פורסם במקור על ידי Panties בהתיחסות אל שם השיר אני מבין שאתה רוצה להעביר לניצן את המסר שהיא "Stupid Hoe" חחחחח רק עכשיו ראיתי את השם של השיר סתם נהנתי מהשיר עד עכשיו עומר תן לי להקדיש לך גם משהו אתה האפס שלי ♥ [YOUTUBE]AG2D2LYilpU[/YOUTUBE]
And If You Don't Know, Now You Know
גם אני ונדב אולטימייט קומביניישן ):
חמוף
פורסם במקור על ידי The Brain אבל היא מכוערת ולא יודעת לשיר ): דה אולטימייט קומבניישן אתה פשוט מקנא בה כי היא כמעט חצי מושלמת
פורסם במקור על ידי מלך השטיחים אני מכריז עליכם בעל ובעל ): גיל! 3>
פורסם במקור על ידי Ritsuka kun אתה פשוט מקנא בה כי היא כמעט חצי מושלמת יש אחת קוראים לה ניצן והיא מושלמת D: הקדשתי לך שיר בתחילת העמוד הזה
עומר אני מוכרח להגיד שיש לך טעם כמו לשטיח
פורסם במקור על ידי Rated_R חחחחח רק עכשיו ראיתי את השם של השיר סתם נהנתי מהשיר עד עכשיו עומר תן לי להקדיש לך גם משהו אתה האפס שלי ♥ [YOUTUBE]AG2D2LYilpU[/YOUTUBE] ריגשת אותי! אפילו יותר מזה שגיל הציע לי נישואים
פורסם במקור על ידי Rated_R מה זה?!?! חחחחח הימים של פעם דיי איזה ימים אלה יו ♥♥♥
פרישה
פורסם במקור על ידי Ritsuka kun ריגשת אותי! אפילו יותר מזה שגיל הציע לי נישואים אני מרגשת את כולם
פורסם במקור על ידי Rated_R חחחחח רק עכשיו ראיתי את השם של השיר סתם נהנתי מהשיר עד עכשיו עומר תן לי להקדיש לך גם משהו אתה האפס שלי ♥ [youtube]AG2D2LYilpU[/youtube] במקומך הייתי מקדיש את זה לרונאלדו
פורסם במקור על ידי Teemo במקומך הייתי מקדיש את זה לרונאלדו לההה רק למסי אחרי הפנדל מול צ'לסי
פורסם במקור על ידי Panties גם אני ונדב אולטימייט קומביניישן ): ♥♥♥♥♥ ): פורסם במקור על ידי Ritsuka kun אתה פשוט מקנא בה כי היא כמעט חצי מושלמת ברור מה, גם אני רוצה לשיר שירים מפגרים כשאני מאופר כמו ליצן עם תסמונת דאון
ספוילר סיקורים: K-on!!|Steins;gate
איכסה ניצן מאיפה הבאת את האנימציה המגעילה הזאת
פורסם במקור על ידי Panties איכסה ניצן מאיפה הבאת את האנימציה המגעילה הזאת שזה קשור לריאל מדריד גם טחול זה לא מגעיל
גם אני רוצה אנימציה מגעילה בחתימה ):
פורסם במקור על ידי The Brain גם אני רוצה אנימציה מגעילה בחתימה ): D:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום