שמעו
יש לי התלבטות קשה ואני צריכה את העזרה שלכם
כמו שאתם יודעים התחלתי לעבוד
סדר היום
שמונה ורבע מגיעה
עד שעה שתיים עשרה אני כמו מזכירה,קובעת לבוס שלי פגישות עם כל מיני יבואנים וקונים,,קוראת במיקרופון לעובדים לצאת לפרוק משאית שבאה ומעבירה לבוס שלי שיחות-בשביל זה גם צריך לדעת אנגלית טובה ליבואנים מחו"ל
משתיים עשרה עד רבע לאחת הפסקת צהריים-אוכלים כולם,יושבים ביחד,מדברים,הכל (גם זה נחשב כסף)
מרבע לאחד עד שש אני ממשיכה בעבודה
עכשיו הקטע זה שיש שעון שמחתימים
משעה 8:00 עד 16:00 אני מרוויחה 23 בשעה
מ16:00 עד 18:00 אפשר טכנית ללכת אבל כולם נשארים ומקבלים עוד 25% שכר-כלומר כל שעה 28.75
משעה 18:00 עד 20:00 בגלל שאנחנו לפני החגים שלא עובדים אז לפעמים יצא שנשאר וזה 150% שכר כלומר 34.5 לשעה
עכשיו ביום רגיל אני כאילו עושה 241.5 שקלים
ואז אני נשארת עוד חצי שעה (זה שעון שסופר גם דקות,מחכה חצי שעה ואני עושה עוד כסף) עוזרת קצת לקפל והולכת עם כולם ב18:30 כלומר בגלל שנכנסתי לשעה העשירית כבר אני עושה בחצי שעה שאני סתם מסתכלת על אנשים וקצת עוזרת עוד 17.25 ביום
יוצא שבשבוע אני סוגרת 1293.5 שקל
כלומר יותר מ5175 שקלים בארבעה שבועות,שזה אפילו לא סגירה של חודש,יש לי לפחות עוד יומיים עבודה שאני עושה עוד 480 שקל בערך
וזה בלי לחשב ימים שאני נשארת עד שמונה בערב
אני יכולה לעבוד גם בשישי אבל יש גבול לכל תעלול כסף זה לא הכל בחיים
החייים טובים אה?
הבעיה שאין לי חיים,יש עומס מטורף בעיקר בגלל שחגים
ובכלל אני בכללי בממוצע אעבוד משמונה עד שש וחצי
תראו אותי היום עכשיו אני בבית-שבע בערב יש לידיד שלי יום הולדת אז בכלל נגמר לי היום ועוד אני צריכה להתקפל בשתיים עשרה בשביל להצליח לקום מחר
את החודש הזה אני כבר אסגור
השאלה
מה אתם אומרים?
לסגור חודש ולעזוב?
או להשאר עוד חודש?
עריכה של אחרי היום השני
כבר חשבתי להיות סגורה 100% ולעזוב סוף החודש כי גב כלכלי יש לי גם ככה מההורים שלי
אבל עכשיו נכנס היבט רגשי דיברתי עם ידיד שלי על הנושא הזה היום והוא די נעלב אמר לי "חשבתי שאת תיהי רצינית בגלל זה המלצתי למנהל שלי עלייך ושכנעתי אותו למרות שיש לך חודשיים"
בנוסף שכחתי שיש חגים שאני לא עובדת בהם
מצד שני חודשיים גומרים לי את כל החופש לפני הצבא,4500-5500 (תלוי איך יהיו הימים שלי עד סוף החופש) מספיק לי כדי להתפנק על הכסף ולנוח לפני הגיוס ואני רק אחרי היום השני שלי ומיואשת אשש
מה אתם אומרים?