אני עדיין מחכה לתשובה שלי.
אני עדיין מחכה לתשובה שלי.
ספוילר
פרשתי משם מהר מאד
מלא שיכורים ומכות,לא פעם ראשונה שזה קורה במסיבת חוף אבל ביחד עם העייפות שלי,שבקושי החזקתי כל היום (תשאלו את מור שכל היום מחזיק אותי ערה) אני לא יכלתי להחזיק שם עוד אז ביקשתי מחברה שלי להקפיץ אותי חזרה,לא לפני שידידים שלי וחברות שלי התבאסו לי על החיים אבל אמרתי להם שאני לא מרגישה כל כך טוב
העבודה הזאת פשוט הרגה אותי,פעם לא הייתה מסיבה שלא ההייתי הולכת
פעם.... שלושה ימים אחורה מהיום
תראו אותי בגלל העבודה הזאת וויתרתי על מסיבה בחמישי,חתכתי באמצע יום הולדת לידיד ברביעי ופרשתי באמצע מסיבת חוף עם תירוץ בגלל שאני גמורה
And If You Don't Know, Now You Know
פורסמה הודעה חדשה בנעוץ לכל המצחיקים פה
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
מצחיק איך את תמיד מתעלמת ממה שאני כותב, ואז כשאת כן בוחרת להתייחס לזה אז זה בנושא נעול שאין לי בכלל אפשרות להגיב בו. לפחות תפתחי את הנושא.
ספוילר
או יופי לשלוח לרותם הודעה, הוא גם יענה.
אם כל הכבוד, יש הבדל בין לקרוא לעצמך בשם של נאצי, לבין זה שמישהו אחר יבוא ויגיד שאתה נאצי.
ותתפלאי השני הוא זה שאסור, ואף אחד כאן לא צחק על השואה, צחקנו על נאצים. אז בשביל להשתיק אנשים שתלטנים שמכניסים לאנשים אחרים מילים לפה מותר לעשות רעש.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
עשיתי את זה בשביל לא לפתוח פה עוד יותר ריבים ובשביל שנוכל להמשיך להיות חברים גם אחרי כל מה שנהיה פה
אבל אם אתה רוצה להתנגח בי בנושא בבקשה פתחתי את הנושא,בוא תגיב
ואתה שאין לי מושג איך קוראים לך בכלל
רותם לא זמין? פנה לאדם או עומר,בבקשה,הינה עכשיו גם כנס לפורום משוב ותצטט את כל ההודעות שלי כולל זאת,יודע מה אני מוכנה עכשיו לרדת מניהול ולפרוש ולא לקחת חלק בפורום שהדיון היומי שלו הפך לצחוקים על השואה
ולא מעניין אותי על מי צחקתם,אותי בתור אחת שהייתה במיידנק,אושוויץ וטרבלינקה ושמעה מעדים חיים על הזוועות שהיו שם רגישה לנושא ולא מעוניינת לראות איזה אחד שקורא לעצמו היטלר או מישהו עם היטלר רוקד בחתימה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)