כי אי אפשר לשחק מהמחשב שלי, יש ימים שהוא לא נתקע פעם בכמה זמן אבל לרוב הוא נתקע לפחות פעמיים במשחק
זה לא כיף וזה פשוט הורס את המשחק, אני מפגר את כולם בכמה רמות ולא יכול להשלים את הפער כי אין לי כסף לחפצים ומי שמולי בליין (לרוב אני בmid משחק כי הדמויות שאני הכי הרבה משחק איתן לאחרונה הם טימו/קטרינה/אזרל) מוביל עליי בכמה רמות וקרה לי עכשיו במשחק שהייתי עם טימו מול טימו אחר והא היה ברמה 5 כשהייתי ברמה 1, כל פעם הq שלו הוריד לי חצי חיים וזה הורס את חווית המשחק, כי בגלל זה כל המאטץ' היסטורי שלי מלא בהפסדים שלא היו קורים אם המחשב לא היה נתקע
חרא /=
כאילו שעומר חשב על זה בעצמו העומו הזה >>
lol איזה טמטום שורץ בבית הספר שלי היום.
היום בשיעור ערבית למדנו (ואל תשאלו אותי למה, פשוט אין לי שמץ של מושג) את הסורה (פרק) הכי חשוב בקוראן- סורת (א)לפתיחה (הסורה הפותחת) שמוסלמי מחויב להתפלל אותה כחמש פעמים ביום.
בקיצר, המורה החליטה ללמד אותנו דרך סרטונים ביוטיוב ששומעים כל מיני אימאמים קוראים את הסורה. עד כאן הכל טוב ויפה.
ראינו כמה סרטונים, נחמד מאוד, הסורה די קליטה (הרבה יותר מהתפילות בבית הכנסת, ד"א).
ואז נתקלנו בסרטון בלי קול(יעני רק עם כתוביות). מיד כל הכיתה געשה "היי, מה זה, למה אין קול?" ורק תלמידה אחת עמדה על הכיסא וצעקה "מטומטמים? מה אתם לא מבינים? זה קריוקי!"
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)