בויאן: "כבוד גדול לשחק במילאן"
בויאן קרקיץ' התראיין ואמר:
"לא שיחקתי הרבה ברומא אך כעת אני במילאן וזה אומר שהתקדמתי. לא יכולתי לסרב להצעה של הקבוצה, ואני כאן כדי להישאר. זה מועדון בעל היסטוריה מפוארת. לא הייתה לי שנה קלה ברומא, אבל למדתי המון דברים. אני רוצה לעזור לקבוצתי החדשה, המטרה שלי היא לשחק במילאן גם אחרי שתקופת ההשאלה שלי תיגמר". בויאן הוסיף ואמר: "אהבתי מאוד את אינזאגי בעבר. אני רוצה להצליח ואני לא מפחד מכלום. אני יודע שהגעתי לקבוצה לאחר שאיברהימוביץ' עזב, אבל זה לא משנה לי. למדתי המון דברים גם בבארסה, ויהיה לי קל יותר להצליח במילאן".
על התקופה שלו בברצלונה:
"למדתי הרבה דברים בברצלונה, והדברים האלה עזרו לי בתור שחקן וגם יעזרו לי בעתיד. ביליתי 4 שנים חלומיות בקבוצה, שיחקתי עם מסי, אינייסטה וצ'אבי והם עזרו לי מאוד. לא שוחחתי עם גווארדיולה הרבה זמן, אבל שוחחתי הרבה פעמים עם שחקני ברצלונה ואנחנו נמצאים בקשר טוב. מישהו אפילו אמר לי שהוא רוצה להצטרף למילאן, אבל איני יכול להגיד מי זה היה".
על מילאן:
"הסגל איכותי מאוד, אנחנו צריכים לעבוד קשה מאוד בכל יום כדי לנצח. יש בקבוצה חלוצים נפלאים ואני אוכל לשחק לצידם. אני יכול לשחק בכל עמדה בהתקפה, לא אכפת לי איפה. אני רק רוצה לשחק והמאמן יחליט אם זה יקרה".
על אוהדי רומא:
"אני רוצה לשלוח חיבוק גדול לכל אוהדי רומא, אני מודה להם על הכל. דה רוסי שלח לי הודעה בפלאפון ובירך אותי ואפילו שוחחנו על כל העניין הזה".
על המספר שלו:
"בחרתי את מספר 22, מפני שאני בן 22. המספר הזה היה שייך לקאקה והוא אחראי על חלק מההיסטוריה של הקבוצה, אבל מדובר אך ורק במספר. הגעתי למילאן וזו המתנה הכי טובה".
על המילאנלו:
"כולם בירכו אותי וזו הייתה הרגשה מדהימה. ואני חתמתי בקבוצה רק היום. המילאנלו הוא מדהים, המתקנים שנמצאים בו הם ברמה גבוהה מאוד. מילאן לא צריכה להתיימר לשחק כמו ברצלונה".
קרדיט ל-acmilan.com
http://www.acmilan.com/en/news/show/143118