אינטרנט שלי=חרא בינלאומי 3:
ותקראו לי דוד ם-ם
במקרה שלי אני צריך לחכות הרבה זמן.............................................
כמו זה................................................ ....................................
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..................
And If You Don't Know, Now You Know
ניצ, לא בסדר מה שאת עושה, אני רוצה לדבר איתך!
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
החסרון היחיד שאני רואה עכשיו ובאמת מציק לי זה ידיד שלי שעבד קשה ושכנעה את הבוס שלו להכניס אותי למרות שיש לי רק חודשיים
המוניטין שלו,השם שלו והוא עצמו יפגעו מזה
דבר ראשון אני עוזבת אותו ואנחנו מעבירים חצי יום ביחד
דבר שני המילה שלו נפגעת עוד לפני שבאתי הוא אמר לי "אני תופס ממך רצינית"
דבר שלישי אני הופכת אותו לבדיחה שאני באה ומבורחת אחרי חודש
And If You Don't Know, Now You Know
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)