תומר בנחמדותו הקפיץ עמוד , אם תשמח לראות את הודעתי בעמוד הקודם תהנה לך.
אני לא נגרר לנושא הזה שוב , רק פעם שאתה מנסה להצחיק תחשוב אם זה אמור במטרה לפגוע במישהו או לעשות ממנו צחוק , כי תאמין ליאף אחד לא צוחק ככה מהבדיחות האלה שלך
פרישה
אז אני שואל אותך מי אתה שתקבע לי על מה צוחקים ועל מה לא והטיעון שלך הוא ש"על השואה לא צוחקים". הגיוני.
"בלי להכניס מילים לפה"? זה היה אמצעי רטורי שנקרא "הגזמה" למקרה שאתה מכיר, זה נועד להראות לך כמה התגובות שלך מפגרות, כי בתכלית שלהן זה מה שהן ביטאו בכל הזמן שהתווכחת איתי על הכלום הזה.
לא ניסיתי להיפתח אליו ולנסוע לפולין?
שוב, מאיפה אתה מכיר אותי שאתה תשפוט? זה כן נושא שאני מכבד, זה כן נושא שאני פתוח אליו.
אני אומר לך שסבתא שלי
פאקינג סבתא שלי מספרת וצוחקת מבדיחות שואה. היא. כל המשפחה שלה נספתה בשואה.
אם אתה חושב שאתה מבין את הכאב שלה יותר ממנה אז מצטער להגיד לך... אתה אידיוט.
ספוילר
חבר'ה לא צריך לריב כולנו בני אדם
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
I want to play a game
תודה לOdin Borson
אז אתה מתחיל מריבה כשאתה אומר שבושה שיש אנשים כמוני, ואז אתה "בשיא התמימות" אומר שאתה לא תיכנס לנושא?
זאת צביעות. מצחיק גם שאתה תמיד מפסיק את הוויכוח כשאני מעלה את הטיעון הספציפי הזה על סבתא שלי. זאת לא פעם ראשונה שכתבתי אותו, ותמיד איכשהו יוצא שהמריבה "מסתיימת" כי אתה יפה נפש מדי מכדי לריב דווקא בשלב הזה.
או שפשוט אין לך מה לומר בנושא?
ספוילר
I want to play a game
תודה לOdin Borson
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)