Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16
  1. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    הסרטון הבא שופך את מה שהיה לי באמת לומר לגבי יוגיהו.
    זו הייתה תקופה ארוכה עבורי בנושא, חלקה ביליתי כאן בטורנירים, סרטונים ושאר דברים.
    הסרטון אומנם עצוב בשבילי אך חשוב להיאמר.
    אם יש בעיות שמע אפשר להתגבר עליהן, לא משהו רציני.

http://www.youtube.com/watch?v=wjwIc...=youtube_gdata

2. bbuuuii
    שם: עידן
    ריגשת..
    אני מבין אותך.. אין לי יותר מידי מה לכתוב כי הייתה לי תקופה ממש קצרה בחיים שלי ששיחקתי יוגי הו והםסקתי מזמן..

Spoiler ספוילר

3. היכל התהילה
    עצוב שאתה כ''כ צודק

4. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    אני לא כל כך מבין ביוגיהו.
    אז אין לי כול כך דעה בנשוא של הכסף והמשחקיות.
    למרות שפעם שחקתי וגם אז היו 2 דקים שלוטים של האלים המצריים אני חושב,והדרקון לבן שחור העין או משהו כזה.
    אבל גם אז בשביל לזמן את אקסודיה אתה צריך הרבה זמן והרבה מזל.
    וזה גם תופס לך הרבה מקום ביד.
    אבל מבחינת הדקים ה"שבורים",מה ניסיון שלי במשחקי אסטרטגיה,אם אתה מכיר מספיק את הדק של היריב אתה יכול להכין לו מלכודות ולנצח גם אם הוא דיי שבור.

5. היכל התהילה
    מצטער אבל האמירה שלך מראה שבאמת אין לך ידע בנושא[ממקום אמיתי לא עוקצני או משהו הרי אמרת בעצמך], זה ממש לא המצב \: אפרופו, מעולם לא היה זמן שבו אלים מצריים שלטו. אולי בבית הספר היסודי... לא במשחק המקצועני. דבר כזה לא היה קיים...

ואגב, אם מתוך 8 שחקני טופ בטורניר עולמי עלו 6 עם אותו הדק[אינזקטור], האם כל מאות המשתתפים לא ידעו כיצד לעשות אסטרטגיה? כן, זהו יוגיהו...

6. Trust me i'm the doctor
    ציטוט פורסם במקור על ידי X-Drake צפה בהודעה
    מצטער אבל האמירה שלך מראה שבאמת אין לך ידע בנושא[ממקום אמיתי לא עוקצני או משהו הרי אמרת בעצמך], זה ממש לא המצב \: אפרופו, מעולם לא היה זמן שבו אלים מצריים שלטו. אולי בבית הספר היסודי... לא במשחק המקצועני. דבר כזה לא היה קיים...

ואגב, אם מתוך 8 שחקני טופ בטורניר עולמי עלו 6 עם אותו הדק[אינזקטור], האם כל מאות המשתתפים לא ידעו כיצד לעשות אסטרטגיה? כן, זהו יוגיהו...
    שיחקתי יוגיהו רק ביסוד XD לא הרגשתי צורך לשחק יוגיהו תחרותי(זה לא עושה את זה לבנות).
    חח סתם,זה יותר אומר שה2 האחרים ידעו "לעשות" אסטרטגייה תסתכל על חצי הכוס המלאה.

7. היכל התהילה
    אם 2 שחקנים בכל העולם יודעים לשחק, משהו דפוק במשחק, אפרופו אחד מהדקים לפחות הוא תלוי מזל בלבד וזהו דק חסר אסטרטגיה לחלוטין[כמעט כמו זריקת קוביות]

8. Trust me i'm the doctor
    ציטוט פורסם במקור על ידי X-Drake צפה בהודעה
    אם 2 שחקנים בכל העולם יודעים לשחק, משהו דפוק במשחק, אפרופו אחד מהדקים לפחות הוא תלוי מזל בלבד וזהו דק חסר אסטרטגיה לחלוטין[כמעט כמו זריקת קוביות]
    אז יכול להיות שמשהו קצת דפוק..
    אבל מצד שני אם הרבה שחקנים משחקים בדק שהזכרת אז זה מעלה את הסיכוי שלו להיות ב8 האחרונים.
    דרך הגב סתם מעניין אותי,מי ניצח?

9. היכל התהילה
    אין שמץ ולא אכפת לי Xdddddd
    ותאמין לי שאם היו משחקים הרבה בדק שלא שווה הוא לא היה מגיע לכאלה ממדי הצלחה, למרות שמבין תהיגיון של הטענה ם:

10. G-Senjou no Maou
    שם: עמרי
    אני מפורסם עכשיו XD
    נתעלם מהעלות של הקלפים~ כי הכל באמת מתחיל ככה
    למרות שקונאמי לאחרונה מוצאים סטים עם מלא קלפים נדירים בהוצאות קצת יותר זולות
    (למרות שזה עדיין יקר נגיד TOUR GUIDE עולה 30$ בהוצאה הכי זולה שלה כ rare)

בבאן ליסט הקרוב (1 בסמפטמבר)
    זו השמועה הכי נכונה כרגע
    Spoiler ספוילר

לפי זה אינזקטור חוטפים WIND-UP הקומבו שלהם נהרס
    הירוס (כן גם הם מטה...) חוטפים דרקונים מאבדים קלף מפתח מאוד חשוב (FF)
    וטיור וראביט גם חחטפו

מה שאומר שהמשחק כן יהיה יותר מגוון כרגע כנראה שגאד'ט יחזרו לחיים וכדומה~

אבל כן אני מבין מאיפה אתה מגיע~
    דרך אגב באותו טורניר שאתה דיברת אני שיחקתי נגיד מרום פעם אחת...
    דפק לי 2 טרישולות במשחק אחד XD

דרך אגב באירופה ואמריקה זכו WIND-UP שזה דק לא פחות מגעיל אבל עדיין (מישהו שאל)

11. היכל התהילה
    איך חיכיתי שתגיב חחחח ובעלות סאמוראי הכללתי תבוקס Xdd
    לול לגבי מרום, ונכון לפי הבאן ליסט המשחק כביכול נעשה שוויוני, אבל כשאתה יודע שזה זמני... וכבר כאילו ירד לי מזה... במילא בסט הבא יבאו משהו שבור במקום ם:

12. G-Senjou no Maou
    שם: עמרי
    קיוויתי שיצא משהו טוב מהבוקס...
    בסוף יצאו רק הסמוראים הקומונים וקיזאן אחד

13. היכל התהילה
    יצא סקראפ דרגון ב2 וחצי דולר ם0000000000000
    עומרי יצאו טינים עם דברים זולים רצח? כי ראיתי אפילו זנמיינס שם Xג למרות שזה שקלף כזה קיים זה כבר חרא

14. Kibō no chi
    יוגיהו זה חרא כי זה חרא
    למה לעשות על זה סרטון

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    פתאום היום אמרתי שאני אציץ מה קורה מבחינת פורום היוגי הו כאן וראיתי את הנושא הזה שמחייב אותי להגיב...

קודם כל אני אתעלם מזה שלא הוזכרתי בסרטון, כן כן גם אני הייתי שחקן פעיל עד שפרשתי בערך באותה תקופה יחד עם אביב, למרות שהיה טורניר שרצינו לחזור בשביל הכיף אבל אני לא אדבר עליו ועל מה שקרה.
    בכל מקרה זו באמת האמת המשחק הזה הפך ממשהו כיפי למשהו קטסטרופלי מבחינת העלות ומבחינת המשחקיות.
    אני אתייחס לטורניר שהוזכר על ידי אביב ועומרי אם אני לא טועה זה היה אליפות הארץ עומרי בא עם הסמוראי שעלו לו במינימום 1000 שקל לא כולל אקסטרה אביב בא עם התולעים שגם עלו לא מעט, לא זוכר כמה ואני באתי עם הדק של מרום שגם הוזכר פה שעלה לי גם בסביבות ה-1200 שלא נדבר על הגלדיאטורים שהיו לי לפני ועוד קוויקדראו וגם ביסט שמורכב מדק הרסקיו קאט האגדי ועוד לפני זה שיחקתי הירו.
    בכל מקרה הדק של מרום אם מישהו פה שואל זה סוג של פלאנט קוויקדראו מואץ עם 3 לבל איטר מנוע לייטסוורן וכאוס והכל משולב יחד לדק שמציף במהירות את הזירה עם סינכרואים ומפלצות כמו סורסרר סייבר דרגונים לבל איטר שבא המון כולל טונרים שבאים מהגרייב כמו ספור באלב ופלג, זה דק מאוד ורסטילי אבל בכל מקרה זה היה הטורניר האחרון גם בגלל שהבאן ליסט שיצא אחריו פשוט הוציא את Bls ועוד קלפים מטומטמים שסתם הורסים.
    יש לציין שנגיד באותה תקופה קנית באיזה 1000 שקל אולי קצת יותר היית צריך גם אקסטרה רציני שעולה לפחות בסביבות ה-700 שקל ועוד סייד דק שגם יעלה קרוב ל-150 עד 200 שקל בקיצור המשחק הזה נהרס מיום ליום, יש עוד ה-מ-ו-ן דברים לציין על המשחק הנוראי הזה

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •