לוקי רק על חושי, לא כל רע צריך להיות אופל כמו שלא כל גיבור יהיה לוחם
אבל הקסמים שלו אפלים
ספוילר [/CENTER]
ספוילר
לא נכון אין לו אלמנטים של אופל בכוחות בכלל זה כמו שתשים את הענק הירוק בסוג מעופף כי הוא יכול לקפוץ לגובה על אנושי
בדיוק כמו ספיידרמן אבל יותר חזק אופל\חרק
פורסם במקור על ידי Brook לא נכון אין לו אלמנטים של אופל בכוחות בכלל זה כמו שתשים את הענק הירוק בסוג מעופף כי הוא יכול לקפוץ לגובה על אנושי לא עדיף שזה יהיה ככה בשביל גיוון? כמו לשים לקפטן אמריקה סוג ברזל במקום סתם לחימה או נורמל
מרי פופינס נורמל ומעופף
קרדיט ענק לרועי!
פורסם במקור על ידי Brook הוא כן, כשהוא מטיס אל היד שלו בחזרה את הפטיש זה קסם והוא צריך להיות על חושי חשמל, אלון צודק אני אמרתי את זה >< מה עם הפקח הירוק? אולי נורמל.
מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה ~אלון 2015 סקילה זה אח I will eat you all! Num Num Num Num! STM= system to manage
פורסם במקור על ידי ♣לשתות♣ אני אמרתי את זה >< מה עם הפקח הירוק? אולי נורמל. פקח? ואולי גם לחימה
פורסם במקור על ידי Gallade123 פקח? ואולי גם לחימה זה לא אתה שאמרת גיוון? >< איך הפקח הירוק לחימה? יש לו טבעת שיוצרת כל דבר. לי זה נשמע נורמל.
פורסם במקור על ידי ♣לשתות♣ זה לא אתה שאמרת גיוון? >< איך הפקח הירוק לחימה? יש לו טבעת שיוצרת כל דבר. לי זה נשמע נורמל. אה חחח חשבתי שהתכוונת לענק הירוק והתבלבלת
פורסם במקור על ידי The Venom בדיוק כמו ספיידרמן אבל יותר חזק אופל\חרק לפי סגנון הדיבור אני מניח שזה ליאון הידע של על ספיידרמן אצלך עלוב אם זה מה שאתה חושב אולי תנסה לייצר פייקים כאלה או משהו..? כאילו, מה עושים עם האשכול?
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
גם אפשר לעשות עם באטמן, לוחם ואופל (:
הfc שלי: 0920-1552-4079 משחקים: פוקימון y
וולברין - מתכת ואדמה החץ הירוק - עשב אקוומן- מים וקרח (לא בטוח לגבי קרח)
ספוילר ספוילר קרדיט ל Dr spin תלחצו על התמונות!!! ספוילר כי וואן פיס - זה צ'ופר ספוילר quilavaXD & chopper לשעבר
ספוילר ספוילר קרדיט ל Dr spin תלחצו על התמונות!!! ספוילר כי וואן פיס - זה צ'ופר
ספוילר קרדיט ל Dr spin תלחצו על התמונות!!! ספוילר
ספוילר quilavaXD & chopper לשעבר
גרין לנטרן = עשב , על חושי/מעופף/לוחם. הענק הירוק = לוחם אסטרו בוי = לוחם מתכת
פורסם במקור על ידי matan0066 גרין לנטרן = עשב , על חושי/מעופף/לוחם. הענק הירוק = לוחם אסטרו בוי = לוחם מתכת אתה יודע בכלל מה הכוחות של הפקח הירוק? אין לו שום קשר לעשב, מעופף או לוחם. אולי יש לו קשר קלוש לעל-חושי, אבל זהו זה. הוא צריך להיות נורמל.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום