אני מחפש צ'רמנדרית נקבה בעלת טבע של ג'ולי לדור רביעי אני מוכן להחליף עליה זוהרים או אגדיים.
אני יכול לנסות להשיג לך, אבל זה ייקח לי כמה ימים. איזה זוהרים או אגדיים מאיוונטים (לא סתם אגדיים שאפשר ללכוד) יש לך להציע?
למה לא רשמת איזה פוקימונים אתה מעוניין להחליף? אני רוצה לדעת אםמשתלם..
IMA LADY
פורסם במקור על ידי Guns N Roses למה לא רשמת איזה פוקימונים אתה מעוניין להחליף? אני רוצה לדעת אםמשתלם.. זוהרים: דיטו,ספטייל,דיאוקסיס(השגתי בגובל טרמינל). ואגדיים מאיוונטים יש לי ג'יראצ'י מהאיוונט של 2010 ומיו ברמה 5.
היי סאסיxd אני ישיג לך בתמורה למיו קיי?
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013 הפוקימונים האהובים עליי: ספוילר עשב- אש- מים- על חושי- אופל- אני אוהבת את שניהם ממש רוח- מעופף- לחימה- פיה- אדמה- אבן- מתכת- רעל- נורמל- דרקון- קרח- חשמל- חרק- ההכי אהובים עליי מכולם:
ספוילר עשב- אש- מים- על חושי- אופל- אני אוהבת את שניהם ממש רוח- מעופף- לחימה- פיה- אדמה- אבן- מתכת- רעל- נורמל- דרקון- קרח- חשמל- חרק- ההכי אהובים עליי מכולם:
אני רוצה בתמורה לדיאוקסיס או לדיטו או ג'יראצ'י.
פורסם במקור על ידי Wendy היי סאסיxd אני ישיג לך בתמורה למיו קיי? סבבה D: ואת מזניחה! יש לי כבר זוהרים שמצאתי בשבילך!והמסן שלי לא מתחבר יותר אז אני לא יכול להוסיף אותך;; תעשי סקייפ חדש D:
אני מחוברת כבר אתה זה שלא מחוברxd הסקייפ תוקן פשוט וסבבה^^
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום