ריאל מדריד ניצחה הערב את ברצלונה בגומלין הסופר קאפ הספרדי 2-1 (4-4 בסיכום,ריאל לוקחת בגלל שערי החוץ)
Vamos Madrid
מספר הערות
*זה היה יכול להגמר בקלות בשישייה D:
*ריאל הייתה הרבה יותר טובה
*לוקה מודריץ' עשה את הופעת הבכורה שלו
*איפה שחר? איפה?!
ריאל מדריד ניצחה הערב את ברצלונה בגומלין הסופר קאפ הספרדי 2-1 (4-4 בסיכום,ריאל לוקחת בגלל שערי החוץ)
Vamos Madrid
מספר הערות
*זה היה יכול להגמר בקלות בשישייה D:
*ריאל הייתה הרבה יותר טובה
*לוקה מודריץ' עשה את הופעת הבכורה שלו
*איפה שחר? איפה?!
And If You Don't Know, Now You Know
כמו שהבטחתי לך אתמול תגובתי המלאה על המחשק :p.
נתחיל בזה שהמשחק התחיל בלי מגן ימני ( אדריאנו עם כל הכבוד לא מגן ימני , עם אלבס זה היה נראה שונה לגמרי ).
שני הששערים של ריאל נגרמו מטעויות הגנה של בארסה , אבל זה לא תירוץ שכבר מתחילת העונה ההגנה לא משהו.
אני כן שמח בכך שבארסה הצליחו לחזור למשחק ב10 יותר ממה שהם הצליחו כאשר היו ב11 שחקנים ועל זה מגיע שאפו ענק , ראיתי משהו ממסי שלא ראיתי בקלאסיקואים קודמים הוא ניסה לדחוף את הקבוצה קדימה , לדעתי הוא זה שגם נגע הכי הרבה בכדור.
עכשיו לגבי ההערות שלך כביכול זה יכל להגמר 6-1 כמו שזה היה גם קרוב להגמר 2-2.
משהו שרשמתי גם בfxp , ריאל ידועה כקבוצה שבועטת המון לשער ( היגוואין ורונאלדו ) ומנצלת 5-10% מהמצבים שלה , זה לא משהו חדש.
אני מסכים איתך ריאל היית יותר טובה לאורך כל המשחק בכללי , ה30 דקות בהתחלה פשוט גרמו לזה להראות קל , אבל במחצית השנייה כרגיל מוריניו הפחדן ראה 2-1 , פחד שבארסה ב10 שחקנים מאיימת יותר מריאל האימתנה ב11 שחקנים ועבר למצב הגנתי כמו פחדן.
לוקה מודריץ' הראה ב12 דקות מה שאוזיל לא הראה בכל הקלאסיקואים שלו .
ואם חיפשת אותי אני פה :d גם אחרי הפסד כזה אני מאוד שמח לראות שהשחקנים של בארסה לא איבדו את העשתונות שלהם ( ראמוס , פפה , מרסלו , אוזיל לדוגמה לקלאסיקואים הקודמים ).
שהם המשיכו להלחם כמו גדולים עד הדקה האחרונה , אני גאה מאוד!
ולא באמת אכפת לי מהתואר הזה "הסופר קאפ" , מה שמעניין יותר זה הפור הקטן שבארסה השיגה על ריאל 5 נקודות בליגה אולי זה שביר , אבל אני מאמין שבארסה תשמור על זה כנכס מאוד יקר שלה.
ולסיום חגגת נהנית , עשית לילה לבן ברכות ואיחולים לזוכים המאושרים של הסופר קאפ , ושאפו על משחק נקי ( סוף סוף ).
--
נ.ב אמרתי לך זאת תגובתי המלאה :P
פרישה
And If You Don't Know, Now You Know
מוריניו אחד המאמנים הכי מסריחים שהיו איי פעם
ידעתי שריאל תנצח אפילו שמתי עליהם בווינר וכל זה כשאני אוהד בארסה.
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
אז ניצחתם מה אתם מאושרים כאילו זה פעם ראשונה..
כאילו ברצלונה לא ניצחו 3-2 כולה שבוע שעבר..
ריאל היא קבוצה שמחפשת כוח בכסףף זה לא עושה את הכדורגל יפה..
הנה משפט משלי...
גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)