פורסם במקור על ידי Teemo תראה נפלת בקרב הההדועות ביננו שאקד - ההבנה היחידה זאת ההכחשה של עצמך זאת לא הכמות זאת האיכות! P:
פורסם במקור על ידי מלך השטיחים אני מכריז עליכם בעל ובעל ): גיל! 3>
חיחיחי אני המגיבה עם הכי הרבה הודעות בנו"ד הזה D:
And If You Don't Know, Now You Know
פורסם במקור על ידי Rated_R למה?!?!?! סתכל על הנו"ד הזה איך הוא חזר לחיים,כמו בימים היפים שוש אישה למטבח פורסם במקור על ידי Panties על מה אתה מדבר יא בוטן לא אמת שאני שמן? עומר - עם איכות לא הולכים למכולת
פרישה
פורסם במקור על ידי Rated_R חיחיחי אני המגיבה עם הכי הרבה הודעות בנו"ד הזה D: כשאני הגעתי את היית הכי מגיבה בכללי :P
פורסם במקור על ידי Teemo שוש אישה למטבח לא אמת שאני שמן? עומר - עם איכות לא הולכים למכולת מה אתה רוצה? אתה שמן
חמוף
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=T6j4f8cHBIM[/YOUTUBE] ניקי
עומר יהיו לי סיוטים בגללך
פורסם במקור על ידי Panties עומר יהיו לי סיוטים בגללך למה? ניקי מעולה!!!!@#!
פורסם במקור על ידי Ritsuka kun למה? ניקי מעולה!!!!@#! בלי קשר ליכולת המוזיקלית הירודה שלה, היא נראית כמו מפלצת
פורסם במקור על ידי Panties בלי קשר ליכולת המוזיקלית הירודה שלה, היא נראית כמו מפלצת איך אתה מדבר על ניקי?! והשיר הזה מוקדש לניצן 3>
פורסם במקור על ידי Teemo שוש אישה למטבח לא אמת שאני שמן? עומר - עם איכות לא הולכים למכולת מה זה?!?! פורסם במקור על ידי Ritsuka kun כשאני הגעתי את היית הכי מגיבה בכללי :P חחחחח הימים של פעם דיי איזה ימים אלה יו פורסם במקור על ידי Ritsuka kun איך אתה מדבר על ניקי?! והשיר הזה מוקדש לניצן 3> ♥♥♥
פורסם במקור על ידי Ritsuka kun [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=T6j4f8cHBIM[/YOUTUBE] ניקי זה הדבר הכי מפגר אי פעם ):
ספוילר סיקורים: K-on!!|Steins;gate
פורסם במקור על ידי Ritsuka kun איך אתה מדבר על ניקי?! והשיר הזה מוקדש לניצן 3> בהתיחסות אל שם השיר אני מבין שאתה רוצה להעביר לניצן את המסר שהיא "Stupid Hoe"
פורסם במקור על ידי Rated_R מה זה?!?! חחחחח הימים של פעם דיי איזה ימים אלה יו ♥♥♥ את ה stupid hoe שלי 3> תפסיקו לרדת על ניקי!!!!
פורסם במקור על ידי Ritsuka kun את ה stupid hoe שלי 3> תפסיקו לרדת על ניקי!!!! אבל היא מכוערת ולא יודעת לשיר ): דה אולטימייט קומבניישן
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום