פורסם במקור על ידי Ritsuka kun ושכחת שהוא היה גם אמן מוכשר וצימחוני גאה זה חלק מהעובדה שהוא היה אדם רגיש ):
ספוילר סיקורים: K-on!!|Steins;gate
פורסם במקור על ידי The Brain בנאדם אם אני מוריד במשקל שלי אז זה הכל באשמתך ): זה דבר רע? ):
חמוף
פורסם במקור על ידי Panties זה דבר רע? ): אנורקסי זה לא סקסי
And If You Don't Know, Now You Know
פורסם במקור על ידי Panties זה דבר רע? ): כן, מה שיפה בי זה שאני שמן ):
ניצן, לבנתיים ביקור. בכ"מ מה קורה אנשים? :<
תודה שקראתם,עומר. בפרישה עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5 ופרשתי באיזה שהו יום. לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה) ]
החלפתי אנימציה בשבילך שמנמן שלי כוסון
פורסם במקור על ידי Panties החלפתי אנימציה בשבילך שמנמן שלי כוסון מה זה הצ'ק הזה על נדב בטו דו ליסט שלך )))):
פורסם במקור על ידי Panties החלפתי אנימציה בשבילך שמנמן שלי כוסון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פורסם במקור על ידי Element ניצן, לבנתיים ביקור. בכ"מ מה קורה אנשים? :< תחזור תחזור כל אחד שחוזר עכשיו זה טוב
פורסם במקור על ידי The Brain מה זה הצ'ק הזה על נדב בטו דו ליסט שלך )))): מה לא עשיתי אותך?
פורסם במקור על ידי Panties מה לא עשיתי אותך? לא מספיק בשביל להמשיך ברשימה ):
פורסם במקור על ידי The Brain לא מספיק בשביל להמשיך ברשימה ): חחחח תעיף את החתימה הזאת כבר רותם יראה את זה יבעט לך אותה ויקנח באזהרה
אני לא רואה מה הבעיה בחתימה שלו נדב, אני מכין To Do List חדש עכשיו ):
פורסם במקור על ידי Rated_R חחחח תעיף את החתימה הזאת כבר רותם יראה את זה יבעט לך אותה ויקנח באזהרה חחח, בתור מנהלת לשעבר את אמורה לדעת שאזהרות ובאנים זה בערך הדבר האחרון שיפריע לי
יאוו שקד איזה חתימה מחרמנת )): פוט יור לייטס און זה שיר כלכך קל ללמוד לנגן
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
פורסם במקור על ידי The Brain חחח, בתור מנהלת לשעבר את אמורה לדעת שאזהרות ובאנים זה בערך הדבר האחרון שיפריע לי חחחחחחחח
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום