Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. The eternal hunters
    שם: אילן
    פעם חמישית שאני פותח נושא על זה...

טוב שמעו די נמאס לי שאנשים לא מאמינים לי
    יש פה אנשים ששיחקו במשחק פוקימון *בלי עזרה*? אני די בטוח שיש כמה האם משום שלא הייתה לכם עזרה ניתקעתם בליגה שנה? אני די בטוח שבסופו של דבר כל אחד עבר את הליגה אם הוא שיחק לבד..
    אני צודק לא?
    אז למה אנשים מסוימים חושביםם שהם לא יהיו מסוגלים לעבור את הליגה? כלומר אני כילד בן 7 סיימתי את משחקי דור 1 דור 2 ודור 3 בלי עזרה מאף אחד ובלי לדעת כלום על המתקפות או העוצמה שלהן כל מה שעשיתי זה לפוצץ בסטאבים וזה היה יותר מאתגר וכיף...
    אני די בטוח שלרוב האנשים יהיה הרבה יותר כיף בלי עזרה מאף אחד אולי לא כולל האגדיים שלפעמים (כמו במקרה הרג'ים בrse) הם סוד כמוס שדי קשה לקלוט ללא מדריך...

אז קיצר אחרי כל החפירה והסבר ההיגיות שלי שימו חוק כדי שאנשים יפסיקו לשאול על שישיות זה מיותר לגמרי ובניסיון גמור אני יכול לומר שהמשחקים יותר כיפיים ככל שיודעים פחות ואל תישאלו את Stm כי הוא לא אחד שמשנה את הדעה שלו בקלות..

במקום שישיות וכאלה אני מציע שיהיה אשכול אחד שבוא אנשים ידברו על מה הם עושים במשחק לדעתי זה יתרום יותר לפורום ולדיונים מאשר נושאים מיותרים ועצות מיותרות שלא חשובות כלל.
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

2. מייסד האתר והפורום
    אני ממש לא חושב שזה משנה ושכל אחד יכול לשאול מה שבא לו...

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אני לא חושב שזה משנה משהו.
    מה שכן אני בעד להורד את החוק החסר הגיון בעליל שאוסר דיונים באחד הפורומים שם...

4. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    תאכל'ס אין למה..
    יש אנשים שרוצים עזרה בשישיות - נניח אנשים שלא מכירים פוקימונים חזקים או משהו כזה. מה הבעייה לעזור להם? חוץ מיזה שאם אתה מוריד אתזה אתה הופך את פורומי פוקימון לפורום יותר שומם ממבוכים ודרקונים.
    IMA LADY

5. The eternal hunters
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Natsu צפה בהודעה
    אני לא חושב שזה משנה משהו.
    מה שכן אני בעד להורד את החוק החסר הגיון בעליל שאוסר דיונים באחד הפורומים שם...
    הוא בכל פורום שSTM מנהל תכלס הוא לא מאשר 99% מהדיונים או כל פרויקט בעיקרון.. בטענה שהוא ספאם.. אתה פקח אז אתה יכול לשנות לעשות משהו, לא?

תראה אם ניתקעים בליגה וצריך לחזור ולאמן בתכלס זה יותר כיף.... אבל אולי אתה צודק ובאמת אני לא יכול לומר לאנשים שיתאמצו ופשוט יבנו איזו שישייה שתחסל את המשחק בשניות.. בעיקרון אני חושב שזה מיותר ראיתי לא פעם את התגובות "קח מה שבא לך" לא רק שלי של מלא אחרי ולכן אני חושב שנושאים כאלה גם לא עוזרים. וגם זה הספאם ולא שום דיון בפורום.

בשורה התחתונה תורידו כבר את חוק הדיונים ושSTM יפסיק לנעול דיונים לא משנה אם זה ספאם הפורום לא ברמת פעילות גבוהה מספיק בשביל לומר שדיון זה ספאם..
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •