לא מאמין שהוא יעזוב מכמה סיבות:
א. אין קבוצה שבחיים (חוץ מהקבוצות עם הכסף סיטי, פ.ס.ז ואנז'י) שיכולה לשלם לריאל 100 מיליון יורו שהיא תרצה עליו ועוד את המשכורת המטורפת שלו.
ב. מוריניו ופרז בחיים לא יוותרו עליו בקלות.
בכל מקרה אם הוא יעזוב, פשוט אין ריאל, לצערי נחזור להיות ריאל של עד השנתיים האחרונות, אין שחקן או גם אם נביא כמה שחקנים שיכולים להחליף את מה שרונאלדו נותן, גם אם בכסף עליו נביא מגן ימיני מצוין, את אגוארו את ניימאר קשר חדש במקום אוזיל, זה פשוט לא תהיה אותה קבוצה, רונאלדו היה ערך מוסף, במשחקים רעים הוא ידע להתעלות כמו אתמול ולהבקיע כדי שננצח. אני פסימי אם הוא יעזוב, נקווה שהוא לא יעזוב או אם הוא יעזוב אני אטעה.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
עד עכשיו שתקתי ולא הגבתי על תגובות כאלה אבל די נמאס, הסיבה היחידה שריאל נראת כאילו רונאלדו זה חצי מריאל כי ריאל התאימה את ההתקפה שלה לסגנון משחק של רונאלדו, ורונאלדו הוא ממש לא השחקן הכי חשוב בריאל כרגע, השחקן הכי חשוב למערך של ריאל (בלי להתייחס לקסיאס :X) זה אלונסו.
http://www.realmadrid.com/cs/Satelli...t%E2%80%9D.htm
תהיו רגועים הוא לא עוזב.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
נו באמת מי הבקיע לך את השערים שהביאו לך אליפות? וגם בסדר הנה הוא בינתיים לא עוזב, אבל הוא רוצה שידרוג בשכר שלא בטוח שריאל תתן לו, הוא דורש 25 מיליון ליש"ט לעונה, שהוא מרוויח כנראה 10 בינתיים (רוצה לעבור את אטו ולהיות ראשון בכסף), נו בסדר התאימה את השיטה של ריאל אליו, מי מבטיח לך שהיא תחזור לשיטה אחרת, כמה זמן הקבוצה תצטרך להתרגל לשיטה החדשה אם בכלל.
בינתיים גדלו הסיכויים שלו להשאר אם ריאל תתן לו מה שהוא רוצה, מה גם שפ.ס.ז נראה בינתיים שלא תציע ולסיטי הוא לא ילך כדי לא לבגוד ביונייטד כי הוא יודע מה אוהדי יונייטד יעשו לו במשחקים אם הוא עובר לסיטי.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)