית והוא קטן יותר וקרוב יותר לאוהדים. אין לק"ש שום סיבה לשחק באצטדיון רמת גן. מה שגם איכות הצפייה בקריית אליעזר עדיפה על ר"ג לפי מה שהבנתי.
יורנטה כנראה לא עוזב את בילבאו, אני לא יודע כמה הוא ירצה לשחק בילבאו אבל לעזוב בינתיים אין משהו, אני שמח שמונייאין יבוא, כישרון עולה.
ליון פתחו את הליגה הצרפתית חזק, יש להם עדיין את גורקוף,
אתלטיקו גם לא כזאת עם השמות שהייתי רוצה, חוץ מפלקאו אין שם מישהו שהוא רמה עולמית.
שחר אין דבר כזה ההתאחדות, או"פא קובעת את זה, אני מאמין שזה יהיה ברמת גן.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
כן
אבל אחרי העזיבה של VDV ושל מודריץ' היא בערך ברמת האטרקטיביות של אתלטיקו
מצאת על מי לסמוך
בכל מקרה סוף סוף יש קבוצות אטרקטיביות בארץ אחרי שקבוצות "מאד מעניינות" כמו דינמו קייב,בשיקטש ובנפיקה היו פה
חוץ משאלקה עם ראול וליון שהיו נגד הפועל הקבוצות שהיו פה לא ברמת האטרקטיביות שהקהל בארץ מחפש ובתכלס זאת ליגת האלופות ככה שיצא מגעיל שלא באו לפה קבוצות כמו ברצלונה,ריאל,מילאן או יונייטד
,גם נבחרות =|
And If You Don't Know, Now You Know
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)